Кажете нещо за въздух

04.02.11
17:01

Първо на дали съм уцелил точния раздел, разгледах ги всичките, но не успях да видя кой е по - правилен. Така да се върнем на въпроса.

Искам нещо което ще ми увеличи въздуха в плуването !
Давайте линкове и инфо за продукта.

Моля само хора, които знаят какво говорят да пишат,не хора който ми казват, че креатин моно хидрат е добър .
Ако има някакви въпроси към мен питайте.

Темата беше редактирана от lifeguard на 04.02.11 17:12.

04.02.11
17:07

Ако имаш предвид въздуха тоест издръжливостта - fitness1.bg/musclespeed/ или нещо от този род на хранителни добавки.

04.02.11
17:09

Оправи си заглавието, за да не ти трия темата !

04.02.11
17:12

казано от emzo на 04.02.11, 17:09:

Оправи си заглавието, за да не ти трия темата !

как е така

04.02.11
17:14

казано от Vlado89 на 04.02.11, 17:07:

Ако имаш предвид въздуха тоест издръжливостта - fitness1.bg/musclespeed/ или нещо от този род на хранителни добавки.

Не нямах предвид издръжливост просто и единствено повишаване на въздуха в басейна.

04.02.11
17:21

За съжаление само препарати, които са забранени за обсъждане в този форум се сещам.

04.02.11
17:22

казано от emzo на 04.02.11, 17:21:

За съжаление само препарати, които са забранени за обсъждане в този форум се сещам.

Не искам такива препарати

04.02.11
17:24

iherb.com/Natural-Factors-Lung-Bronchial-Sinus-Health-90-Tablets/2590?at=0

04.02.11
17:29

други ?

04.02.11
17:32

Тук да попитам:Вентолина не върши ли същата работа?

04.02.11
17:35

И вентолина, и всички бронходилататори вършат, но имат и странични ефекти. И е забранен медикамент :)

04.02.11
17:47

Хм, това не го знаех, благодаря за разяснението.Аз питам, защото в момента пия вентолин (последна доза) и точно това прави.

04.02.11
17:50

казано от Андриан К на 04.02.11, 17:47:

Хм, това не го знаех, благодаря за разяснението.Аз питам, защото в момента пия вентолин (последна доза) и точно това прави.

Дай малко инфо за какво го пиеш за фитнес или си нещо болен, какви са му страничните ефекти и от къде може да се закупи и няма ли други продукти с минимални странични ефекти пък пак да вършат подобна работа?

Какво мислите за инозинът ?

Мнението беше редактирано от lifeguard на 04.02.11 17:51.

04.02.11
17:56

Започни да правиш друго кардио. Най-добре бягай. Силно, бързо, може и нагоре по баир или стъпала. Трябва да се задъхваш яко, да се бориш за всяка глъдка въздух. Да тренираш на 90-95% от максималния си пулс. Прави го няколко пъти в седмицата. Малко загрявка и после газ до дупка. 10 минути ако издържаш, супер. След 1-2 месеца ще имаш въздух.

04.02.11
17:56

Имаме голямо желание да ти кажем, но в този форум е забранено:) Потърси в интернет за билки, подпомагащи дихателната система, ще ти свършат работа, но трябва по-продължителна употреба.

04.02.11
17:58

казано от AbSs на 04.02.11, 17:56:

Имаме голямо желание да ти кажем, но в този форум е забранено:) Потърси в интернет за билки, подпомагащи дихателната система, ще ти свършат работа, но трябва по-продължителна употреба.

Добре пиши ми на лично

04.02.11
18:00

Пия го защото бях почнал да правя бронхит, но вече се оправям.Страничните ефекти при по-голями дози, аз съм изпитвал виене на свят и силно сърцебиене.

04.02.11
18:04

Виж, медикаментите не може да ги ползваш продължително време и от тях ще получиш само временен успех, докато хранителните добавки/билките можеш да ги ползваш дълго време, а съчетани с правилни дихателни тренировки, както те посъветваха, ще получиш нещо много повече:)

04.02.11
18:24

казано от AbSs на 04.02.11, 18:04:

Виж, медикаментите не може да ги ползваш продължително време и от тях ще получиш само временен успех, докато хранителните добавки/билките можеш да ги ползваш дълго време, а съчетани с правилни дихателни тренировки, както те посъветваха, ще получиш нещо много повече:)

Съгласен съм аз знам си бягам, но кажете какви билки ли витамини ли кажете точни с линкове за да мога да си ги закупя или по интернет или в аптеката или там където се продават.

04.02.11
18:28

хехе, никой не иска да се тормози. Всеки иска да глътне хапченце и да има сърце като на класен атлет. Ама не ставаааа. No pain, no gain ;)

HE

04.02.11
18:57

казано от Anelia на 04.02.11, 18:28:

хехе, никой не иска да се тормози. Всеки иска да глътне хапченце и да има сърце като на класен атлет. Ама не ставаааа. No pain, no gain ;)

Виж му мненията само и на колко години е и ще ти стане ясно :D
За какво да се тренира - има вълшебни билки, прахчета и хапчета ;)
Може да съм остарял или с остаряли разбирания, но по мое време успехи се постигаха с тренировки, много упоритост и правилен режим. Сега може да е друга работата :D
Не си ли забелязала, че искат всичко сега и веднага, а ако може и от вчера :D

04.02.11
19:34

Надувай балони..

04.02.11
20:48

казано от head_hunter на 04.02.11, 18:57:

казано от Anelia на 04.02.11, 18:28:

Виж му мненията само и на колко години е и ще ти стане ясно :D
За какво да се тренира - има вълшебни билки, прахчета и хапчета ;)
Може да съм остарял или с остаряли разбирания, но по мое време успехи се постигаха с тренировки, много упоритост и правилен режим. Сега може да е друга работата :D
Не си ли забелязала, че искат всичко сега и веднага, а ако може и от вчера :D

Първо не ме познаваш за да твърдиш колко тренирам не ми се занимава и не мисля, че е тука мястото за да ти казвам колко тренирам, колко двуразови тренировки имам в седмицата, колко НВД правя и колко съм постигнал.Просто ми стана интересно, защото ми казаха да си купя инозин и вместо да направя тема за инозина аз направих тема дали има такива неща за дишането като инозина(от чисто любопитство).Но явно в коментарите до тука само 2-3-ма писаха по темата всички други бегла идея си нямат за какво е темата.

HE

04.02.11
23:06

казано от de6ko на 04.02.11, 20:48:

Първо не ме познаваш за да твърдиш колко тренирам не ми се занимава и не мисля, че е тука мястото за да ти казвам колко тренирам, колко двуразови тренировки имам в седмицата, колко НВД правя и колко съм постигнал.

Виждам постовете ти и това ми е напълно достатъчно! Виждал съм през годините един куп постове като твойте. Тренирал съм двуразово още преди да си бил замислен и е нямало добавки или хапове с митични свойства описани от производителите им ;)
Хайде усепх с тренировките и не си мисли, че тук си говориме ей така. Някои от нас се връщат от там за където ти си тръгнал. За момента не ти трябва нищо друго освен витамини, а знам в профи спорта /ако това за годините ти може да се нарече така/ колко е лесно да минеш от едно нещо на друго. Вместо да ми обясняваш дали те познавам или не се замисли върху това, което се опитвам да ти кажа. Някой ти бил казал и си почти навит /не ми казвай, че като си пуснал темата тук просто искаш да видиш за какво става въпрос/ да взимаш нещо на тези години. Сериозно се замисли човече за какво става въпрос и дали мисленето ти е в правилната посока. Замисли се колко бързо можеш да приключиш със спорта заради нещо такова. Резултати? Недей да ми се хвалиш с това което си постигнал, а мисли за това което преследваш и то определено не идва от хаповете. И вместо на тези години /когато имаш реалните шансове да развиваш потенциал/ да се вглеждаш в глупости - тренирай като за последно, храни се правилно и почивай достатъчно. Това е нещото от което имаш нужда на тези години. След някоя и друга година, когато имаш навиците за всичко това, което съм изброил и целиш титли на високо ниво си е твоя работа какво ще взимаш, но до тогава за мен си хлапе /може да те обиди или засегне, но си е факт/, което има нужда от правилен съвет, а не от хапчета.
Казвам всичко без грам лоши чувства и дано поне се замислиш малко върху казаното от мен, защото иначе просто съм търкал клавиатурата.

SN

05.02.11
00:04

Аз специално за плуване знам Инозин http://power-beauty.com/index.php/ult-pure-inosine.html
Доста е добро и е точно за притока на кислород.

05.02.11
00:46

head_hunter аз не съм казал че взимам някакви химии един вид нищо значително не взимам някоя добавка

05.02.11
00:50

казано от Steliyan Nedev на 05.02.11, 00:04:

Аз специално за плуване знам Инозин http://power-beauty.com/index.php/ult-pure-inosine.html
Доста е добро и е точно за притока на кислород.

Да можеш ли да кажеш от аптека или фитнес магазин.Има ли странични ефекти.Има ли го в друга форма освен на капсоли?

SN

05.02.11
11:24

Инозина се продава в магазин за хранителни добавки на капсули. Прочети за инозина тук ;)

05.02.11
11:24

казано от Anelia на 05.02.11, 07:29:

Сок от червено цвекло за въздух :)

От къде да го закупя?

05.02.11
18:00

казано от Steliyan Nedev на 05.02.11, 11:24:

Инозина се продава в магазин за хранителни добавки на капсули. Прочети за инозина тук ;)

От къде да го закупя?

SN

05.02.11
23:43

Първия линк е всъщност един магазин за хранителни добавки ;)

06.02.11
19:23

казано от de6ko на 05.02.11, 11:24:

казано от Anelia на 05.02.11, 07:29:

Сок от червено цвекло за въздух :)

От къде да го закупя?

От пазара :D :D :D
Ти вярно си ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1