Activate Xtreme + Max Out

04.02.11
15:24

След две седмици почвам да приемам следния 50 дневен стак.
Ще почна да ги приемам едновременно по описаните на кутийки начаини на приемане

Въпроса ми е какво друго да добавя към стака? Протеина и витамини са задължителни. Мисля да добавя и БЦАА и има ли смисъл от бустър?

хубав ден колеги!

04.02.11
16:11

Разбира се че има смисъл, така си допълваш суплементарния режим. БЦАА да, Амино да, за креатинова матрица и бустер може би - тук ти си решаваш или по скоро финансите :)

05.02.11
11:13

Това е един от силните натурални стакове. Divanil и Icarin съдържащи се в Activate Xtreme се съчетават много добре с арахидоновата киселина и 25-R-diol в Max Out. На теория това би трябвало да доведе както до повишение на общия / свободния тестостерон, така и да увеличаване на чувствителността и много по-ефективна реакция на мускулните клетки към тестостерона и инсулина, а оттам засилен белтъчен синтез и увеличение на мускулната маса.

Освен това видях, че си на 28 г., така че този стак би имал смисъл за теб.

С оглед на горното ако трябва да избирам между азотен бустер и креатин, в този случай определено бих се спрял на креатин (освен ако вече не си го включил, а освен това е и по-евтин). Разбира се, ако имаш пари вземи си и двете.

От BCAA винаги има смисъл. Аз взимам BCAA без прекъсване вече няколко години. Ако обаче искаш да качваш маса (какъвто би трябвало да е случая с този стак) и приемаш достатъчно белтъчини и калории, то тогава можеш да приемаш BCAA само преди/по време на тренировка, за да спестиш някой лев.

05.02.11
15:49

казано от antov12 на 05.02.11, 11:13:

Това е един от силните натурални стакове. Divanil и Icarin съдържащи се в Activate Xtreme се съчетават много добре с арахидоновата киселина и 25-R-diol в Max Out. На теория това би трябвало да доведе както до повишение на общия / свободния тестостерон, така и да увеличаване на чувствителността и много по-ефективна реакция на мускулните клетки към тестостерона и инсулина, а оттам засилен белтъчен синтез и увеличение на мускулната маса.

Освен това видях, че си на 28 г., така че този стак би имал смисъл за теб.

С оглед на горното ако трябва да избирам между азотен бустер и креатин, в този случай определено бих се спрял на креатин (освен ако вече не си го включил, а освен това е и по-евтин). Разбира се, ако имаш пари вземи си и двете.

От BCAA винаги има смисъл. Аз взимам BCAA без прекъсване вече няколко години. Ако обаче искаш да качваш маса (какъвто би трябвало да е случая с този стак) и приемаш достатъчно белтъчини и калории, то тогава можеш да приемаш BCAA само преди/по време на тренировка, за да спестиш някой лев.

евала за мнението!

за сега съм взем само горе изброените добавки, по 2 кутийки. Смятам да почна да ги пия заедно въпреки че някой хора казват че по добре да се започне по от рано с АА тъй като ий трябва време да се “включи”. Ще видим.

Протеина си го имам, има малко от ассаулт бустера и това е. Смятам да взема още протеин и BCAA на прах. Мисля да карам без бустер (ще изпия 4-5 дози останали и ассаулт), сега остава дилема с креатина. Ще помисля.

05.02.11
17:01

И на двете основни съставки в продуктите, диванил в Activate Xtreme и арахидонова киселина в Max Out, им трябват около 2-3 седмици за да започнат да действат (това зависи от индивидуалния метаболизъм), като ефекта им обикновено продължава около 2 седмици след спиране на приема. Моята препоръка е да започнеш да ги приемаш едновременно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1