Хранителен режим за покачване на тегло

04.02.11
01:41

Здравейте!Аз съм на 15 години висок съм 185 и тежа 65кг което е супер малко!Моята молба към вас е да ми предложите хранителна програма която е за мен! Понеже тези 65 кг за ръстът ми са твърде малко :) Благодаря на отзовалите се :)

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742#p-580250 - доста начетен и еродит съфорумник е отделил доста време за тези като вас.. поне си направете труда да потърсите :))))))))))

04.02.11
15:12

Кой ти е каза ,че не съм търсил това ,че не съм намерил точно за мен не означава ,че не съм търсил!

Всъщност... какво намери и защо то не е подходящо за теб?

11.02.11
00:55

Прочетох доста теми тук и както казох не намерих точното решение за мен!В не намерих точното решение за мен имам в предвид ,че това което съм на мерил не съвпада с мойте килограми години.Моля да ми дадете насоки как да си състава хранителен режим ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1