Казват ли ви че взимате химия?

01.02.11
19:04

Казват ли ви често че взимате нещо по така (химия , AC) и каква ви е реакцията. Последно време нон стоп ми казват, че взимам нещо в началото даже си го приемах като комплимент но вече започвам да се дразня. Явно болшинството хора им е по лесно да възприемат идеятя, че си избрал лесния път отколкото че сам си се бъхтиш яко.

мен редовно ме питат какво взимам... даже първия им въпрос е ‘’какво взимаш’’ а втория е ‘’е значи си взимал преди’’ .... което0о мене лично си ме радва... :D и аз съм избрал трудния път приятелю ;)

01.02.11
19:24

Мен ми задават въпроса “Няма ли да вземаш нещо?” :D

А на мен, няма ли да ми вземеш нещо :D

01.02.11
19:27

Не е истина колко са забавни такива хорица :))) Последния път в една зала, в която ходя 1 път седмично да правя кардио (понеже си тренирам вкъщи), се събраха 4-5 човека и почнаха да меразпитват каква химия съм взимал, та така съм изчистил на яко релеф от 85 на 72 кг :))) Взех да им обяснявам някои работи, а те , да бе да и вече като им казах, че даже и добавки не взимам и им паднаха ченетата :))) Много забавно беше. Накрая им казах: пичове според вас както тренирам от 13 год. редовно и съм преместил толкова железа колкото сборно на всички ви тук, ако съм взимал химия дали щях да съм 72 кг и 38см ръка? Оставих ги да поръзсъждават, а даже единия вика, че е завършил фитнес инструктор и неможел такъв релеф да направи. Извод: боли Ви фара к’во си мислят, важното е ти да си знаеш за теб си!!!!!!! Давай нататък.....

казано от valerious на 01.02.11, 19:24:

следващия Мр.О.

казано от Десо на 01.02.11, 19:26:

А на мен, няма ли да ми вземеш нещо :D

- ето за десо поздрав

01.02.11
19:39

Да.. но пък ме радва супер мноо :D :D

01.02.11
20:43

А аз се дразня супер много.. Щото хората не мисллят че си се потрудил здраво за да изглеждаш добре ами си изпил две хапчета и хоп ми пораства 43 ръка... Супер много ме обижда това!!

01.02.11
21:29

Случва се.
В зависимост от ситуацията, може да е доста дразнещо. В такива случаи, обикновено дори и не тренирам или тренирам фигурно пързаляне.

01.02.11
21:39

Като ви питат кво пиеш - Конска Сперма и всичко млъква (;

01.02.11
22:23

През едното ми ухо влиза, през другото излиза ;)

Хората,които са ме питали вече са далеч от графата “познати” :) за мен това са банда гнусни пубери за,които всичко е невъзможно :)

KY

01.02.11
23:10

казано от valerious на 01.02.11, 19:24:

И на мен по-рано ми задаваха този въпрос, защото когато дойдеше сесия все ми се появяваше “нещо по-важно”. Отделно като завърших семестриално и 2 години не ходих да си взема държавния изпит по химия. Така, че сега мога вече спокойно да кажа, че съм взел над 25 вида химии. :D

Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 01.02.11 23:11.

01.02.11
23:18

Да, даже току-що една мацка ми го каза по скайпа, при това без да ме е виждала и без да ме познава :)
За повечето хора е непонятно как може да се постигне каквото и да е без хапчета.

нали оформени гърди и ръце... малко по широко гръбче от средностатистическия българин и си зобен до кости ... ако си и с оформени рамена забрави да си чист зимал си нещо.. може да са те упоили и да си ти били хормона докато си в безсъзнание но със сигурност взимаш нещо :D

01.02.11
23:34

хахаха...каква тема...тука мога да разказвам много...
иначе легенди съм чувал за моите цикли...ба...ако бях и половината направил, вече да съм с 300 клек:)

Кристиянчо, мерси за поздрава :)

02.02.11
00:32

Колко готини хора имало тука :о а онова с конската сперма ще се употребява много ейй :D :D :D

02.02.11
01:10

Редки са случаите някой да ме пита. Просто в моите среди това никой не го вълнува.

YA

02.02.11
11:18

Казвали са ми го, приемам го като комплимент. Не съм взимал стероиди, ама не мисля че е редно да се умаловажява труда на вземалите го. Все пак не е толкова лесно - “хоп 2 хапченца” и да станеш Рони. Искат яки тренировки и храна независимо дали си на хап или не. Същото е и с добавките, тези на добавки имат принципно по-добри резултати от да речем някой който никога не е взимал. Запитали ли сте как изглеждате в тяхните очи - а той е на добавки, ко няма да има яко тяло etc.

за всички които са на Ти с фитнеса и билдинга е ясно, че с хап или не с протеин или не тяло не става ей така... въпроса е, че всички които са на на Вие с фитнеса не разбират, че това че взимаш нещо не ти гарантира 100% успех и трябва труд и то не малко

02.02.11
11:21

И мен често ме питат ‘’взимаш ли нещо’‘, и им казвам че взимам протеин само, толкова разбират че и протеина го смятат за химия.... или като почнат ‘’е луд ли си, не може да станеш такъв без да пиеш нещо’’ :D бе има ги всякакви типове... оня ден 1 ми викаше да спра фитнеса, че щяло да ми омръзне, и да спра добавките, че 1 негов приятел почнал да пие L-carnitine и аминокиселини, и бил увиснал :D

Мнението беше редактирано от Едуардо на 02.02.11 11:22.

HE

02.02.11
11:21

Някои сме ползвали и знаеме за какво става въпрос, а ти се изкажи по въпроса като ползваш ;)
Щото сега звучи “Не съм ползвал ама съм гледал едни дето ползват” :D

02.02.11
11:26

Коментарите на хората които не тренират или са влизали един два пъти в залата направо си ги игнорирам. Най странното е че последно време това ми го казват хора от залата които видимо са доста по едри от мен.

Мнението беше редактирано от Stan на 06.02.11 13:08.

02.02.11
13:49

Нещо майтап си правят с теб, едвали има причина да говорят сериозно.

02.02.11
14:53

Мен пък ме питат заради обривите.То е лице, ръце, гръб...Абе, малко си е гадно

02.02.11
18:44

Преди много се впрягах, ама сега ми е все тая. Просто им казвам, че пия квото ми падне, даже по едно време им обяснявах как пия син камък :D

Мнението беше редактирано от to4ka на 02.02.11 18:44.

11.02.11
14:10

:@ Днеска 1 как ме издразни, щях да му спукам главата проста. Тренирам със във фитнеса, и лайното идва и почва... много си пораснал, и аз му казвам, мерси и т.н. и по едно време, ‘’да ма трябва да изчистиш водата’‘. И аз му казвам ‘’каква вода “, и той е от това което взимаш, и аз му казвам че нищо не взимам, само протеин и витамини. И той почна... ако те боцна сигорно ще се спукаш, това не е естествено а вода. Така... продължавам да мълча, след малко пак продължава, и говори на мойте приятели във фитнеса, ‘’Погледнете го, кое му е естественото, гледайте го има поне 60 ръка’‘, и аз добре кое е естествето тогава ? и той вика ‘’ми 35 ръка’‘. И не спря да говори, почна ми разправя как негов приятел 65 кила, имал 45 натурална ръка. После му разправям че тренирам от 2 години без прекъсване, и ям по 6-8 пъти на ден, и той ‘’да да’‘, след това му казах ‘’това че завиждаш си е твой проблем’‘, и че не си ми на знанията, и лайоното спря да говори. Много ги мразя тези компексари, другия път ако продължи направо го почвам, без да се замислям.

11.02.11
14:12

Трябвало е да ползваш моята теория, че пиеш конска сперма, и отдавна да е млъкнал :D

11.02.11
15:30

Мен най ме кефят тея по лостовете, дето ми викат “а тъй брааааат, тъй са праи, на лоста е най-добре, от лоста по-яко няма, в залата ставаш тромав и едър и трябва да зимаш протеини, а на лоста сичко става натурално, релеф а у”. В отговор дигам вежда и се съгласявам :D

11.02.11
18:51

ха-ха това със конската сперма, ще ги имам в предвид. :D

12.02.11
11:39

хах то тука ако някой вземе протеин то почват да му викат химик и кви ли не други глупости...ама аз не обръщам внимание на идиоти дето са от 1 месец на зала и всичко знаят ;)

казано от Едуардо на 11.02.11, 14:10:

:@ Днеска 1 как ме издразни, щях да му спукам главата проста. Тренирам със във фитнеса, и лайното идва и почва... много си пораснал, и аз му казвам, мерси и т.н. и по едно време, ‘’да ма трябва да изчистиш водата’‘. И аз му казвам ‘’каква вода “, и той е от това което взимаш, и аз му казвам че нищо не взимам, само протеин и витамини. И той почна... ако те боцна сигорно ще се спукаш, това не е естествено а вода. Така... продължавам да мълча, след малко пак продължава, и говори на мойте приятели във фитнеса, ‘’Погледнете го, кое му е естественото, гледайте го има поне 60 ръка’‘, и аз добре кое е естествето тогава ? и той вика ‘’ми 35 ръка’‘. И не спря да говори, почна ми разправя как негов приятел 65 кила, имал 45 натурална ръка. После му разправям че тренирам от 2 години без прекъсване, и ям по 6-8 пъти на ден, и той ‘’да да’‘, след това му казах ‘’това че завиждаш си е твой проблем’‘, и че не си ми на знанията, и лайоното спря да говори. Много ги мразя тези компексари, другия път ако продължи направо го почвам, без да се замислям.

възхищавам ти се на търпението колега!

12.02.11
13:00

Казват ли ви че взимате химия?

Не, ама като исках да се състезавам сериозно ми казваха да взимам :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1