Лаф моабет - том трети

Темата е заключена.
Прескочи до:

30.01.11
10:57

Вий сектанти някакви сте :D

30.01.11
14:10

И мен добавете с овеса ей :D И аз тъй закусвам :D

30.01.11
14:11

Аз па закусвам мръве с хляб, обядвам същото следобедна закуска мръве с лЕб вечеря мрЪве с мноУ леб :D

30.01.11
15:48

http://www.youtube.com/user/badjovw#p/u/1/ffg5bUfMuBQ

30.01.11
18:11

Ко е тва МръВе бе :D Мръвки ? Д

30.01.11
19:20

Хахахаха Бънди счупи лоста на скрипеца :D :D :D :D :D :D

казано от mazster на 30.01.11, 15:48:

http://www.youtube.com/user/badjovw#p/u/1/ffg5bUfMuBQ

тва’ истина ли е ... ;дд

30.01.11
19:33

Мисля, че да, но този не е 60кг.

30.01.11
19:35

Този е трибоец, ама как му викахаа, май чЕнгела.
И е кат. 75 май.

Мнението беше редактирано от Madboy на 30.01.11 19:35.

30.01.11
19:40

Оф, човече. Ква е тая техника?
Аз да бях 16 пъти да съм се контузил. пфф

Техниката е ужасссссс

30.01.11
20:31

казано от martinski на 30.01.11, 19:20:

Хахахаха Бънди счупи лоста на скрипеца :D :D :D :D :D :D

Дам :D голяма шматка е

30.01.11
20:38

казано от Madboy на 30.01.11, 19:35:

Този е трибоец, ама как му викахаа, май чЕнгела.

Точно така! Ченгела му викат.

30.01.11
21:18

Любопитно ми е, колко вдига от лег този ченгел, а и с колко кляка.

на състезание ще му се зачете ли опита... ?

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 30.01.11 22:03.

30.01.11
22:38

До колкото знам клека му е силен, лежанката не! Най-добре някой от Пловдив да каже...

30.01.11
22:39

казано от Стоянчо на 30.01.11, 21:18:

Любопитно ми е, колко вдига от лег този ченгел, а и с колко кляка.

Предполагам малко, просто си е тягаджия и това му е силно движение.

казано от kristiancho на 30.01.11, 22:03:

на състезание ще му се зачете ли опита... ?

Защо да не се зачете ? Щом щангата е вдигната и заключена и съответно пусната контролирано се зачита.

СЪСТЕЗАНИЕТО ПО ЛЕГ НА СКОТ МЕНДЕЛСОН - НА ЖИВО !

http://www.tvoop.com/channel/900-scot-mendelson

30.01.11
23:49

Може ли някой да ми намери песента на Scooter - Hello (Good to be back) с високо качество 320kbps mp3 :( Ще ви бъда много благодарен :)

31.01.11
10:32

Някой има ли опит от запознанства във фитнеса с момичета :Д ? Ако да ,нека сподели,защото не мога да се сетя какво да кажа в залата ками ли на момиче не става ,,Как е помпаш ли ?’’ :Д

между другото ако й го кажеш това тя може леко да се изуми после да се засмее което си е точка за тебе ще излезеш няква шматка в нейните очи което ще й се стори мило... веднъж имаше 2 момичета във фитнеса и аз .. и трябваше някой да настъпи щангата отзад, защото правех мечка като ронито и отивам аз и викам ‘’Ще дойдеш ли да ми стъпиш на щангата’’ и 0,001 сек след това осъзнах как е прозвучало :D :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 31.01.11 10:45.

31.01.11
10:44

Мойта реплика е : “Ще ми помогнеш ли да кача тоя лост на стойката за клек” :D :D :D :D :D :D :D

казано от korpusito на 31.01.11, 10:44:

Мойта реплика е : “Ще ми помогнеш ли да кача тоя лост на стойката за клек” :D :D :D :D :D :D :D

ще го пробвам само да дойде некой маце :D :D

31.01.11
11:30

(flex)

31.01.11
12:48

Някой знае ли защо жените не могат да паркират??? 8-)

31.01.11
12:57

Твърде ниски нива на тестостерон.
На мен ми е по - чудно защо има и такива мъже....:P

защото мъжете могат... а защот мъжете не могат ( в голяма частност не искат ) да готвят... защотот жените го правят... в природата има равновесие

казано от FaceOff на 31.01.11, 12:48:

Има една любопитна теория, че хората са запазили някои качества от зората на развитието си до днес. Мъжът е ловец, той прекарва повечето време извън пещерата, затова трябва да е силен и издържлив (за да убие и носи храна), трябва да се ориентира добре (за да проследява плячката и да действа на голяма територия), и да е сръчен (за да борави с оръжия и да оцелява извън дома). Жената стои предимно в пещерата - прави няколко неща едновременно (за разлика от мъжа), има несравнимо по-добро периферно зрение (за да наблюдава храната, децата и други неща успоредно) и несравнимо по-добри комуникативни способности (за да общува с деца на всякаква възраст).

Та... за какво й е на една жена ориентация? А за паркирането точно това качество си трябва... ;)

Много моля да не бъда приеман съвсем на сериозно... теорията нито е моя, нито пък смятам, че е определяща. :)

31.01.11
13:08

казано от Кольо Пияндето на 31.01.11, 13:05:

казано от FaceOff на 31.01.11, 12:48:

Има една любопитна теория, че хората са запазили някои качества от зората на развитието си до днес. Мъжът е ловец, той прекарва повечето време извън пещерата, затова трябва да е силен и издържлив (за да убие и носи храна), трябва да се ориентира добре (за да проследява плячката и да действа на голяма територия), и да е сръчен (за да борави с оръжия и да оцелява извън дома). Жената стои предимно в пещерата - прави няколко неща едновременно (за разлика от мъжа), има несравнимо по-добро периферно зрение (за да наблюдава храната, децата и други неща успоредно) и несравнимо по-добри комуникативни способности (за да общува с деца на всякаква възраст).

Та... за какво й е на една жена ориентация? А за паркирането точно това качество си трябва... ;)

Много моля да не бъда приеман съвсем на сериозно... теорията нито е моя, нито пък смятам, че е определяща. :)

Кольо, съвсем прав си, но има и едно много по-просто обяснение - защото все ги лъжат колко е 20 сантиметра! :D:D

това което каза Кольо ни го каза красивата ми бивша учителка по математика :D а това което каза FaceOff и просто гениално

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 31.01.11 13:15.

31.01.11
13:16

E т’ва мъжете лъжат за 20-те сантиметра, а жените се правят, че вярват :D
Тъй че и да ви кимат в знак на съгласие отсреща, не е гаранция, че ви вярват на...оценката.

А за това, че мъжете не могат да правят две и повече неща едновременно е така, единственото изключение е Наполеон :D

И мен не ме приемайте на сериозно, само частта за тестостерона....

Наполеон и Бойко Борисов... даже Бойко е по-точния пример то, защото жените правят няколко неща едновременно накрая нищо не е свършено като хората

казано от inis9 на 31.01.11, 13:16:

А за това, че мъжете не могат да правят две и повече неща едновременно е така...

Multitasking-ът е женски специалитет, няма спор... затова мъжете са по-добри готвачи! (sun)

31.01.11
13:19

Това е, защото оставяме и мъжете нещо да свършат, иначе няма основание за съществуването им...:D

Кольо, нямам нищо против мъжете да готвят по - добре, но да го правят :D

П.П. По тоя повод си спомням за един колега, който не можеше да говори по телефона и да върви едновременно.....звъннеше ли телефона, спираше на едно място...голяма забава :D

Мнението беше редактирано от Инис на 31.01.11 13:23.

казано от inis9 на 31.01.11, 13:19:

Това е, защото оставяме и мъжете нещо да свършат, иначе няма основание за съществуването им...:D

Вършим работа качествено... бързата работа е срам за майстора и хубавите работи стават бавно! :D

Кольо, нямам нищо против мъжете да готвят по - добре, но да го правят :D

Зависи как ще си поискаш! 8-)

Хохоо много добре знаем за какво сме ви ние мъжете на вас жените :D и не е да ви готвим или да ви довършваме работата

31.01.11
14:27

В София много студено бре... :D За 10 минути на Централна Автогара замръзнах направо. :D
Я сега ме посъветвайте, изкарах си малко парички да си взема мултивитамини Super Multi на Dymatize + CEE 200гр или Opti-Men на ON и друго предложение да имате пак примемам. :)

31.01.11
14:54

http://www.feelalive.com/ - Аз от доста време пия такива витамини и съм страшно доволен. От 3 месеца не съм правил пауза , сега ще направя 1 месец :D Много добри мултивитамини , супер са просто.

31.01.11
15:03

Аз се колебая за разтворими витамини на ISS и да ги пия по време на тренировка, скоро видях едно културистче от юношите така да прави, каза че е много доволен.

31.01.11
15:03

Kaч пара ?

И по-важното, таблетките гланцирани ли са ?

Мнението беше редактирано от emzo на 31.01.11 15:04.

31.01.11
15:56

Луди руснаци :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1