30.01.11
13:58
По идея на Мишо и с помоща на моето безделничество се появи тази тема.... ще сложа и анкета за малко по-интересно
Определено не е само определена част - комплексно е, но хората, както маймуните, се заглеждат по задните части. :)
30.01.11
14:09
По хронологичен ред - тяло, лице, очи, усмивка, глас, маниери, характер. Ако последното удовлетворява изискванията понякога следва преразглеждане на първите 6 критерия, за да видя дали не съм бил прекалено строг някъде :)
30.01.11
18:15
За всяка е индивидуално, но най-общо казано - комплексно :)
Наистина доста фактори са от значение... като се почне генерално от физика, чар и се стигне до акъл... и да определено не бива да е по-куха от мен, че аз и без това съм просто парче, а като се съберат две на едно място не е хубаво... дето казва Хънтъра- за всяка индивидуално...
30.01.11
19:36
За да харесам някоя като жена-комплексно.И мисля,че с всяка жена е различно-например не си падам по блондинки,но има такива които правят изключение ;)
А за да ме възбуди :D -задни части и лице.
По-ясно няма накъде :D
Edit:Към последното добавям и цомбите
Edit2:И към първото :D
Мнението беше редактирано от az100yan на 30.01.11 19:37.
30.01.11
20:08
Първо външния вид,няма как несимпатично мустакато същество,което е с ръка по-голяма от моята да ме привлече по какъвто и да било начин.Но това не означава,че някоя пищна красавица със селско-мутренски нрав ще има по-голям успех от дебеланата :) разбира се мога да си затворя очото за някое друго килце отгоре или някой друг сантиметър по-малко (гръдна обиколка),но всичко зависи от държанието на момичето,дали е на място или боклук,а и за какви цели ми е въпросното момиче...сериозна връзка,за една нощ и т.н. :)
30.01.11
20:17
Харесвам като ми духа да мърка.
31.01.11
14:10
Комплексно е.. ако съпоставим излъчване/маниери и външен вид, може би ще излезе достатъчно :)
Те другите в последствие имат значение :D
31.01.11
14:34
Заради няколко “мъжаги”, темата отиде в архива.