02.02.11
20:14
Здравейте.Аз съм от хората, които спазват НВД.Отскоро обаче забелязвам че съм качил 1-2 килограма вместо да смъкна.Преди 2 седмици тежах 96 кг. , а сега тежа 98.Също така от 2 седмици насам пия прясно мляко вечер в 20.00 (към 400 мл.), като се има в предвид че лягам към 23.00 , и също така от 2 седмици насам слагам в салатите си много сол (ям по 2 салати на ден (краставици и марули)) За сметка на това като се оглеждам в огледалото забелязвам че съм станал по-дребен (в смисъл стегнат).Възможно ли е да задържам вода или пък да е нещо заради прясното мляко вечер ?
Темата беше редактирана от Владислав Петков на 02.02.11 20:56.
02.02.11
20:59
Всяка сутрин като стана по 30-40 мин. кардио (изкачвам стълби или пък тичам)
Значи най - вероятно е от солта,тя задържа вода. Ама не се притеснявай за килограмите, важно е да се чувстваш и изглеждаш все по добре, пък по нататък и килограмите ще си дойдат на място. Майката му е в постоянството :) успех :)
Намали или премахни мялкото (млечн захар(лактоза)) Как си ‘’скочил’’ на това НВД >Всичко тр да става постепенно да речем тръгваш от 450 карбо на ден всяка седмица махай 50 карбо или с други думи 200 Ккал докато стигнеш до това нвд.СЛожи зареждащи дни най-вероятно си забавил метаболизма на 4-5 дена() слагаш един високо въглехидратен ден което не значи да ядеш боклуци а да дигнеш комплексните въглехидрати до 4-5.5 гр/кг телесно тегло .Протеина си го дръй константа там 1.7-2.5 гр/телесно тегло също вкарай полезни мазнини омега 3 наблягай на риба в НВД-то ,а във високо въглехидратния ден махни вс мазнини.С този в огъня на въглехидратите ще си тръгнат и мазнините :)