Хранителни добавки за плуване и кардио тренировки.

29.01.11
21:19

Здравейте! Имам няколко въпроса. Какви хранителна добавки са най-подходящи при плуването? Аз съм 174см. 67кг. на 14г. Искам да знам и какво е добре да приемам или изобщо има ли нужда? Пил съм л-карнитин , но разбрах ,че мога да имам след време проблеми с бъбреците.

30.01.11
17:46

Добавка при плуването, може би шнорхел плавници и т.н.
Ако трябва да говорим сериозно, за какво ти трябва добавка или просто си чул че трябва ? Ако ти трябва за възстановяване, може суроватъчен протеин или аминокисели за след плуването както и някакви умерено силни витамини. Л-карнитина е за сваляне, пак казвам не е ясно какви са целите ти.

30.01.11
19:42

Мултивитамини

31.01.11
10:58

На тази възраст ти препоръчвам само витамини.
Но тъй като съм наясно, че няма да минеш само с тях, може да вземеш и креатин - най-добрата формула на пазара е Kre-Alkalyn, но и сравнително скъпа. Най-масов и много евтин е креатин монохидратът, гарантирано върши работа, има някои нежелани ефекти, потърси с търсачката и прочети повече за него.

31.01.11
18:24

Чак пък най-добрата.. а и не му трябва креатин за плуването , по-скоро бета аланин , но най-добре едни витамини и за сега толкова

На мене ми тряват хранителни добавки за сила и издръжливост. ОК за витамините за възтановяване, ако може нещо по конкретно в смисъл направо линк или име на продукта :) МС предвварително!

01.02.11
13:02

не ти трябва нищо, храни се здраво вземи си едни дейли витамини и плувай всичко ще си дойде с времето

SN

03.02.11
13:52

Значи спрях се на The nutrition като марка. Та смятам да си взема тези витамини silabg.com/bg/4250-THE-NUTRITION-THE-Vitamin-Strong-60-tabs-.html . Добро ли е това или не е подходящо ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1