01.05.05
11:54
Някой виждал ли е Драганички наскоро (става дума последните 5 дена)??
Аз го видях и се нааках от смях! Нещо е станал бизон от лой! Казват че се отлазал от участие за Европейското! А на Балканското не отишъл, зарад допингконтрол! Сигурно заради диетичния хляб!
Кво мислете?
Аз Даниел и Фокси ги гледах при крика миналата неделя и бяха мн.добре.Казаха, че са на диета без грам въглехидрат за да свалят няколко кг мускули, тъи като нямали мазнини за да влязат в категория на европеиското.Дълбоко се съмнявам да е станало така както казваш
Миналата неделя да! Аз видех Драганички в сряда сутринта с бузи и поне 6-7 кг отгоре, от формата му на 18ти април.
За 4 дена стават разни работи :)
Все пак дано да греша, но ме съмнява от зареждане да се е надул!
По принцип е възможно това което казваш, да не му е издържала психиката все пак на нула въглехидрати да я караш е адската мъка, но въпреки всичко се надявам това да не е вярно и да успее да влезе в десетката на Европеиското
Майната и на психиката бе! Говоря ти за доброволно отказване от състезанието, заради допингтестовете :wink: Само това имам предвид. Защото помня формата му и това което видях във въпросната сряда!
Иначе без грам въглехидрати и аз карах 22 дена и знам какво е!
Поздрави
Аз говорих с Деси Петрова от Джей Кей и тя каза точно това: “Отказаха се заради допинга”, така е и с младежите!
03.05.05
21:36
[quote author=“aeshna”]Миналата неделя да! Аз видех Драганички в сряда сутринта с бузи и поне 6-7 кг отгоре, от формата му на 18ти април.
За 4 дена стават разни работи :)
Все пак дано да греша, но ме съмнява от зареждане да се е надул!
е как за 4 дена ша стане тая работа тоя сигурно яко ги е объркал химиите за да стане така. Лошо. Иначе в шоуто на Крика наистана изглеждаше много добро. Дано не се е прецакал сериозно. :cry:
3ма човека познавам, дето бяха на републиканското и квалификацията (състезатели), всичките са качили по 7-8, даже и 12 кг, така че е нормално!
Остави Десислава, тя е пристрастна. Ако са се отказали зареди допинг, значи са много зле и от красота и сила поне ти давам гаранции, че нивото е високо и там такива пречки нямат!!!
по-здрави
[quote author=“rhcp”]е как за 4 дена ша стане тая работа тоя сигурно яко ги е объркал химиите за да стане така. Лошо. Иначе в шоуто на Крика наистана изглеждаше много добро. Дано не се е прецакал сериозно. :cry:
Абе объркал химиите - друг път! Напрай ти една предсъстезателна диета и изчисти водата под кожата (а може и клетъчната) после вземи да се храниш нормално да видиш как се качва! Аз лично съм виждал как човек от 78 кила за два дена става 84!