КЪМ ДАМИТЕ: Кое е първото нещо, което забелязвате в един мъж?

Прескочи до:
HE

30.01.11
19:57

казано от inis9 на 30.01.11, 18:41:

А колата....и нея доста време си я избирал :D

Най - лесно се виждат нещата в условия на материален недостиг. Тогава и мъже, и жени разкриват истинския си характер. Бррр.

Така е - човек, когато се обвързва с нещо дори за известно време, трябва да си отваря очите на четири :D
Както често чувам напоследък - “Кола и жена са на късмет” :D

30.01.11
20:32

казано от head_hunter на 30.01.11, 17:32:

София е пълна с меркантилни кучки.
За това време смених гаджето, седях около 1.5 г. без сериозна връзка и се оте..х на кухи лейки. Много хубав пример - за 1.5 г. в град като София не може да се намери свясно момиче :D Не искам да кажа, че съм бил с всичките моми в София, но времевото разстояние е красноречиво.

Вече си имам мадама, която не гледа парите, а гледа мен. Правил съм си всякъкви опити - да съм с много пари, без пари, слаб, достатъчно голям, а момата продължава да си гледа мен, но това след 1.5 години търсене. Егати кола си избрах за две седмици :D

Не само София е пълна с меркантилни кучки...и не само това, ами е пълно и с меркантилни кучки и от мъжки пол ;)
Не знам защо година и половина ти се вижда много, някои хора цял живот не намират подходящ човек ;)
Това дали си слаб, голям, с пари или без няма чак такова значение (въпреки че понякога помага да се наклони везната), това, което мен лично, а съдейки по изказванията на другите дами, и тях също ги впечатлява е присъствието, както казаха в горните постове - харизмата.

първите 3 неща, които забелязвам:
очи,
глас,
зъби

:)

01.02.11
13:28

казано от Margaritka на 30.01.11, 20:32:

За това време смених гаджето, седях около 1.5 г. без сериозна връзка и се оте..х на кухи лейки. Много хубав пример - за 1.5 г. в град като София не може да се намери свясно момиче :D Не искам да кажа, че съм бил с всичките моми в София, но времевото разстояние е красноречиво.

Вече си имам мадама, която не гледа парите, а гледа мен. Правил съм си всякъкви опити - да съм с много пари, без пари, слаб, достатъчно голям, а момата продължава да си гледа мен, но това след 1.5 години търсене. Егати кола си избрах за две седмици :D

Не само София е пълна с меркантилни кучки...и не само това, ами е пълно и с меркантилни кучки и от мъжки пол ;)
Не знам защо година и половина ти се вижда много, някои хора цял живот не намират подходящ човек ;)
Това дали си слаб, голям, с пари или без няма чак такова значение (въпреки че понякога помага да се наклони везната), това, което мен лично, а съдейки по изказванията на другите дами, и тях също ги впечатлява е присъствието, както казаха в горните постове - харизмата.

Напълно подкрепям това за меркантилните жигула-мухльовци!  А и такива мамини-мухльовци пък колко има....

Вчепатлява ме :
1. интелектът
2. усещането за жена и подходът
3. възпитанието
4. харизмата
5. чарът
6. жестът

01.02.11
13:47

Хм, хайде пак за парите, то или ще е размерът дали има значение, или парите имат ли значение..:))
На най-добрата ми приятелка й се случи преди няколко години следната случка:
Живя си с гаджето 7 години, т.е. той живя у тях, гледаха го като писано яйце, момчето е от провинцията. След като завърши университета, отношенията им рязко се влошиха, почти внезапно. Да уточня, че той попрекъсна за няколко години, през които тя бачкаше като луда на 2 работи, за да издържа и двамата. След което един слънчев ден момчето й казало, че вече не иска да са заедно, а и той така или иначе бил завършил и получил явно прозрението, че вече май може да се оправя и сам в Софията :)
Абе, гадна история, която напомням всеки път, когато някой зареве колко гадни кучки и финансови експертки сме жените.
Както казват хората, “не е луд, който яде, баницата”.
Та в тази връзка, към недоволните момчета, ако имат да предложат нещо друго, ами да го предложат. Хора, повярвайте ми, има много жени, които си умират от кеф да видят очите ви, усмивката ви, характерът ви, душата ви, а не питието, което й предлагате в баровете с надеждата да си купите секс или нещо повече :)

Мнението беше редактирано от Amanda на 01.02.11 13:49.

02.02.11
17:19

Мдаааа, и аз залагам много на излъчването - тоест, на лицето. Не е важно да е супер красив, а да има чар и харизма. Очите (погледа) и устните са първите неща,които забелязвам. След това отдавам нужното внимание на ръцете. Много се впечатлявам от красиви мъжки ръце - имам предвид предмишница и длани (пръстите).

02.02.11
17:35

ехх.. тези пръстии.. :D:D
И отделно дланитее.. с накъсани мазоли по тяхх.. ммм.. възбудих се :D (mm)

02.02.11
17:42

казано от Калоян Цонев на 02.02.11, 17:35:

Toва от твое име ли го пишеш или от името на приятелката ти ? :D

02.02.11
17:59

казано от emzo на 02.02.11, 17:42:

Toва от твое име ли го пишеш или от името на приятелката ти ? :D

От мое :D:D само в дневника пиша от нейно :)

03.02.11
13:54

Аааа, не! Да си имаме уважението! (giggle) Нямах предвид това...
...макар че, така като се замисля...тия мазолиииии, верно възбуждат!!! :D :D :D :D
Явно не се съм се осъзнала още...но пък е нормално за моята възраст, все пак съм само на 16! (giggle)
Дебело да подчертая, че портфейлът, е последното нещо, което гледам!
Адски много ме дразнят арогантните мъже, със самочувствие без покритие, тип “мога да те имам, ако поискам”! (finger)

03.02.11
13:55

Да разбирам ли, че като мазолите са грапави, то те възбуждат !? :D :D

fire.is.my.nature

03.02.11
14:00

1. Цялостната визия
2. Миризмата :) Ако не влизащ под кожата парфюм , то поне да е на чисто :)
3. Поведение , маниери , интелект .
4. Харесвам ,когато един мъж ( и въобще независимо от пола ) е себе си , без да се притеснява . Да се държи естествено , да не избива прекалено много комплекси :D

Не са подредени по важност , просто това са нещата ,които ми правят най-голямо впечатление на пръв поглед :P Вече от там насетне , друга е хавата хах :)

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 03.02.11 14:03.

От утре спирам да се къпя, да излъчвам мъжественост и тестостерон!

fire.is.my.nature

03.02.11
14:02

казано от GreyKnight на 03.02.11, 14:01:

От утре спирам да се къпя, да излъчвам мъжественост и тестостерон!

Бльокс !
Днеска в библиотеката един такъв индивид беше минал и оставил отпечатък вовеки веков :D

абе туй жените са странни неща... постригах се 1номер едната ми вика ‘’ мн си готин така’’ другата ‘’как може с прическа си по-добре’’ и то без да ги питам... брутални момичета има в днешно време ... изовда е момчета и да си напраивте татус пеперудка на дупето се ще има коя да ви хареса ;)

fire.is.my.nature

03.02.11
14:09

E ти сега ли го разбра? :D

Даже , ако си направиш татус пеперудка на дупето и си я носиш със самочувствие , ще ти я харесат и тези , които попринцип не биха :D

03.02.11
14:24

казано от Калоян Цонев на 03.02.11, 13:55:

Да разбирам ли, че като мазолите са грапави, то те възбуждат !? :D :D

Нееееее, още при вида им се възбуждам, а за после не искам и да си мисля...:D :D :D :D

03.02.11
22:59

Аз забелязвам дали един мъж е уверен в себе си.Много е важно да е възпитан и скромен.Оттам нататък е всичко друго

04.02.11
14:27

Сега остава някоя дама да пусне тема, но отправена към мъжете :D :D

Аз като се замисля напоследък се заглеждам доста в мъже и единственото, което гледам е дали имат по-готин гръб от моя :D :D :D

04.02.11
14:52

казано от Десо на 04.02.11, 14:49:

Аз като се замисля напоследък се заглеждам доста в мъже и единственото, което гледам е дали имат по-готин гръб от моя :D :D :D

И аз днес на гимнастиката хвърлях по едно око на трицепсите на другите девойки :D

04.02.11
15:09

Разни хора-разни идеали.Богати,бедни,грозни,красиви за всеки влак си има пътници.Аз лично съм на мнение,че жените трябва да правят впечатление на мажете,а не обратното.Все пак ние сме силният пол и до голяма степен ,жената зависи от мъжа до себе си в 80% от случаите.И мили дами,това че един мъж отговаря на вашият идеал и шаблон,далеч не значи,че вие отговаряте на неговият.Така че предлагам да се направи и една подобна тема,за нас мажете,където според мен ще се изпишат доста по-интересни работи ;)

04.02.11
16:15

казано от padre на 04.02.11, 15:09:

....Аз лично съм на мнение,че жените трябва да правят впечатление на мажете,а не обратното.Все пак ние сме силният пол и до голяма степен ,жената зависи от мъжа до себе си в 80% от случаите.И мили дами,това че един мъж отговаря на вашият идеал и шаблон,далеч не значи,че вие отговаряте на неговият.

Aхаха, made my day! По - забавно нещо не бях чела днес във форума. Я да видим дали съм разбрала. Според теб:
Мъжете няма нужда да впечатляват жените, женската роля е да впечатлява и да се заиграва. Мъжете, в качеството си на силен пол, просто си взимат жената, която искат. Те, жените, може и да имат, може и да нямат мнение, важното е мъжът какво иска. Те, жените, ще го търпят всякакъв - мръсен, дебел, без зъби....

Извини ме, ама това със силния пол отдавна не е вярно. Четеш някакви книжки от миналия век, а може и средата да ти е такава, де.
И това със зависенето също не е вярно в такива размери.
По - силен физически само е вярно, но ти на това не си гради самочувствие :D
И да ти кажа още една тайна - винаги жените избират.

04.02.11
16:26

казано от inis9 на 04.02.11, 16:15:

И да ти кажа още една тайна - винаги жените избират.

Това не е никак вярно, доста голяма част от жените по света нямат никакъв избор, подчертавам НИКАКЪВ. Радвай се, че живееш на място където имаш възможността да избираш. ;)

04.02.11
16:54

Ами в нашата реалност през 2011 година една жена с образование, работа, приятели, странични интереси определено може да избира мъжете си. И го прави. Правят го и студентките, и ученичките. Разбира се, изключения винаги има, но не за тях говорим.

Но не генерализирай, няма нужда да обхващаме проблемите на цялата галактика....
А за избора - аз съм си го направила да е така, то е логично следствие от развитието ми като човек в съчетание с културно - социалната среда, ако трябва да го подчертая - културно - социална среда - т.е. обстоятелствата, нравите, времето, възпитанието и т.н. фактори го позволяват... И дори и по твой съвет много да се радвам, че е така, то не е основание да твърдя, че мъжете избират жените, понеже не е вярно.
И пак, жените избират мъжете, не се самозаблуждавай, това и в природата е нормално. Ама както и да е, де...

04.02.11
16:58

Задавам този въпрос като мъж към мъжете: Искате ли да живеете в свят, в който жените избират мъжете си?

04.02.11
17:08

Що за глупости? Искате ли да живеете в свят, в който жените избират мъжете си? А ти искаш ли да живееш в свят, в който жените са малоумни?!?

Инис, този спор можеш да го водиш с хора на твоето интелектуално ниво, а не с мъже, чийто манталитет е застинал някъде в средните векове или ... в турско село.
Ако мъжът е истински мъж, той си търси ПАРТНЬОРКА, която да му импонира интелектуално и сексуално, а не домашна прислуга, която да е зависима от него или пък някоя тъпа женска, до която той да изглежда като мистър Ум. Както и ако жената е истинска жена, то тя няма да се събере с някой, който да й е патерица, портфейл или главата на раменете. Щото достатъчно сме виждали примери и екземпляри и от двата пола... да не се втурваме в подробности.

Въпросът на темата беше: Кое е първото нещо, което забелязвате у един мъж?

Ето и моят отговор- Първото е осанката. Ако тя не ми хареса, повече не гледаам.

HE

04.02.11
17:09

казано от junkhead на 04.02.11, 16:58:

Задавам този въпрос като мъж към мъжете: Искате ли да живеете в свят, в който жените избират мъжете си?

Много ама много ми се иска да я видя тая дето ме е избрала, а аз не съм на кеф :D
Отдавна ми е минало времето дето съм налитал и на куче в рокля, но голяма част от мъжете, които познавам си налитат, а това поставя жените в позиция да избират :D Тук пак се връщаме на принципа “предлагането определя търсенето” ;)

04.02.11
17:12

казано от kozunak на 01.02.11, 13:28:

казано от Margaritka на 30.01.11, 20:32:

Напълно подкрепям това за меркантилните жигула-мухльовци!  А и такива мамини-мухльовци пък колко има....

Тия мамините, често подлежат на превъзпитание, ако маминка не е успяла напълно да ги съсипе, де и ако на жената й издържат нервите две-три години...
Другите са по-опасни...и противни...

04.02.11
17:19

казано от inis9 на 04.02.11, 16:54:

Но не генерализирай, няма нужда да обхващаме проблемите на цялата галактика....

Каква галактика, какви междузвездни войни? Ти ходила ли си из помашките райони в южната част на Бг? И не само в южната част, в цяла България има подобни села или просто живееш в свой собствен свят и си далеко от тези неща? Става ли въпрос за воля сила и избор, е ясно че мъжа доминира и там жената дори и да иска няма право на свободен избор. Колкото до това, че жената избира също не можеш да ме убедиш, тук избора е двустранен. Знаеш ли примерно на мен как ми дреме, че някоя ме е избрала,  па аз я неща??? :D :D :D Ша ма вземе ама друг път!!! :D :D :D

казано от maxxi на 04.02.11, 17:08:

Инис, този спор можеш да го водиш с хора на твоето интелектуално ниво, а не с мъже, чийто манталитет е застинал някъде в средните векове или ... в турско село.

А ти много генерално бъркаш двете понятия, интелигентност и манталитет, и това че живеем в големите градове не означава, че тези проблеми не съществуват. Интересно ми е, ако живеехте в някоя арабска държава дали щяхте да имате смелоста да изказвате подобни мнения? Аз съм ЗА свободния избор, но се опитвам да кажа, че реалноста е различна.

Мнението беше редактирано от Valdis на 04.02.11 17:33.

04.02.11
17:44

казано от junkhead на 04.02.11, 16:58:

Всъщност, ти живееш в такъв. Това, че не го осъзнаваш...

Между другото, тоя спор сме го водили и в друга тема.

04.02.11
18:13

Към всички мъже:Те цял живот ще го отричат и ще си живеят в техни филми ,но просто реалността е друга, колкото и да се модернизира,либерализира и еманципира живота,винаги ще бъде така.Нека си създават фалшиви модели за независимата,умствено възвишена и финансово неприкосновена жена... Останалото Head го каза.

04.02.11
18:26

Вик, аз имам привилегията да съм горе-долу нормално изглеждащ, нормално образован и възпитан, и нормален психически индивид (по мое мнение - а може и да не е така). Имам един много широк избор на жени от почти всяка обществена прослойка, ментално ниво и външен вид. Надявам се да не звуча нескромно - същият избор го има и всеки самоуважаващ се мъж, който не вярва в превъзходството и божествената природа на жените.

Няма начин аз да стоя и да чакам някоя да ме “избере”. Когато искам нещо, намирам един или друг начин да го постигна... а ако на някой му харесва да мисли, че въпреки всички усилия, които вкарва за някоя мома, тя трябва да “избере” да го такова.... аз нямам нищо против, бъдете избирани. Аз пък повече се кефя да избирам :)

А и жените така си мислят де, хахахахах :)

04.02.11
18:50

Лесно се постигат  лесните цели. За трудните се изискват жертви.
А доколко си завоевател, ако постигайки дадена цел си се превърнал в нейн роб?
Затова и тази теория с “Аз избирам! Харесва ми, набелязвам си и постигам” ми се струва, в голяма степен, лишена от обективност.

За тия избори, има прекалено много субективни фактори за да правите подобни обобщения.

04.02.11
19:04

Мхм, наистина интернет общуването отчасти изкривява информацията....
@valdis, имам някаква представа, но това не е част от реалността, в която аз живея, и мъжете и жените в обкръжението ми не са помаци и не живея в родопско село. Затова ти казвам, че няма нужда да генерализираме, защото техните проблеми и взаимоотношения няма да ги разрешим тук във форума. Предполагам, че те дори не го четат. Същото важи и за арабските държави, които даваш за пример.

Що се отнася до една връзка, аз съм съгласна, че изборът е двустранен. Това никой май не го оспорва. Но си зависи и от намеренията, има и доста субективни фактори...

Аз не разбирам какво толкова ви притеснява в това, че крайната дума имат жените, ами то е логично, понеже обикновено мъжете са по - активни, а одобрението за някакво развитие идва от жените. Ще спестя примерите от фауната : D, но ги има в изобилие. Божествената природа е присъща само на Бог, мисля, не на жени или на мъже; в този смисъл всички ние имаме широк избор. Мен поне това ме радва :D
Ако си харесаш някоя, junkhead, точно това ще направиш - ще чакаш и ще се постараеш да те огрее :D

А това за възвишените и независими жени и фалшивия модел - @padre, ще го разбереш след някоя и друга година :D

ЕДИТ: @padre, благодаря ти за разрешението! Истински ме зарадва :D

Мнението беше редактирано от Инис на 04.02.11 19:16.

04.02.11
19:14

Добре,inis9,така като гледам ти имаш мн богат избор,така че гледай да избереш най-правилния,ако вече не си го направила ;)

04.02.11
19:17

Инис, тук грешиш :P няма да стоя и да чакам да ме огрее, хахахах много яка дума :) Ще направя така, че да ме огрее. Стават и тези неща, даже и с жени, които първоначално не ме харесват.

Но и тази ситуация може да се интерпретира като техен избор, за който аз съм помогнал мъничко, така че спорът няма решение :) Ти си права от своята позиция.

Възвишени, независими, божествени създания и прочее жени - сите са ненормални...

04.02.11
19:23

казано от junkhead на 04.02.11, 19:17:

Инис, тук грешиш :P няма да стоя и да чакам да ме огрее, хахахах много яка дума :) Ще направя така, че да ме огрее. Стават и тези неща, даже и с жени, които първоначално не ме харесват.

Но и тази ситуация може да се интерпретира като техен избор, за който аз съм помогнал мъничко, така че спорът няма решение :) Ти си права от своята позиция.

Точно това имах и аз предвид - че дори и манипулиран изборът, крайното решение е на жената. Абе важно е да стават нещата, пък кой кого :D Който могъл...важното е всички да са доволни от резултата :D
Ясно е, че всеки дърпа чергата към себе си.

казано от junkhead на 04.02.11, 19:17:

Възвишени, независими, божествени създания и прочее мъже - сите са ненормални...

Да, и аз се присъединявам :)

04.02.11
20:12

Ако искаш да узнаеш какво наистина мисли една жена - което между другото, винаги е много опасно, гледай я, а не я слушай.
Оскар Уайлд

Всички сте големи актриси :)

Всички са актьори, но на жените им отива да са лицемерки. Могат да те гледат влюбено право в очите и да те лъжат най-нагло и то за не маловажни неща.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1