02.02.11
21:01
Та така ли е всъщност? Мога ли да ям по 1 принцеса в училище поради технически причини ? И една филия може ли да навреди на диетата ми, ако предположим ,че хляб и сладко другаде не ям ?
Зависи какви са целите ти... иначе може да си ядеш, недей се впрягай толкова, няма да ставаш Mr.Olympia
03.02.11
02:10
А какви са тея технически причини... все можеш да вземеш нещо от вкъщи за закуска в училище. Иначе тая принцеса не е препоръчителна, но ако е само тя, няма да навреди толкова много на диетата ти.
Ако тая 1 филия именно е в плюс калориите, които си определил за сваляне, то тя ще ти пречи да чистиш.
@автора Липсата на протеин ти е по-голям проблем от тея 10 гр. въглехидрати.
Протеин си нося в шейкър на даскало. Немога да си нося от нас храна щото ми стават много кутиите ..
Значи не е проблем.Мерси за отговорите :)
Аз без хляб не сядам да се храня!!! Но ако трябва да избирам, винаги съм казвал и предпочитал - по-добре 1 филийка хляб, отколкото една ябълка или някакъв плод, хем ще те засити, хем въглихидратите са по-качествени. Помисли си над това :))
чак карбото на белия хляб да е по качествен от този на ябълката ... и какво разбираш под ‘’качествен’’ :? така и така сме на ябълки аз мнг ги уважавам един от малкото плодове с ‘’отрова’‘(плодова захар(фруктоза)) и ‘’антри-отрова’‘(фибри) който да възпрепядстват рязкото дигане на иснулина :)