Понижаване на теглото по време на училище

01.02.11
17:05

Ще можете ли да ми кажете каква храна да ям по време на училище , защото от всякъде съм заобиколен от хамбургери, баници и тем подобни тестени продукти  за понижаване на теглото?

казано от nasko3636 на 01.02.11, 17:05:

Ще можете ли да ми кажете каква храна да ям по време на училище , защото от всякъде съм заобиколен от хамбургери, баници и тем подобни тестени продукти  за понижаване на теглото?

Няма храна, от която се отслабва, и такава, от която се дебелее. Всичко зависи от количеството, времето на прием и, разбира се, избрания хранителен план. Ако дадеш твоя ще можем да ти подберем подходящи храни, които да консумираш в училище така, че да се вписват в режима ти и да не пречат на свалянето на килограмите.
За да съм по-ясен: избрал си да сваляш с нисковъглехидратна диета - тогава ще ти препоръчаме нещо богато на протеин и (може би) малко мазнини. Ако си на високомазнинна и ограничаваш яко въглехидратите - ще ти подберем нещо белтъчно, но с повечко мазнини. Ако си на intermittent fasting - няма да ти даваме да ядеш в училище. И т.н....

01.02.11
17:28

Да ти кажа по време на училище не спазвам хранителен режим , защото съм много зает и само през лятото се опитвам да спазвам, а относно за храната ,ако можеш да ми кажеш да е ниско въглехидратна.

казано от nasko3636 на 01.02.11, 17:28:

Да ти кажа по време на училище не спазвам хранителен режим , защото съм много зает и само през лятото се опитвам да спазвам, а относно за храната ,ако можеш да ми кажеш да е ниско въглехидратна.

Мога да ти кажа много нисковъглехидратни храни. Но не виждам как ще ти помогне след като не се храниш като цяло подходящо. Ако от време на време ядеш най-доброто ядене според най-видните диетолози, но през другото време хапваш каквото има, то ефектът няма да е желаният.
Нисковъглехидратни са всички меса и риби, яйцата, маслото, зехтинът, повечето ядки и т.н.
Всъщност съм 99% убеден, че не се храниш достатъчно и най-вече белтъчините са ти доста малко, а не че ядеш прекалено много и ти трябва режим...

01.02.11
20:02

Джаскай яко “русенско варено” :-) Малко е мазничко но пък почти няма въглехидрати. Аз го копувам за около 1.70 лв. 300 г.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1