04.02.11
23:55
Здравейте. Решил съм да взема някъв протеин и креатин, но не съм много запознат с добавките. Може ли някой да ми препоръча няква комбинация от двете. Имам 4г стаж във фитнеса но с няколко паузи от по 6-7месеца, да добавя че тренирам вечер към 9-10ч
ако това има някво значение. Също така ще помоля да напишете и кога да ги взимам.
Благодаря предварително.
05.02.11
00:07
До колко пари долу горе :) ???
Ами колкото се може по-добро, за колкото се може по-малко пари ;) Естествено да не са някви боклуци. Искам все пак да видя няква файда от тях, нещо което наистина си струва парите
Аз бих заложил на MyoFusion + Size ON (Max Perf) ; Gold Standart + Green MAG
Бих си избрал нещо от тези.Естествено това си е мое мнение, а разнообразието е повече от голямо.
Ако след тренировката имаш вечеря (което ме съмнява предвид късния час), вземи си чист изолат. В противен случай - някой компонентен: Синта, Майо.
Подкрепям сайз он max performance. Креатинова матрица която съдържа :
-три вида креатин
-висококачествен суроватъчен протеин хидролизат
-Ел-Леуцин за увеличение на размерите и още по - бързо възстановяване
-изобилие от полезни аминокиселини : “Естествено, от компанията включват и своята разбиваща формула LOLA, която представлява двете аминокиселини Ел-Орнитин и Ел-Аспартат.”
Цената му е от 90 до 120 лева. Пие се само в тренировачни дни, по време на самата тренировка. Ако тренираш 5 пъти седмично стига за 4 седмици и няколко дни, ако тренираш 4 пъти -5 седмици и няколко дни.
Аз лично си го поръчах и от другата седмица го почвам.