Въпрос за покачване на сила и "напомпване"

02.02.11
12:07

Лятото си бях взел аминокиселини и креатин и бях много доволен от резултатите, но сега ми се наложи за 3 месеца да спра всякакви тренировки, а сега започнах да не кажа от 0та. Та искам да ви попитам какво мога да си взема за сила и напомпване в момента, защото всяко на упражнение ми е паднала доста силата, както и резултатите от преди. Един приятел ми препоръча азотен бустър, който може и да ми намери доста изгодно, но четох за “страничните ефекти на вените” и доста ме обезсърчи. Мисля да се насоча към някакъв креатин, защото нямам и много пари, но незнам ще има ли ефект ако го пия само него, без нищо друго.

02.02.11
18:27

Я ми кажи за “страничните ефекти на вените” !?

02.02.11
18:31

Ще се пръснат и ще ти изтекът мускулите ;)

Защо просто не започнеш да тренираш, а разчиташ на някакъв прашец или хапче да вдига тежестите вместо теб. Тялото притежава нещо, наречено “мускулна памет”. Елементарно казано, това означава, че като подновиш тренировките, в кратък срок след това ще си върнеш много голяма част от силата, както и мускулите ще се “издуят” и ще придобият обем. Въпроса е да започнеш да тренираш! Постепенно ще стигнеш предишната си форма. ;)

03.02.11
09:52

След като разширяват вените, хубаво влизат повече хранителни вещества в мускулите и т.н., но хората цял живот се опитват да се пазят от разширени вени и просто не ми се струва удачно това да е хубаво. Иначе да, мускулите имат мускулна памет, но това не значи че не може да им помогнеш с малко хранителни вещества, не съм споменавал химия нещо. Писах, че миналата година взимах креатин и аминокиселини и много харесах действието им, както и реакцията на хората към мен, чувствах се и много добре. Просто питах дали нещо друго ще ми действа така добре, за по-малко пари например, но с подобен ефект.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1