31.01.11
20:58
Здравейте.Сега се регистрирах във сайта.Мисля сериозно да почна да ходя на фитнес.Качих някой излишен килограм преди 1 месец и затова почнах една диета.Сутрин ям обезмаслено кисело мляко 0.1 % .салата от зеле,риба,салата от домати,100гр. пилешка пържола на скара и вечер ям супа ( без хляб без нищо ) Бях качил 80 кг сега съм 75 ,но отново не се харесвам имам коремче и съм мазен.Мисля да си купя неопренов колан и след всяка тренировка да бягам по 30 мин. по пътечката с него,според вас има ли ефект от тези колани (без батерий,без нищо)
http://shapie.bb-team.org/farsov/photos/6717 - ето снимка,както виждате си имам и коремче и паласки,но се надявам да ги сваля.
Въпроса ми към вас е да правя повече повторения с по малко килограми.Целта ми е да се изчистя.До лятото има 5 месеца кажи речи,би трябвало да съм се оправил поне малко до тогава.Какви са вашите насоки.Да бягам по пътечката с неопреновия колан след всяка тренировка,яко коремни преси и за 2-3 месеца може и да го сваля това коремче нали ?
31.01.11
21:15
А какво ща кажеш за моето предложение: започваш да тренираш 3 пъти седмично в залата. Качваш няколко килограма мускули, защото при начинаещите това е закономерен ефект. До лятото ще си по-мускулест, с по-малко сланини и по-здрав. Мисля, че е по-добре от това да си кожа и кости.
А, лошата новина забравих да кажа - за целта ще трябва да ядеш. С тоя глад, който правиш, ще загубиш и малкото си мускули, които имаш, плюс отслабване на имунна система и т.н. глупости, които не си заслужават, освен ако не вярваш в Пророчеството за края на света 2012 или ще имаш снимки с Анджелина Джоли лятото за новия филм “Красавицата и концлагериста”.
31.01.11
21:34
Значи казваш,че ако си ходя на фитнес,но ям тези храни-риба,супи и т.н няма да направя нищо.Добре ако почна да се храня по старому с хляб дори и да ходя на фитнес няма ли да се омазня повече от колкото сега.Извинявай за глупавите въпроси,но и понятие си нямам от това,но искам да си оправя тялото
31.01.11
22:05
Няма смисъл да даваш пари за тоя неопренов колан.С нищо няма да ти помогне,ако искаш потърси във форума и ще видиш,че никой не го препоръчва.
31.01.11
22:10
казано от filip arsov на 31.01.11, 21:34:
Значи казваш,че ако си ходя на фитнес,но ям тези храни-риба,супи и т.н няма да направя нищо.Добре ако почна да се храня по старому с хляб дори и да ходя на фитнес няма ли да се омазня повече от колкото сега.Извинявай за глупавите въпроси,но и понятие си нямам от това,но искам да си оправя тялото
Пропускаш третият вариант - да започнеш да ядеш качествена храна.
Ето ти един мъдър съвет: няма полезни и вредни храни, има неподходящо количество и време на прием.
Аз ям по 3-4 филии почти на всяко ядене, а ям по 5 пъти на ден. Ти казваш, че хлябът е вреден. А истината е някъде по средата.
За да се развива пълноценно организмът ти му трябва достатъчно храна, т.е. достатъчно белтъчини, мазнини и въглехидрати. Като най-ценни са белтъчините, при липса на някое от другите две те могат да бъдат превърнати в тях. В супата няма нищо дефакто, в хляба има 70гр белтъчини и 500гр въглехидрати за кило хляб. Ако на ден ти трябват 140гр белтъчини и 250гр хляб, то е очевидно, че само с хляб и супа няма да стане.
За твоя щастие този сайт вече е на бая годинки и е изписано доста по темата как трябва да се храним ;)
31.01.11
22:28
ще прочета в сайта.силно се надявам с тренировки да си оправя тялото.един приятел ми каза,че имам лош ген и мнгоо трудно би станало това вярно ли е ?
31.01.11
22:35
казано от filip arsov на 31.01.11, 22:28:
ще прочета в сайта.силно се надявам с тренировки да си оправя тялото.един приятел ми каза,че имам лош ген и мнгоо трудно би станало това вярно ли е ?
Ако можех от една снимка да определям сега щях да съм във Вегас с няколко девойки покрай мен, а не в интернет форум ;)
Генът е пречка за високи спортни резултати. За нормално, здраво, мускулесто и функционално тяло - НЕ Е ПРОБЛЕМ.
31.01.11
22:40
благодаря ти много за съветите бяха ми полезни,а този неопренов колан да не си го купувам ,няма ли ефект от него,а ти това тяло от колко години го градиш ?
31.01.11
22:46
казано от filip arsov на 31.01.11, 22:40:
благодаря ти много за съветите бяха ми полезни,а този неопренов колан да не си го купувам ,няма ли ефект от него,а ти това тяло от колко години го градиш ?
Единственият положителен ефект от неопреновите колани е за производителя и продавача.
Тъпо е да изхвърлиш с потта си важни за организма соли, а после да възстановиш само водата. Единствено предизвиканото ‘отвътре’ потене има положителен ефект, загряването отвън с колани и т.н. само вреди ти носи.
Тялото съм го направил няколко пъти по-бавно, отколкото сега бих могъл. Но тогава не съм знаел нищо за хранене и трениране, а и нямаше много информация по въпроса, така че трябваше всичко върху себе си да изпитвам докато разбера кое как работи и кое работи за мен.
Хубаво е да си отделяш изреченията с точки и да започваш с главна бука ;)