04.02.11
19:10
Здравейте !
Някой ползвал ли е Universal Herbal Thermo Stack или Universal Carbs Blocker и какво ви е мнението за 2та продукта? Thermo Stack-а ми го препоръчаха за пред Е/К/А , а карб блокера за мен е продукт за който за пръв път се сблъсквам и ми е доста интересен :). Също така тези 2 продукта с комбинация с ОксиПро ще има ли някакъв проблем ?
Или пък някой друг замесител на Е/К/А-та ако може да ми препоръчате.
Благодаря на отзовалите се !!
04.02.11
20:16
18 години (почти 19) над 2 години стаж. Имам опит с хранителни добавки , но с по-сериозни медикаменти като ефедрин нямам. И не смятам поне в близките 3-4 години.:) Работата е там , че имам много упорити мазнини в областа на корема и на гърдите които просто искам да преборя веднъж завинаги. Не целя някакви страхотни коремни мускули а просто стегнат торс. Ям доста изчистено, естествено понякога си позволявам някоя друга фафличка (нещата от житова) , доста посмъкнах лятото с Анимал кътс и НВД ( близо 5-6 кила за около 2 месеца и нещо). Сега съм на Окси про + амино + течен картинин за 1 месец и 2 седмици съм смъкнал 1 кило. Видимо съм по чист , но областа на корема си остава все пак , не така както бих искал да е.
Мисля сега края на Окси Про-то да го направя с тези 2 продукта като за тези 14 дни увелича кардиото всеки ден , като правя 2 силови тренировки през седмицата. В момента тренирам всеки ден без вторник , но няма как да тичам , понеже температурит са много ниски. Нямам проблем с 0 -1.-2 но това тук ще ми докара бронхит :). Тоест 14 дни кардио (тичане 30 мин, + въже следобяд , след едно единсвено хранене към 8-9 , заради училището нямам възможноста да го правя сутрин на гладно) с Окси Про + термо стак + карбс блокер + амино + протеин + витамини и течен карнитин + НВД (биещо към РБД в дните при силови тренировки) Целта ми е точно 1 килограм чисто мазно. Ще го постигна ли ? :)
Мнението беше редактирано от Kostadin Marinov на 04.02.11 20:25.
казано от Kostadin Marinov на 04.02.11, 19:10:
Също така тези 2 продукта с комбинация с ОксиПро ще има ли някакъв проблем ?
(tmi)
Карб блокери са пари на вятъра, просто не яж толкова въглехидрати ! Не става да ядеш въглехидрати, да глътнеш хапче или прахче и работата да се оправи. Или го прави като хората с режим и правилни тренировки или не се захващай. Лично мнение :)
Да, освен оксито включи ефедрин, кленбутерол и още 2 термогенна поне с няколко линотропни бърнара...Ти четеш ли поне коя добавка какво прави и как, и с какво да се комбинира ?!?
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 04.02.11 20:26.
04.02.11
20:45
ми точно тези 2те нямам много информация затова отварям тема , понеже нито имам познати които са ги пробвали и търся информация кой , как и на кого ? Това не беше ли форум или бъркам ?