Оптимум поръчка.

®N

01.05.05
13:12

Искам да питам някъде в София продва ли се по- евтин 100%whey на Oптимум. А също така гледам че на bodybuilding.com като се поръча от интернет магазина им излиза 32лв килото+ доставка(ако си купиш най- голямата опаковка- 4,5 килограма), та се питам някой дали го е правил този номер, и как точно става разплащането, ако човека няма кредитна карта.

01.05.05
14:42

Става с MasterCard и бодибилдинг.ком не носят продукти до България и аз не знам защо но факт ! А иначе колкото повече поръчваш толкова повече shipping-a набъбва и става доста солидна сумата.Аз лично смятам да си поръчам 1 кило Глутамин на Оптимум от VitaminShoppe.com ,тъи като тука в бг глутамина е много пара!

PS

01.05.05
17:34

Браво за това, че си се ориентирал към нещо наистина качествено. Все пак провери на Евлоги Георгиев във Power n Beauty колко струва.

®N

01.05.05
21:50

[quote author=“Sisq0”]Става с MasterCard и бодибилдинг.ком не носят продукти до България и аз не знам защо но факт ! А иначе колкото повече поръчваш толкова повече shipping-a набъбва и става доста солидна сумата.Аз лично смятам да си поръчам 1 кило Глутамин на Оптимум от VitaminShoppe.com ,тъи като тука в бг глутамина е много пара!

Ти опитвал ли си да поръчаш, и от къде знаеш че не носят до България. Аз проверих страните до които не носят и България я нямаше там. А също се интересувах, дали има някаква др. алтернатива да се плаща за клиентите които нямат кредитна карта. Иначе за тези протеини знам че струват около 54лв килото в БГ и затова търся др. алтернатива. А също така ми е интересно как 100%whey е по- евтин, и то с доста в сайта на бб.ком, отколкото в самия сайт на optimum nutrition.

PS

02.05.05
10:12

100%Whey означава,че 100% е направен от суроватка, а не че има белтъчно съдържание 100%. Най-добрите протеини са с най-много белтъчно съдържание 96% на 100грама прашец. Та затова не се чуди за разликата в цените.

NI

02.05.05
10:18

[quote author=”®off™”]Искам да питам някъде в София продва ли се по- евтин 100%whey на Oптимум. А също така гледам че на bodybuilding.com като се поръча от интернет магазина им излиза 32лв килото+ доставка(ако си купиш най- голямата опаковка- 4,5 килограма), та се питам някой дали го е правил този номер, и как точно става разплащането, ако човека няма кредитна карта.

Ти нали знаеш че евтиното излиза винаги по-скъпо.Не се стреми винаги към по евтиното

02.05.05
10:46

еми начи аз поръчвам чрез 1 фирма посредник...и ми излиза пак по евтино а те се пак зимат 20% и отделно доставка до БГ но за протеини няма голяма далавера щот протеини се поръчват повече килца,а доставката сащ-бг е на килограм и от там стаа секира вече:)
ама креатинец глутамин амино си поръчвам и съм бая доволен

®N

02.05.05
11:02

[quote author=“propellerheads STAINED”]100%Whey означава,че 100% е направен от суроватка, а не че има белтъчно съдържание 100%. Най-добрите протеини са с най-много белтъчно съдържание 96% на 100грама прашец. Та затова не се чуди за разликата в цените.

Ти пак не ме разбра. Говоря за един и същ продукт- 100% Whey Gold Standard на Optimum, с различна цена.

PS

02.05.05
12:08

Грешка!Sorry!

WO

02.05.05
15:10

[quote author=“cl_killa”]еми начи аз поръчвам чрез 1 фирма посредник...и ми излиза пак по евтино а те се пак зимат 20% и отделно доставка до БГ но за протеини няма голяма далавера щот протеини се поръчват повече килца,а доставката сащ-бг е на килограм и от там стаа секира вече:)

и колко по-евтино ти излиза така ?

NI

02.05.05
17:50

[quote author=“cl_killa”]еми начи аз поръчвам чрез 1 фирма посредник...и ми излиза пак по евтино а те се пак зимат 20% и отделно доставка до БГ но за протеини няма голяма далавера щот протеини се поръчват повече килца,а доставката сащ-бг е на килограм и от там стаа секира вече:)

Е коя е тая фирма,как се казва и ако може дай някъв адрес :?:

02.05.05
19:04

еми то същност незнам дали има фирмата има право да прави такива неща аз ги зимам чрез 1 приятел...ама които се интересува да ме търси в мирката в канала на форума

XA

04.05.05
08:56

Здравей. Аз съм вземал от този сайт http://goldentrainer.com/, но бях в Щатите тогава. По-късно като говорих с човека, който доставя супламентите каза, че няма проблем да праща и до България. Всъщност той праща до всяка част от планетата стига да си платиш. Пиши му на имейла първо и се разберете.

И цените са невероятни при него

Успех

04.05.05
13:07

www.bodybulding.com доставят до България

®N

04.05.05
22:48

Optimum 100% Whey, Chocolate, 10 lbs. OPT083 $55.59 $55.59

Sub Total $55.59
Shipping Charge $39.99
Total $95.58

21,24$ за килограм ->31,86лв за килограм. То излиза почти колкото на Нутрим суроватката, с тази разлика че при Оптимум знаеш какво взимаш. Ще се поразровя и ако реша да си поръчвам, ще кажа какво е станало.
Единствено ме озадачава ниската цена на протеина, защото дори на самия сайт на Оптимум нутришънс е по- скъп:

100% Whey Protein Chocolate 10lb bag
Code: 02043
Price: $83.49

XauMaHaTa сайта не ми го отваря.

ПП. Някой ако е поръчвал от там продук да каже, защото ме съмняват толкова ниските цени и се чудя дали не са с изтекъл срок на годност.

XA

05.05.05
12:18

Не ти го отваря, защото съм сложил запетайка най-накрая :-)
Съжелявам

http://goldentrainer.com/

пробвай пак

05.05.05
17:55

Абе я ако някои си порачва и порача успешно да ми пише ЛС, на меил-а или тук, че да порачвам и аз 8)

XA

05.05.05
21:37

За този сайт мога да гарантирам. Аз съм поръчвал 2 пъти от него и всичко си дойде, но както казах тогава бях в USA.
Мисля, че няма да имате проблем.

17.05.05
15:47

Писах на http://goldentrainer.com/  по пощата:
Hi i have a question for you :) Do you know where is Bulgaria and do you deliver to us???

Can i order something from the site and it come to Bulgaria safely and how i can pay you?

thanks

и отговора:
Yes we do ship to Bulgaria.You can pay through Paypal,Credit card,International money order or Western Union Money transfer.
Thank you,
Tonya

мисля че ще е полезно :) този сайт е американски нали?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1