25.01.11
19:02
Така значи аз съм момче на 20 (почти 21) 190 см съм висок и тежа 101-2 килограма.Преди години бях 115-17 някаде но с диети много тичане и фитнес свалих до 98-100,и от тогава вече около 1 година си седя на тези килограми.Пробвал съм НВД ,диетата на Пиер Дюкан и други.Значи ходя да тичам и сега зимата (не ме притесняват температурите,знам как да тичам зимата.Имам възможност да тичам всеки ден ако се наложи).С фитнеса когато имам възможност ходя когато не,тренирам вкъщи,но вкъщи не мога да се натоваря като в фитнеса.Опитвам се да ям макс. полезни храни (без боклуци).Пример ето какво ми е менюто.Сутрин към 8 часа мляко + мюсли(или овесени ядки) след това кафе+ вода към 12 обикновенни някаква манджа.Опитвам да не ям мазни работи и гледам да ям ориз+зеленчуци( и нещо пилешко или някакво месце) след това към 1-2 часа още едно кафе.После примерно ходя да тичам към 3-4 (около 30 минути тичане ми се връзва,или около 3 км общо) към 18-19 часа вечеря.Ям месце или някаква манджа.И това ми е последното ядене за деня.След вечеря пия само вода.Общо взето пия доста вода.Пил съм разни работи като Л карнитин и другите не са много за споменаване(но поне са малко).Не се оплаквам как изглеждам.Изглеждам добре (според околните) но искам повече.Искам някак си да се пооралефя.Имам какво да покажа.(гърди бицепси трицепси) Проблема е че е по омазнено около тях и не изглеждат така както ми се иска.Имам около 2 години без спиране в фитнеса.Като добавки мога да си взема нещо еднократно което да ми помогне, при положение че не е скъпо.Нямам излишни пари за добавки.Моля ако имате някакви съвети който може да са ми полезни,споделете ги.Благодаря :)
Дай някакви цифри за приблизителен дневен калориен прием - белтък/мазнини/въглехидрати. От това което си написал ми се струва че калориите ти са недостатъчни, и в комбинация с висок прием на въглехидрат, организмът трупа мазнини. Колко време беше на НВД и колко свали?
Нвд към 3 месеца(може и повече.Отдавна беше.).Свалих към 8-9 кг.Другото е Пиев Дюкан.(Малко говоря на изуст,зашото беше отдавна).Иначе като цифри не мога да кажа.Не ги разбирам тия цифри.Иначе сутрин мюсли и мляко(прясно),след това кафе-вода.на обяд ориз и пилешко(варено) (или риба на скара),следобяд кафе-вода,вечеря към 6-7 ориз и месце.Това гледам да ям.Днес и потичах 3 км.Но беше много студено. :)
п.с. Имало е и други диети ,но не мога да се сетя какви бяха.
Имал си никак не лоши резултати за 3-месечно НВД, защо не опиташ пак? Относно храненията, ти едва ли някой може да ти каже нещо по-конкретно без да споменеш поне някакви приблизителни грамажи, но все пак ми се струва че калоррите са ти малко като цяло, и голям процент от въглехидрати (ориз, мюсли, прясно мляко...), а и закуска от мляко и мюсли не ми се струва удачна за мъж, особено трениращ. Може да опиташ да замениш тичането с някакво интервално натоварване.
Мнението беше редактирано от de Foxx на 05.02.11 00:48.
Благодаря за отговорите.Ще се опитам да ги смятам тия работи ама ще видим.Относно тичането имам перфетно място за тичане.Много чист въздух,и приблизително равна пътека в гората.Тренировки вкъщи карам.Иначе скоро пак почвам фитнес както си требва.И някой фет бърнър може да си купя като за запролети малко :)