01.02.11
15:34
Здравейте посъветвайте ме какво да приема за експлозивна сила при бягане и издръжливост ?
Трябват ми защото ще се явявам на няклоко физически изпита и искам да се представя отлично ,занимавам се активно със спорт от мн.години ,но не съм зимам системно добавки и т.н. но сега ми трябва нещо което да ми даде въздух ,сила и издражливост на бягането -800 м,помогнете ?
Мислих си за кленбутерол но каточили не ми действа! Може и нещо което дава моментна сила !
01.02.11
18:11
За Симеоново ли ?
Недей с химиите при такива натоварвания че ще стане някоя беля. Много често не издържа сърцето ! Относно кленбутерола той само те снабдява с повече кислород и малко ускорява сърцебиенето !
казано от Energi_Boy на 01.02.11, 15:34:
Здравейте посъветвайте ме какво да приема за експлозивна сила при бягане и издръжливост ?
занимавам се активно със спорт от мн.години
!
Приятелю, щом се занимаваш активно със спорт от много време, какво са за теб някакви си 800 м ? Тренирай главно това, върху което ще е изпита ти и с много трейнинг ще получиш желания резултат. Аз мисля, че не трябва да употребяваш някакви добавки и т.н преди съзтезанието, ако не си използвал досега и незнаеш как ще ти вредят на организма ;).
Поздрави и успех !
01.02.11
23:29
Хубаво си гукате тука, но видя ли споменат още един забранен медикамент, споменалия го става история!
Възмутените от думите ми да прочетат правилата за ползването на форума и изданието!
02.02.11
12:23
Да занимавам се доста активно със спорт но сега в тоя студ при -1,-2 градуса вън не е удачно за продължителни тренировки по бягане ... затова ви питам да ми препоръчате нещо ,сърцето ми ще издържи ... надявам се :D
03.02.11
19:57
Бета аланин - IntraXcell ще ти свърши перфектна работа
Искам само да ти напомня че Кленбутеорл-а е забранен медикамент от Лекоатлетическата федерация!
Щом питаш за 800 метра най-вероятно си състезател и приемането на този медикамент може да те лиши от състезателни права за доста дълъг период!
Ако искаш обаче може да използваш препарати със съдържание на кофейн. Според новите инструкции на анти-допинг асоциацията се приема че кофеина не е забранена съставка заради възможността да попадне в тялото ти от кофеинови напитки. Може да използваш fat burnar -и, витамини и амино кисилини.
Мисля че това ще ти помогне.
Аз в момента бягам по дълги дистанции, основно пия изотоници и ям високовъглехидратно и това ми дава достатъчно енергия.
Надявам се да чуем още мнения защото и на мен ми е интересно да разбера какво помага!
05.03.11
10:14
пич не се занимавай с глупости тренирай активно и ще постигнеш резултат
22.03.11
12:15
Не е много по-темата , но искам да попитам дали Mental focus може да се комбинира с Nitro X aminoacids… И двете са на една марка...Благодаря предварително :)
08.04.11
11:43
полу-клекове напади и подскоци с щанга!:)