ще има ли ефект

Темата е заключена.

01.05.05
17:28

абе тренирам вече месец и повече ама без особен ефект искам да кача малко масичка и питах тук там и ми препорачаха
протеини + бианабол дали ще сварши работа и ако можете да ми кажете как точно да ги приемам ще сам ви благодарен  :roll:

edit:а дали е вазможно да се прибави и креатин кам протеините и бианабола и в такав случаи как се приема?

Доколкото разбирам, единственото с което си нясно че ще взимаш, е бионабола :) Защото протеините са много видове...
Не се трови с глупости; по  -скоро пробвай с креатин и протеин, ако държиш да си на добавки.
А изречението

абе тренирам вече месец и повече ама без особен ефект

изглежда не особено смислено. Цял месец? Даже и назобените тренират с години. Малко повече упорство, поне няколко месеца, умен хранителен режим и нещата ще дойдат.

01.05.05
18:18

ще има ли ефект

Много ясно, че ще има. Но от написаното си личи компетенцията ти по въпросите... тоест ефекта ще е още по-голям. От кой орган по-точно искаш да се усвободиш?? Черен дроб, бъбреци... далака ли ти е много? Или може би сърцето вече не ти трябва, ще ставаш як, това е важното, а?  :?

01.05.05
22:08

killyou ако ставаше за месец щеше да е прекалено лесно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1