12.04.05
12:52
Привет друзья лифтеры,мы из Москвы передаем вам наш огромный привет.Успехов вам
Привет и на теб, приятелю. Добре дошъл във форума. Пожелавам ти приятни и ползотворни моменти тук. :)
12.04.05
13:30
Посмотрел протокол республиканского чемпионата,результаты не высокие,но очень приятно удивило как у вас хорошо организованы соревнования,молодцы
Е благодаря, благодаря :D
А какво разбирате вие под високи резултати? Защото на мен не ми се струват ниски....
12.04.05
14:16
Я немного не понимаю,ну вот например у нас на чемпионате Московской области в 67,5 кг 1 место это мастер спорта а у вас кмс
Е, то е ясно, че има известна разлика.
А и имам предвид резултатите като цифри, ако погледнеш от състезателна гледна точка, може и слаби да са :wink:
01.05.05
17:04
Много е хубаво, че чувам глас от Русия. Привет!
01.05.05
18:06
Привет.
Хм, май с грешно впечатление си останал :)
Всъщност, на нас са ни ячки момчетата, а шампионатът беше организиран малко лошо... Казвам ти ,защото с екипа бяхме там и ние сме писали репортажа :)
Не са малки килата. Конкуренцията е малка и затова някои състезатели не си дадоха толкова зор.
В категория 125+ класиралият се на второ място е например майстор на спорта.
Ама в тая категория бяха само двама и не се напънаха твърде много; единият като видя, че другия изостава, спря да се мъчи :)
А дали са ни ячки момчетата....
Ами добре дошли на европейското след някой ден :)
Или на световното зимата.
Там ще разберете :) .....
ОО, очень хорошо когда иностранцъй приехаюх из такими сайтами!
Спосиба для нашим другам - лифтеръй!
Спосиба братушка, спосиба!
П.с. Скажите как у вас Сергей Цигунков?
Обо мне, Олег Мелгунов оченц нещастнъй после Световнава Чемпионата Мире - наш Христомир победил его!
Just take the thrue! :)
оффтопик: Аешна бате не панимаеме! Човека си разбира и на бг, а ние младите дето не сме учили руски кучета ги яли... :lol: :lol: :lol:
YODA, няма страшно, те и руснаците може да не го разберат :wink: :)
04.05.05
13:51
19,20,21-ого апреля :)
Наши ребята щанги поломают :)
Один из чемпионах мiь Джудже назвали. Dwarf :lol:
Будете увидет :)
А из России кто придет :) :) :) :) :) :?: