29.01.11
23:52
Здравейте!Тренирам от година и реших да сваля корема и да изкарам преса правя кардио и ми казаха че стимерекс ще ми помогне много кажете мненията ви за него вреден ли е ?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 30.01.11 10:14.
Няма го , доколкото знам, а ако го намериш трябва да знаеш, че това един доста сериозен бърнър с ефедрин и йохимбин.
Със сигурност ще е много ефективен при правилна диета, кардио и нисък процент мазнини.
Има го, но трябва да се поръчва от USA. Ефедрина HCL вътре мисля, че е заменен с ефедра от растителен екстракт, което едва ли го прави по-слаб. Но принципно си мисля, че този форум не е място където е редно да се обсъждат подобни добавки. Според мен темата трябва да се заключи.
Според мен - не, иначе да съм я заключил.
По-добре да разбере предварително, че съдържа ефедрин, отколкото в последствие.
30.01.11
10:15
Още две теми за него:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/33135
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/38748
Да, точно тях търсех.
И в гохард има резултати на един човек, бих казал впечатляващи резултати, но както казах:
- перфектен режим
- нисък процент мазнини
- идеално здраве
30.01.11
12:27
Диета имам мазно и сладко ям на 4дни 1пат правя кардио трипати в седмицата след всяка тренировка по 20минути и 10минути преси а относно страничните ефекти какви са ?И може ли да ми препорачате някой друг без вреден продукт?
казано от emzo на 30.01.11, 09:54:
Според мен - не, иначе да съм я заключил.
По-добре да разбере предварително, че съдържа ефедрин, отколкото в последствие.
Ефедрина по Бъргарското законодателство е класифициран като наркотично вещество и се гони по-сериозно от стероидите, също така е основен прекурсор за добив на амфетамини. Мисля, че у нас дори растителния екстракт е забранен, да не забравяме физиологичното му въздействие, което при определени обстоятелства може да доведе и до смърт. Има медикаменти, които се използват със същото предназначение и същевременно са по-безвредни, но не ги обсъждаме тук нали? Нали ти е ясно колко малоумни глави има, които не се интересуват от това колко вреден би могъл да бъде за тях определен медикамент, а се интересуват само от ефекта, които искат да постигнат бързо, бил той отслабване или качване на мускулна маса. Като тъпчото онзи ден, който питаше как да си направи PCT чак след като е направил цикъл с метандростенолон без дори да има понятие каква гадост е приемал и какви проблеми може да си докара.
До автора: Съфорумците по-горе са изброили няколко от добрите бърнари, но имай предвид, че на първо място за да изкараш пресата е хранителния режим, кардиото и едва на последно място добавките, които ще ти помогнат но не очаквай чудеса.
@Valdis - лекцията ти е ненужна.
Задай си въпроса, защо се продава свободно в БГ растителната ефедра.
Каквото и да си говорим, по-ефективна съставка не е открита, друг е въпроса, че не е за всеки.
Щом като модератор и администратор не за заключили темата, значи за момента тя не нарушава правилата.
Да спрем дотук с офтопика.