Банан по време на тренировка

04.02.11
14:31

Какво ще кажете за банана по време на тренировка?

04.02.11
20:37

Не виждам нещо лошо да го ядеш по време на тренировка,но съм чувал че от бананите се пълнее.Все пак мисля,че ще е по добре да го ядеш преди тренировка :)

04.02.11
20:47

Каква е точно идеята ?

04.02.11
20:47

Каква тренировка? Колко ти продължава тренировката? Защо ти е банан по време на тренировка?
Емзо ме е изпреварил :)

Мнението беше редактирано от Anelia на 04.02.11 20:47.

BE

04.02.11
20:51

А банан преди тренировката би ли навредил нещо?

преди и след тренировка не... бързите въглехидрати ще бъдат изгорени на тренировката а ако го приемаш след тренировка ще попълнят енергиините запаси на тялото ... даже и сутрин е хубаво да се приеме бърз въглехидрат ( банан,мед... ) говоря за хора които имат за цел да качат тегло...

04.02.11
21:01

Бананът не е много бърз въглехидрат. Зависи колко е зрял, но го дават със среден ГИ 52.

04.02.11
21:04

Ако говорим за тренировка във фитнес, то никаква храна по време на тренировка.

казано от Anelia на 04.02.11, 21:01:

Бананът не е много бърз въглехидрат. Зависи колко е зрял, но го дават със среден ГИ 52.

поо-общоприето е да е към бързите въглехидрати никой не яде банан на основно ядене нали така :) не отричам това което каза Анелия ! пък и доста хора го ядът след трен. веднага

04.02.11
21:14

Аз си ям по кило банани на ден минимум като качвам та не е никой :D

04.02.11
21:35

казано от kristiancho на 04.02.11, 21:11:

казано от Anelia на 04.02.11, 21:01:

поо-общоприето е да е към бързите въглехидрати никой не яде банан на основно ядене нали така :) не отричам това което каза Анелия ! пък и доста хора го ядът след трен. веднага

Доста хора, включително и ти, не знаят, че за да върши тази цел, която описваш, трябва да е ПРЕЗРЯЛ ;)

абе аз незнаех, че трябва а е презрял ама в 100% от случаите ги ям презрели,почернели и прочие :D

BobbyB

05.02.11
10:47

Презрелите са по-богати на витамини (уж). А иначе директно след тренировка е по-хубаво.

05.02.11
13:39

след тренировка е най-добре един банан, който да зареди енергийните ти запаси след силовата тренировка !

05.02.11
18:23

Не мисля, че е удачно в момент, в който мускулите се нуждаят от кръв тя да отива в стомаха. Яж банана преди и/или след тренировка.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.02.11 18:26.

05.02.11
19:20

Абе то и непосредствено преди тренировка пак не е добре. Най-хубаво е след.

Това ме сеща за 1 познат, който тъпчеше сникерси по време на серията :) Прави скотово с дъмбел, а с другата ядеше, понеже по този начин храната не отива в стомаха, а в мускула и като му се напомпеше ръката си мислеше, че това е сникърс-а :D :D .......

05.02.11
19:23

казано от Миsh0 на 05.02.11, 19:20:

Абе то и непосредствено преди тренировка пак не е добре. Най-хубаво е след.

Това ме сеща за 1 познат, който тъпчеше сникерси по време на серията :) Прави скотово с дъмбел, а с другата ядеше, понеже по този начин храната не отива в стомаха, а в мускула и като му се напомпеше ръката си мислеше, че това е сникърс-а :D :D .......

Преди време видях една жена във фитнеса, докато въртеше на колело си хапваше чипс :D

05.02.11
20:10

Ако каквото и да било ХРАНЕНЕ беше полезно по време на тренировка, в залите щеше да има кебабчийници, а не протеинови барове ;)

05.02.11
20:19

казано от Миsh0 на 05.02.11, 19:20:

Абе то и непосредствено преди тренировка пак не е добре.

Не непосредствено, но 30-40 мин преди това.

казано от FaceOff на 05.02.11, 20:10:

Ако каквото и да било ХРАНЕНЕ беше полезно по време на тренировка, в залите щеше да има кебабчийници, а не протеинови барове ;)

а тъй затова сега се успокойте с това хранене.. въобще ако по време на тренировка мислите за ядене ква’ е тая тренировка.. ще клякам аз ... корема ми ще е на топка ( стегнат )  и ще искам да ям.. аз ако видя хвана и ще повърна сигурно ?!

06.02.11
00:11

Аз единствено съм чувал , че се хапват банани по време на мн дълги неколко часови интензивни тренировки, като например колоездачите , лекоатлетите и т.н. те тренират по мн часове и наистина имат нужда

28.07.13
14:29

От няколко седмици ям по един банан по време на тренировката. На режим с ниски въглехидрати съм и установих че в средата на тренировката отпадам и не ми се тренира, след като хапна един банан се оправям и продължавам. Просто в момента в който се почувствам зле трябва да избирам да се мъча още 30 минути и да ми е неприятно, или да изям един банан, с който да вкарам въглехидрати и да продължа.

31.07.13
20:46

В случая по-скоро режимът ти е зле и си отслабен и изнемощял от него и каквото и да хапнеш в повече сигурно ще ти се отрази така, не само банан по време на тренировката

Мнението беше редактирано от Желязото на 31.07.13 20:46.

02.08.13
09:03

Така е, зле ми е режима, също е зле и на всички спортисти които ядат банани по време на мач и тренировка. Оправете си режимите и не ви трябва нищо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1