Nutrex LIPO-6 Black vs. VPX Liquid Clenbutrx Hardcore

29.12.09
15:10

Мисля от февруари или най-късно март да почна да чистя някъде около 65 до 90 дена и още от сега почвам да се чудя нали относно чистенето какъв Fat Burner да си купя.В момента се колебая между тези 2та.За ВПХ-а говорим за голямата разфасовка от 240мл., а тази на Липо-то си е 120капсули то и няма друга де.

Просто ми е интеерсно какво е вашето мнение относно тези 2 продукта макар и по чуждестранните форуми да не съм срещнал лошо ревю за за тях.Ще ми е много любопитно да се изкажат и хора, които са ползвали и двата Бърнъра или поне само 1 от тях.До някъде пуснах темата понеже досега съм ползвал само Л-карнитин като свалях миналия път и то стана по случайност.Просто намерих един в нас и то дори не беше цяла опаковка, а бяха 50-60 капсули по 500мг, така че може да се каже все едно не съм ползвал Бърнери до сега.

Благодаря предварително за помоща и Ви желая Лека вечер! ;)

29.12.09
15:27

Ползвал съм Nutrex Lipo 6 BLACK oще като излезна в самото начало. Изпих две опаковки, като цяло съм доволен, най - силно усетих като ефект контрола върху апетита. На мен лично това ми беше най - големия проблем, ако по принцип се наяждам от 300 месо и 300 картофи, с Липото се наяждах от 1/2 от това хранене и вече меко казано сит.

Общо взето няма да сбъркаш ако вземеш Липото, за VPX не мога да ти кажа нищо, но Nutrex от край време са се доказали в правенето на топ фетбърнари, все пак Lipo 6x е бърнар на годината 2009.

Успех!

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 29.12.09 15:30.

29.12.09
15:47

казано от Finish First на 29.12.09, 15:27:

Ползвал съм Nutrex Lipo 6 BLACK oще като излезна в самото начало. Изпих две опаковки, като цяло съм доволен, най - силно усетих като ефект контрола върху апетита. На мен лично това ми беше най - големия проблем, ако по принцип се наяждам от 300 месо и 300 картофи, с Липото се наяждах от 1/2 от това хранене и вече меко казано сит.

Общо взето няма да сбъркаш ако вземеш Липото, за VPX не мога да ти кажа нищо, но Nutrex от край време са се доказали в правенето на топ фетбърнари, все пак Lipo 6x е бърнар на годината 2009.

Успех!

Благодаря много.Аз с апетита по-рядко имам проблеми напоследък, така че това не ми е най-важното, но се чудя и Аз.Значи от Липото и 2 кутии стигат понеже Аз си мислех за 3 по скоро...но явно много в големи дози мисля...Ти по колко пиеше? :)

ЕД

29.12.09
15:56

Препоръчвам ти да пробваш Meltdown на VPX, гаранция, че ще имаш по-добри резултати, отколкото Lipo-6 Black.

29.12.09
16:20

Мерси много за съветите.Може и да пробвам с Мелтдоуна 2 или 3 кутии, защото от 1 само според мен няма голям смисъл..
Не, че Аз съм привърженик на чистенето по време на зима, но съм почнал да качвам от средата на октомври и не искам да продължавам прекалено дълго време, защото до някъде не искам и да се омазнявам много и без това не съм от най-изчистените.Все пак Аз може да се колебая м/у 2 продукта, но както Ел Джи Пи ми предложиха 3ти така и друг може да направи същото.Все пак Аз вече казах, че с Бърнари нямам опит.. :) Иначе отделно бърнера мисля да си има бцаа, глутамин, протеин поне, че може и други неща. :)

29.12.09
16:32

Oбщо взето доказалите и известни варианти са тези, поне според това което съм чел по чуждите форуми :

Animal Cuts
BSN Atro-phex
BSN Thermonex
DS Lean Xtreme
Nutrex Lipo6x
Nutrex Lipo6 Black
Syntrax Fyre
VPX Meltdown

Който и да избереш няма да сбъркаш.

29.12.09
20:08

VPX Liquid Clenbutrx Hardcore или VPX Meltdown едно от двете ако питаш мен.
Аз лятото мисля да вкарам един Meltdown.
Сега свърших Липо6 имам за 2 сезмици Old anarchy stacka и след него почвам Липо6х а след това ще заложа на CL Reduction и вече след него VPX Meltdown.

29.12.09
20:18

За да не пускам нова тема искам да попитам,кое бихте ми препоръчали:Кое е по-ефективно,съчетано с диета,кардио  и тренировки
Lipo 6 120 Liquid Caps или  VPX Meltdown 120 Caps

29.12.09
20:26

казано от Radoslav на 29.12.09, 20:18:

За да не пускам нова тема искам да попитам,кое бихте ми препоръчали:Кое е по-ефективно,съчетано с диета,кардио  и тренировки
Lipo 6 120 Liquid Caps или  VPX Meltdown 120 Caps

Пил съм първото останах доволен ще пия след няколко месеца и втория Мелтдауна стига за повече време ти си прецени ще останеш доволен от първия 100% а и от втория.Енергиен продукт на годината е!

30.12.09
07:41

Значи на една  цена са и двата.Повече клоня към Млетдална.Ощя някой ако си каже мнението няма да е зле :)

30.12.09
07:48

В момента карам на Lipo6x, 9-тия ден съм от него и имам добри резултати, продуктът действа. Но е доста силен. Разбрах че Black e още по силен, аз лично не бих пробвал. 2 хапа сутрин от липото и съм като самолет следващите 3-4 часа. Дава много енергия но покачва кръвното, контролира апетита и вече ям насила за да си набавя дневните стойности белт/въгл/мазн.

30.12.09
08:39

Май ще залагам на Meltdown след два месеца.
Освен ако не излезе SX отново :lol:

p.s. aз съм фен на енерджайзерите, искам удар точно преди тренировка, ама малко са тези дето ми действат така.
Загубата на мазнини идва с диетата, който си мисли, че това му топи мазнините ...... да ходи да търси Санта :lol:

Мнението беше редактирано от emzo на 30.12.09 08:43.

30.12.09
08:42

казано от emzo на 30.12.09, 08:39:

http://www.a1supplements.com/SlimXtreme-Lite-45-Capsules-p-19699.html
Незнам дали е нов .

30.12.09
08:44

Т’ва е ..... как да го кажа .... дамка версия. Зае*и я, за нищо няма да става.

30.12.09
08:50

Поръчай си, още го продават на няколко места.

30.12.09
08:52

Знам, въпроса е дали го искам.Все още няма инфо за съставките, какви са им негативите.

30.12.09
08:58

Цял свят го пи, умрял досега няма :lol:

30.12.09
09:05

Хаха, железен довод.
Майтапа настрани ама нещо нищо друго освен Meltdown не си харесах.

PLCAR появи ли се по родните магазини ? Че ми е мерак да го пробвам.

04.01.10
11:01

казано от emzo на 30.12.09, 08:39:

p.s. aз съм фен на енерджайзерите, искам удар точно преди тренировка, ама малко са тези дето ми действат така.
Загубата на мазнини идва с диетата, който си мисли, че това му топи мазнините ...... да ходи да търси Санта :lol:

Извинявам се, че се намесвам извън темата.
Този ефект от енергия, превъзбуденост и т.н. при бърнърите, подобен ли е на ефекта от азотните буустъри?
Всмисъл по подобен начин ли се чувства човек - за другите ефекти е ясно, че не са същите.
Питам, защото никога не съм ползвал бърнъри, а смятам скоро да опитам някой.

04.01.10
11:22

Зависи от бустъра, те на някои енергийния комплекс е досущ като на бърнър.

NE

04.01.10
11:42

казано от emzo на 30.12.09, 08:52:

Знам, въпроса е дали го искам.Все още няма инфо за съставките, какви са им негативите.

в SX мисля че откриха desoxypipradroll.не съм много сигурна дали така се пишеше.

04.01.10
13:42

На която съставка негативите са .... ?

AN

04.01.10
14:15

Аз мисля да пробвам с Arson да чистя.Много ги хвалят Мuscle Asylum Project на запад.Как ви се струва?

04.01.10
15:42

казано от newgirl90 на 04.01.10, 11:42:

казано от emzo на 30.12.09, 08:52:

в SX мисля че откриха desoxypipradroll.не съм много сигурна дали така се пишеше.

Не. Ето това май беше  2-diphenylmethylpyrrolidine

04.01.10
16:31

И с какво по точно е опасна тази съставка че анаболик “доброзорлем” го изтеглиха от пазара?

SM

04.01.10
16:36

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=119381231

04.01.10
16:50

Към автора, разгледай Lean Xtreme.

04.01.10
20:08

Не, сериозно, намериха ли нещо в SX, което търсиха?

04.02.11
18:31

Здравейте !

Изпих 2 капсули Lipo 6 Black сутринта, и 2 следобяд, и понеже усетих, че беше грешка да ги пия толкова късно се качих на пътеката да тичам. Има ли шанс да умра? Защото така се чувствам!  Супер неадекватна съм.. :(
Вероятно съм се предозирала, но отзад пишеше по 2 х 3 капсули... Някакви съвети, как мога да накарам мозъка си да почива, тъй като тялото ми вече е крайно изморено, а мозъка работи ли работи, иска да излезе от главата ми и да продължи да тича :)

04.02.11
19:03

Хапни нещо сладко, храната намаля ефекта.
И друг път да знаеш, че се започва с 1/2 доза.

Някой да каже, май валериана успокоява пулса.

04.02.11
19:15

казано от Kiara Tiara на 04.02.11, 18:31:

Здравейте !

Изпих 2 капсули Lipo 6 Black сутринта, и 2 следобяд, и понеже усетих, че беше грешка да ги пия толкова късно се качих на пътеката да тичам. Има ли шанс да умра? Защото така се чувствам!  Супер неадекватна съм.. :(
Вероятно съм се предозирала, но отзад пишеше по 2 х 3 капсули... Някакви съвети, как мога да накарам мозъка си да почива, тъй като тялото ми вече е крайно изморено, а мозъка работи ли работи, иска да излезе от главата ми и да продължи да тича :)

:D :D :D Да знаеш забавна си :D Едва ли ще умреш от това ( дано да не греша ) :D Емзо правилно те посъветва, към подобни добавки се подхожда внимателно. Валерианът в случая едва ли ще помогне, понеже се касае за добавка съдържаща няколко вещества влияещи на нервната система. По-скоро излез на скпокойна разходка и пий много течности за предпочитане вода (избягвай кола, кафе и подобни)

04.02.11
22:04

Мерси :)
Сладко не ям, газирано не пия, валерианът май не е оферта :)  Хапнах, насила разбира се, то с тази конска доза дето съм взела, вечната ми лакомия предаде Богу дух. Ще се оправят нещата, но тази вечер ще е дълга :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1