Соев протеин - за и против

PR

27.03.04
23:24

какво ще кажете за този протеин? имаше една статия в Олимп и  общо  бзето пише добри работи? някой ползвал ли  го е ?
_________
♠ Постът Ви беше преведен на кирилица ♠ Leo

LE

27.03.04
23:40

Тази статия е взета точно от бб-теам(или може би фитбг:)

ВН

28.03.04
15:54

За или против? Ами зависи... Ти за какво го искаш? За след тренировъчен, заместителен (вместо белтъно хранене) или вечерен протеин?

PR

29.03.04
13:47

за след тренировка просто го изключвам ,като заместител може да се замисля, но той е много слаб от  към белтъчно садържанмие, така че явно остава за преди  лягане понеже по  бавно се усвоява. как мислиш така  най -добре ли е?
_________
♠ Постът Ви беше преведен на кирилица. ♠ Leo

29.03.04
19:30

според мен единствено става за преди лягане защото се разгражда по бавно. И лошата му черта е, че можеш да умреш само ако го вкусиш. Има ужасен вкус.
♠ Постът Ви беше преведен на кирилица. ♠ Leo

27.04.04
11:39

Аз соев обработен протеин не съм пил. Обаче използвам соево брашно. Това, което си взимам според мен е доста добро, излиза почти без пари и съдържа: 50% белтъчини, 38% въглехидрати, 1,20%мазнини, калций, желязо, цинк, рибофлавин. Пия го след тренировка по 2-3 лъжици с една лъжица фруктоза и 1 лъжица пшеничен зародиш. на мен ми действа добре, както и на още 2ма-3ма приятели, но знам и за случаи без особен ефект. В последно време го пия и преди лягане, обаче соята нали е дразнеща за стомаха и от няколко дни  не ми е много добре корема. Та затова ще си го оставя само за след тренировка.
Постът Ви беше преведен на кирилица. ♠ Leo

14.05.04
14:17

T-BiRD, смесено с бананов сок е приятно на вкус :)

EL

14.05.04
20:38

и аз използвам соево брашно от няколко дни и то същото като на White . Но днес си купих Соев протеин(в 100гр. се съдържат 98% протеин и само за 2лева) Какво ще кажете а ? и кога да го приемам него! Аз мисля само преди лягане и сутрин на закуска заедно няколко яйца и мляко !

13.12.04
02:38

мисля, че са те метнали, защото можеш да го намериш на половина по-евтино

13.12.04
05:18

[quote author=“SGK”]мисля, че са те метнали, защото можеш да го намериш на половина по-евтино

И от къде да си купя за 1лв кг?

13.12.04
09:47

защо за килограм ? Електрикът го купува за 2 лв/100 гр., а аз съм го виждал по 10 лв. килото

13.12.04
15:48

[quote author=“SGK”]защо за килограм ? Електрикът го купува за 2 лв/100 гр., а аз съм го виждал по 10 лв. килото

10лв. за килограм соево брашно?!? Май са те метнали  :lol:

AR

14.12.04
02:53

относно соевия протеин в някои аптеки има някакъв на една Хасковска фирма.80% протеин за 5,20лв 450гр.вкуса е много добър аз съм го позлвал и много ми хареса а и като качество не е лош.но все пак трябва да знеате че не всеки усвоява соевия протеин добре.аз изглежда съм късметлия в това отношение защото ми деиства добре.относно соевото брашно пробвал съм го но наистина ако не го разтвориш в нещо с приятен вкус просто забрави за идеята че ще го изпиеш освен ако нямаш много силна воля.

14.12.04
06:57

[quote author=“perlsite”][quote author=“SGK”]защо за килограм ? Електрикът го купува за 2 лв/100 гр., а аз съм го виждал по 10 лв. килото

10лв. за килограм соево брашно?!? Май са те метнали  :lol:

Чакай малко, за соево брашно ли говорим или за соев изолат ? Иначе брашно се намира по 4 лв. килото,поне аз съм срещал по толкова

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1