03.02.11
17:22
Здравейте, сравнитело нов съм във форума и за това исках да ви попитам за някаква програма за по-големи ръце и да премахна мазнините около корема и паласките-не са много, но все пак не са хубави искам да ми се очертават плочките които вече са изградени ,като ги пипна се напипват, но подкожните мазнини ги скриват!! Тренирам от 1 година, повече в нас- имам лежанка дъмбели и 2 щанги,хода на фитнес но тези мазнини не се махат ръцете ми станаха по-големи, но искам още проблема е че са по-дълги ,смисъл костите и мускулите. Ще съм ви благодарен ако помогете с нещо програма ли или нещо друго.Проблема е че искам мускулна маса но и да съм колкото е възможно по-чист. Храня се здравословно и избягвам сладко и тези другите неща забранените,след тренировка ям месо яйца ориз сирене но най-вече на месото.. На 16 години съм и съм 72 кг някъде. Има ме на снимки в профила ми :)
Темата беше редактирана от icolj23 на 03.02.11 17:25.
Малко трудно ша чистиш плочките и ша праиш големи ръце. По-добре реши кое искаш повече и са ориантирай към някоя диета ;]
03.02.11
17:31
казано от bat jica на 03.02.11, 17:27:
Малко трудно ша чистиш плочките и ша праиш големи ръце. По-добре реши кое искаш повече и са ориантирай към някоя диета ;]
Защо!? Аз съм качвал ММ, докато съм махал мазнотиите. С големите щанги чистиш повече отколкото мислиш ;)
Диета не искам защото ще отслабна много! А никъде другаде нямам нужда освен около корема! И са кво правим :D
03.02.11
17:45
Кардио след силова тренировка например !?
казано от Калоян Цонев на 03.02.11, 17:45:
Кардио след силова тренировка например !?
Eми незнам кажете дали е удачен вариант ? Тичане става ли навън ама ке трябва пролетта
03.02.11
21:02
От твойто положение, което си в момента, до полчки е 3 месеца ти си доста чист.Трябва ти кардио 3 пъти седмиично по 30 мин.Не яж въглехидрати вечер никъкви :) и прави повечко корем с тежести по възможност и до 3 месеца ще ги извадиш :)
Успех :)
04.02.11
00:06
казано от Bojidar Stefchev на 03.02.11, 21:02:
От твойто положение, което си в момента, до полчки е 3 месеца ти си доста чист.Трябва ти кардио 3 пъти седмиично по 30 мин.Не яж въглехидрати вечер никъкви :) и прави повечко корем с тежести по възможност и до 3 месеца ще ги извадиш :)
Успех :)
Вземи под внимание това мнение по-горе!!
Иначе изглеждаш много добре.. аз ако бях на теб щях да правяповечко “молитва” и на тренажор едното 7-8 повторения другото 10-12 ама кое точно забраявих ако искаш ще погледна.
Мнението беше редактирано от Anatoli Ivanov на 04.02.11 00:07.
Само да попитам какво е това “молитва” ? Иначе ще го имам впредвид това за кардиото и въглехидратите! Много благодоря за бързата помощ! :)
04.02.11
16:20
http://www.bb-team.org/exercise/1187_privezhdane-na-goren-skripets#axzz1D05s2WHT - ето видеоклип на упражнението “молитва”
04.02.11
16:29
А мойто мненени за тренировка за корем е - минимум 300 коремни на тренировка, ако е със собствена тежест.Ако е с тежести може по 200-250, аз лично прая по 500 600 със собствена тежест, ако правя корем с тежести, да кажем 10 серий по 30 и после със собствена тежест още 3х50, ако искаш хубав релеф на корема гледай да правиш минимум 60 повторения на серия, ако ги докараш до 100 най-добре :)
И аз като малък правех такива глупости, от рода на 500 преси на ден, и ефекта беше нулев.
А като постигнах хубав релеф на корема, заслугата не беше на тренировките, защото изобщо не го тренирах тогава.
И в момента го тренирам много малко.
Мнението беше редактирано от Петко К на 04.02.11 17:03.
04.02.11
21:59
Еми аз мисля че има доста голям ефект, поне при мен е така.Ето това момче на клипа прави корем всеки ден от 2г. по 1500 коремни и може да си вкараш 2 пръста между плочките му, и всички с които тренирам правят всеки ден корем или поне 5 пъти седчмично и имат доста допри коремни преси http://vbox7.com/play:4d7c49cf
04.02.11
23:20
казано от Bojidar Stefchev на 04.02.11, 21:59:
Еми аз мисля че има доста голям ефект, поне при мен е така.Ето това момче на клипа прави корем всеки ден от 2г. по 1500 коремни и може да си вкараш 2 пръста между плочките му, и всички с които тренирам правят всеки ден корем или поне 5 пъти седчмично и имат доста допри коремни преси http://vbox7.com/play:4d7c49cf
Като почна да тренирам искам инструктаж за коремните тогава :D
04.02.11
23:44
Анатоли те повечето дето ходят на фитнес ще ти кажат, че трябва и много да почиваш да правиш корем 1 2 пъти седмично и още неща от този род :) това момче на клипа, това тяло го е направил само с лостове, никога не е влизал в зала, тренира всеки ден по 3ч. на лостове и от 2г. не имал нито един почивен ден :) и ето го резултата, не взима никъкви добавки (вкл. протеин и аминокиселини) абсулютно нищо, аз тренирам с него и всички дето ходиме на лостове заедно тренират 5 6 пъти седмично и са с тела доста по добри от тези момчета които излизат от залата която е на 50 метра от лостовете :)
Тренирай като дявола за да видиш рая!
05.02.11
12:51
Аз съм казал че като се стопли почвам лостове защото искам точно такова атлетично тяло :)
05.02.11
18:28
Много ясно, стрийт фитнеса е нещо уникално ;) за мен лично много по добро от залата!
Права вече коремните с тежести и мога да ви кажа че доста добре се отразява наистина плочките малко или много повече изпъкват ама може ли да попитам как може корема да не ми седи така надут смисъл по плосък да е има ли нещо коетто да правя? И пак благодаря за бързата помощ ! :)
07.02.11
16:59
Има упражнението се казва вакум и служи за прибиране на корема :)
07.02.11
17:31
http://www.bb-team.org/exercise/3577_vakuumki-za-pribirane-na-korema#axzz1DHvScKI7 - Ето приятел
Плочки се вадят с правилно хранене, а не с коремни преси. Многото повторения на коремни преси ще ти съсипят кръста по доста лош начин.
11.02.11
13:52
казано от Timon на 09.02.11, 17:13:
Плочки се вадят с правилно хранене, а не с коремни преси. Многото повторения на коремни преси ще ти съсипят кръста по доста лош начин.
Това е така “плочки се правят в кухнята”. Храната е най-важна но трявбва поне в началото до като станат хубави плочките бая упражнения :) а това за кръста не е точно така приятел, защото има упражнения които излорита само корема и не наторварват кръста ;) или в много малка част :)