Диета за покачване на ММ с минимум мазнини

Така взел съм си гейнър 5,6 кг АBB XXL. Ще го пия както си трябца и за около 20 и няколко дни ще замине и ми е ясно ,че е невъзможно покачването на ММ да не доведе и до малко омазняване ,но с подходяща диета мисля да го сведа до минимум и имам някой въпроси. Хранителният пример през деня ще е следния:

Сутрин 6:30 закуска 80-100грама овес с прясно мляко ,5 пъдпъдъчи яйца или 2 кокоши
7:00 доза гейнър 69 грама
9:45 100 грама пилешко със салата (снежанка ,европейска.. )
10:45 гейнър 69 грама
13:45 70-80 грама ориз (сурово състояние) и месо или извара(150грама.
15.30 тренировка
16:30 гейнър 69/138 грама и BCAA
17:00 месо( пиле, риба) или извара 150 грама
20-21:00 последно ядене месо или извара 200 грама

Основния преим на въглехидрати е до 17ч.Въпроса ми за още алтернативи за белтъчини след 5 часа. И дали ще е проблем ,ако изварата е необезмаслена  ? И какво мислите като цяло добре ли е ? :)

28.01.11
21:41

Ойт!
Не е лош режима, но на пръв поглед забелязвам някои неща. Защо първата доза гейнер е 30 мин след като си закусил стабилно, според мен така си прахосваш гейнера. Освен това за какво са ти пъдпъдъчи яйца? Хапни повече кокоши яйца 3-4, не се лишавай от холестерола в жълтъците защото ти качват тестостерона. Преди тренировка е сякаш по-добре да ядеш извара заради казеина, преди лягане също. Можеш да включиш някакви ядки и защо само пилешко? Моето мнение е да не се пазиш въобще от мазнините в свинското телешкото и т.н.

Пилешкото преобладава в менюто ,но това не значи ,че няма свинско и телешко. Просто е по рядко и предимн вечер зашото майка ми ги готви тях ,а през деня аз си права пилето сам или готова риба :) Да за гейнера и аз се чудя къде да ги сложа тия дози ,че трябва бая да пия 210/279 грама на ден съответно за да има стабилен резултат.Едната е след тренировка задължително ,но за останалата част ми малко трудно ..  А изварата да ,може да сменя нейното място от след тренировка да дойде преди ,а месото да отиде за след :)

31.01.11
16:40

Самото име звучи грешно. Тестостерона се прави от мазнините. Диета с минимум мазнини = много по-малко тестостерон = по-малко ММ.
Раздели си ги така:
50% въглехидрати
30% протеини
20% мазнини (с омега 3-6-9 по възможност)

Мнението беше редактирано от asdator на 31.01.11 16:42.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1