01.11.10
18:18
Айде и от мен един опит- лично тегло 87кг. щанга 90кг.@ 90повт. за 06:01мин.Като цяло не е зле,но не се раздадох!!! Може ОЩЕ!!!
31.01.11
13:32
AMRAYW - As Many Reps As You Weight
Време - 11:20 DL
Щангата - 82,5кг. при BW 82кг.
Голям зор, голямо нещо :D в началото ги редях по 15,15.. след това спаднаха на по 10, 10 и пак 10.. до 80 :D на 2пъти исках да се откажа, нооо явно имам воля hax ;d .. грешката ми може би беше, че си направих цялата тренировка за гърди преди комплекса |-( все пак съм доволен, но определено ще се подобрява като вляза in shape :) Към края на пролетта може да се метна и на клек, нооо определено ще е по-трудно :X :X иии е трудничко да си хем билдър, хем кросфитър.. ехх .. :D
Едит - само с колан го правих.. и може би беше грешка в началото да започна с надхват |(
Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 31.01.11 14:16.
не е грешка, а трупане на опит...затова другия път почни с комплекса и после ако имаш сили-другото...не е много трудно да се комбинира билдерския сплит с кросфита...но трябва да решиш кое ще доминира...
за хвата...ще ти кажа аз как правя...
докато мога държа в надхват...когато почна да изпускам-хващам с прониран(силната ръка в подхват)...когато почна пак да пускам-ловя прониран s hook-е тогава няма изпускане...ама докато дойде тоя момент-вече почти сигурно задната верига се е изморила и почвам на кръст да дърпам...това се отнася за комплекси с относително тежка тяга с 40+ повторения...
31.01.11
15:49
Мерси за съветите, Славе. Некст тайм ще ги редувам така :)