29.01.11
21:31
Здравейте приятели, нов съм във форума и реших да споделя моят хранителен режм и тренировки с вас, за да може да изкажете мнението си като по-опитни и ако трябва да ме коригирате. Като начало да започна с мойте данни:
Години: 17
Ръст: 172
Тегло: 60кг
Както се вижда имам нужда от качване на мускулна маса. За целта съм решил да започна ВМ-НВД, тъй като искам да кача предимно активно тегло.Тренирам футбол 4 пъти в седмицата и 2 пъти във фитнес залата, като предимно във фитнеса правя по-малко повторения (по 4-5 в серия) с повече тежести. Тренирам по 1 упражнение за всяка част, като изключвам клека и мъртвата тяга, защото фитнес инструктура не може да ми обесни правилно техниката (или аз немога да е схвана) и получавам болки в кръста.Ето и линк към хранителния ми режим:
http://picbg.net/img.php?file=5a727f6c4eadffd5.jpg
Ще съм благодарен на всякакви критики и мнения. Благодаря за отделеното време :)
Никой ли няма да изкаже някакво мнение? Моля кажете, за да знам дали съм в правилна посока :)
Мнението беше редактирано от dimsnuk на 30.01.11 15:51.
30.01.11
16:02
Диетата ми допата, поне до толкова, колкото разгледах, защото малко дразни очите тази таблица. Ако и тренировките са качествени, а не само за да отбиеш номера - ще има резултат. Хубаво си пуснал темата в дневници. Моят съвет ще е да си водиш дневник. Ще ти помогне много - повярвай.
Еми това е дневника де, само че ме мързи секи ден да сядам и да изчислявам калории, мазнини, въглехидрати и белтъци, затова направих режим за цялата седмица. Ще тренирам 6 пъти в седмицата, като се надявам да не се получи претоварване :)
30.01.11
16:55
6 пъти е найстина много. 3-4 пъти е достатъчно. Ако упраженията са подбрани и се изпълняват както трябва, ще прогресираш бързо.
Тренирам футбол и там тренировките ми са 4 пъти седмично. За фитнеса отделям 2 дена в седмицата - петък и неделя.
Ето и по-добър скрийншот на таблицата - http://picbg.net/img.php?file=842fd0601a51540c.jpg
31.01.11
01:29
Не че разбирам особено много, но тия +1700 кал. на ден си мисля, че в един момент ще ти изиграят лоша шега. Но нека и някой с повече опит да си даде мнението.