30.04.05
12:04
колко въглехидрати трябва да приемам преди тренировка като сам в период на чистене ?
Като приемам че си на НВД понеже спомена чистене, пак повтарям. За пред-тренировъчно хранене с въглехидрати при НВД забрави. Даже при ВВД не е препоръчително.
хахаха Ами ако не сам приел достатъчно въглехидрат тялото си добива енергията като разгражда мускула на амино а не от мазнинките понеже сериите са кратки
така че колко горе долу ще ми е нужно преди тренировка ?
[quote author=”^MaD^”]хахаха Ами ако не сам приел достатъчно въглехидрат тялото си добива енергията като разгражда мускула на амино а не от мазнинките понеже сериите са кратки
така че колко горе долу ще ми е нужно преди тренировка ?
ОООО, сега се стегни!
Увеличаваш белтъчината по време на НВД, именно заради катаболизма на миофибрилата! Като качиш индекс на белтък, гликогена и без това се изчерпва и ще ползваш енергия за сметка раграждането на мазнината! Тва е пич!
Затова преди тренировка, с която изчистваш, не се взимат въглехидрати, а пак и пак белтъчини. Но Дюд ти го казва мнооого добре! Въглехидрати само след тренировка, в рамките на 50 грама сварен ориз, 15 минути след трена! В кутийка и докато чайаш рейса, бам една доза! Иначе след това продължаваш с белтък до сьутринта!
Някой да е казвал че Нвд е лесен режим, А? :)
П.С. единственото кратко, трябва да са почивките между сериите, а една серия с 12 повторения на група е пърфект!
01.05.05
14:17
На мен пък ми е смешно, че веднага решихте, че за НВД става дума. Ха-ха, все едно това е единствения възможен вариант за чистене :).
За мене рязко преминаване от ВВД към НВД си е направо убииство на мускула.Аз съм фен на тази диета в период на изчистване 40% протеин 40% въглехидрати и 20% мазнини.Като наблягам на бавните въглехидрати и никакви захари ! мазнините ми идват от зехтин маслини ядки или фастъчено масло. На всеки 5 ден увеличавам въглехидратите и така.Разбира се пробвал съм НВД , но не ми се отрази добре и запомнете при НВД да консумирате много ненаситени мазнини щото иначе ще се скапате