Дневникът на Червената шматка :)

Темата е заключена.

31.01.11
12:23

Здравейте на всички!
Включвала съм се в този форум, когато търсех съвети при започване на моят”спортен живот”.
Сега съм една от най редовните във фитнеса и не мога да си представя ежедневието без да се изпотя :)
Имам един малък проблем, който ме притеснява.
Фигурата ми е тип” едра” и вместо да сваля килограми/което беше първоначалната цел/ се оформи по-красиво, но пък се натрупа доста мускулна маса.
Говорих с един от инстуктурите, че без добавки и с женски хормони в мен не мога да  направя  Бог знае, какво мускули, но такъв бицепс съм отпрала, че .................
Краката са ми едри и изглеждат големи, а там  /почти/изчистих мазнините и се оказва, че  си имам бая масивни мускули, като на бедрото от предната част има един мускул/не знам, как се нарича/, който стърчи, като топка.

Когато съм в залата се дразня, когато  ми е съвсем малка тежеста, защото ми се вижда безрезултатно упражнението, но като цяло правя нормални неща и наблягам на 40-60 минути кардио.
Наясно съм, че имам структура “Яка-кака”, но  ми се щеше да намаля формите си.

Засега основна цел ми е окончателно ликвидиране на паласки и корем, а после започвам да мисля, как да ги намалявам мускулите, ако до тогава не се домисля и не ми харесат.

31.01.11
12:33

Охх, голяма си ...шматка :) Хората искат мускули, ти ще ги топиш. Дай една снимка да видим чак толкова ли е зле положението. И аз имам топки мускули на краката си, даже 2, но те ми трябват и им се радвам даже.
Добре дошла исках да кажа :)

31.01.11
13:25

Здравей Анелия,
Добре заварила!

Аз бях 115 кг-сега към 100 ги превалям вече, което на 180 см не е хич добре, но с 8 месеца тренировки не свалих много, а само се мускулявя :)
Сега от първи февруари започвам да ям изключително чисто, че  все пак има накъде да се сваля.
Купих си ленено масло, спирулина, зехтин и една добавка с хром.
Смятам да карам на закуска с овесени яски, сусам и лелено семе с кисело мляко, а през останалото време салати със зехтин и риба, и пиле.
на края на месеца ще докладвам, докъде съм стигнала.

31.01.11
14:49

Мен киселото мляко ме подуваше и го спрях. За закуска защо не опиташ овесена питка? По-вкусна става. Включи и яйца и извара към менюто. Салатите като основно хранене ли ще ги включиш в менюто?
ПоЗдрави!

31.01.11
16:11

ОООООООО да..яйцата задължително ги добавям към зелената салата.
Обичам много да ям салата и мога да оправя цяла купа, но всичко е придружено или от риба, или от пилешка пържола.
Веднъж добавих и ленено масло, но стана много гадно, защото био лененото масло мирише ужасно.
Сега го пия на лъжички.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1