БСН СТАК - Дайте мнения?

01.02.11
22:03

Добър вечер!
Мисля да комбинирам няколко продукта на БСН , но се чудя кои точно.

BSN NO-EXPLODE NT + SYNHTA 6 (ili OPTIMUM NUTRITION GOLD STANDART) + NITRIX ili Epozine

BSN Nitrix ili Ezpozine + SYNHTA 6 (ili OPTIMUM NUTRITION GOLD STANDART) + oshte neshto

BSN NO EXPLODE NT + SYNHTA 6 (ili OPTIMUM NUTRITION GOLD STANDART) + cell mass NT

BSN Endorush + SYNHTA 6 (ili OPTIMUM NUTRITION GOLD STANDART) + oshte neshto..

Мисля, че горе доло разбрахте на кои продукти съм се спрял , но кои точно да ги комбинирам.
Целта ми е да кача някой др СМ в рацете,гърдите и т.н. (останалите мусколи) без да се омазнявам Smile

Благодаря предварително ако някой се включи за предложения по темата Smile Моля да пишат хора които са пробвали някои от продуктите , а не само да са чели какво са писали други хора.. Smile

01.02.11
22:32

Вече 30 дни пия селмас и от 10 дни но експлода.Видимо съм понаедрял, а и от експлода имам доста сила и енергия на тренировка.Незнам за останалите ти варианти, но бих си взел експлода + селмаса и синтата, тъй като има видим резултат. (поне при мен, все пак всеки е различен)

01.02.11
22:59

щом искаш размери и маса според мен най-добре ще е Nitrix+Celmass+syntha 6(в момента ги пия обаче + NO explode),но лично аз установих,че не съм чувствителен към стимуланти и азотните бустери не ми действат много,пък и не са за маса,а само за мотивация и малко сила,която след спирането им малко спада(поне при мен)
а ако нямаш проблеми финансово давай 4-те продукта и не го мисли,доста съм доволен,с изключение на азотния бустер

01.02.11
23:03

другото което е виждам,че искаш вариантите с пакети-пил съм и двата вида,и тия на пакети всякаш бяха по-добре,но за епозина нищо немога да кажа-лошото е,че за 2 месеца от селмас и НО експлоуд,ще ти трябват близо 5-6 кутии от двете общо(бях проверил в официалния им сайт) а за епозина най-малко 3 се препоръчва и мн скъпо излиза всичко...

HE

01.02.11
23:26

казано от Izrd izrd на 01.02.11, 22:03:

Мисля, че горе доло разбрахте на кои продукти съм се спрял , но кои точно да ги комбинирам.
Целта ми е да кача някой др СМ в рацете,гърдите и т.н. (останалите мусколи) без да се омазнявам Smile

Благодаря предварително ако някой се включи за предложения по темата Smile Моля да пишат хора които са пробвали някои от продуктите , а не само да са чели какво са писали други хора.. Smile

Добър вечер!
Няма да качиш мускОли. И много добре си се насочил само към мускОлите на гърдите и ръцете - останалите ни ти трябват. Така зададен въпроса ти е тъп, закото всичко е индивидуално. Като гледам не си писал тренировъчен стаж, хранителен и тренировъчен режим, но са важни прахчетата и мускОлите на ръцете и гърдите :D
И ти няма да изглеждаш здрав до лятото ;)

01.02.11
23:42

Хаха вярно ,че имам правописни грешки , както и да е..

Стажа в залата ми е година и 2-3 месеца , 173 СМ 67-68 КГ..

Тренирам 3 пъти в седмицата, относно хранителния режим не е нещо особено , просто гледам да не ям вредни,мазни неща да не пия газирано и т.н.

01.02.11
23:51

е какъв е смисъла да вземаш азотен бустер като тренираш 3 пати в седмицата,верно,че НО експлоуд се пие и през почивните дни но...не е много разумно
а със синта 6 може и да се омазниш-един приятел каза,че имал такъв ефект,оперираха ме-1 седмица не тренирах и на мен ми се отрази,но не съм напълно сигурен дали е от него,иначе преди операцията пак се наблюдаваше леко качване към дупето и бедрата,но за сметка на това се орелефявах на останалите места с всеки изминал ден,което мисля,че се дължи на нитрикса

02.02.11
10:19

значи със Синтата си омазнявал на дупето и бедрата докато едновременно с това си орелефявал на останалите места благодарение не нитрикс ? :)

02.02.11
11:04

ДА,ТОЧНО ТАКА :) кое те учудва

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1