Има ли нещо ефикасно, с което да залъгвам глада ?

06.02.11
00:04

От седмица правя НВД доста успешно ,но вечер ме гони як глад за сладко, нощем ставам също .Мн ми е трудно .Дайте ми съвет за нещо диетично убиец на глада. Мерси предварително !

06.02.11
00:29

Това е проблем. И на мен ми се случва да ставам нощем и в просъница да търся сладко, хляб или нещо подобно. Принципно, за такава диета, не е хубаво да се хапва нощем какъвто и да било въглехидрат. За каквато и да било диета, не е хубаво.
Аз експериментирам с извара и сега мога да ти дам една идея. Няма да ти навреди, ако пробваш.
Рецептата е следната: Обезмаслена извара - 250 грама, обезмаслено кисело мляко - 150 грама, малко какао и една чаена лъжица мед. Смесваш ги, разбиваш ги с пасатора, слагаш в хладилника и когато глада стане невъзможен нощем, може да опиташ :)

06.02.11
00:38

Мед и какао (особено от тези, които са пълни със захар) със сигурност не е най-ефективното решение.

Само извара май ми звучи по-разумно. Аз лично я хапвам с малко канела за да разнообразявам.

06.02.11
00:57

казано от Callo на 06.02.11, 00:38:

Мед и какао (особено от тези, които са пълни със захар) със сигурност не е най-ефективното решение.

Само извара май ми звучи по-разумно. Аз лично я хапвам с малко канела за да разнообразявам.

Колко захар може да има в една чаена лъжичка мед и малко какао?  А  и те се смесват с 250 грама извара и обезмаслено кисело мляко. Особено при такава диета, по добре това, отколкото шоколад, вафла или нещо подобно. Едва ли някой жаден за сладко и въглехидрат, би посегнал само и единствено към извара!

06.02.11
07:37

Единственият начин да те гони глад за сладко е ако общите ти калории не достигат. Яж повече през деня - храната направо ебава майката на глада, да знаеш.
Ама то НВД в смисъл на предимно протеин и почти нищо друго (бодибилдинг версията) си е фул шит по принцип, така че се примири, че глад ще има.

06.02.11
09:06

Имаш ли зареждащ ден?

С повечко мазнини към протеина и диетата хич не е шит.

06.02.11
09:28

казано от AbSs на 06.02.11, 09:06:

Имаш ли зареждащ ден?

С повечко мазнини към протеина и диетата хич не е шит.

За мазнините наистина си прав - така е ! Зареждам всеки 4 дни ! аз по принцип я спазвам добре, но се питах за трикчета ,които не знам .

06.02.11
09:37

казано от Randy на 06.02.11, 00:29:

Това е проблем. И на мен ми се случва да ставам нощем и в просъница да търся сладко, хляб или нещо подобно. Принципно, за такава диета, не е хубаво да се хапва нощем какъвто и да било въглехидрат. За каквато и да било диета, не е хубаво.
Аз експериментирам с извара и сега мога да ти дам една идея. Няма да ти навреди, ако пробваш.
Рецептата е следната: Обезмаслена извара - 250 грама, обезмаслено кисело мляко - 150 грама, малко какао и една чаена лъжица мед. Смесваш ги, разбиваш ги с пасатора, слагаш в хладилника и когато глада стане невъзможен нощем, може да опиташ :)

Аз също го правя с извара ,но определено не ме кефи а и ми се струва мн калорично. търся някой почти безкалориен трик който да ни помогне на всички .;) Примерно сега опитвам един трик с изплакване на устата с тези лютите препарати за след миене на зъби. Засега ми работи 2 нощи , но по натам мисля че ще ми писне , ако има повече методи и ги комбинирам мисля че ще е по добре.

06.02.11
09:42

казано от G33K на 06.02.11, 07:37:

Единственият начин да те гони глад за сладко е ако общите ти калории не достигат. Яж повече през деня - храната направо ебава майката на глада, да знаеш.

Това ли е причината?

НВД не онзачава глад, а напротив:)

06.02.11
09:42

Ама то НВД в смисъл на предимно протеин и почти нищо друго (бодибилдинг версията) си е фул шит по принцип, така че се примири, че глад ще има.

Мисля, че наистина не ми достигат напълно калориите , Ще пробвам да ги увелича малко ,защото и на др.място четох , че трябва да не са по малко от 2500 а моите са около 1800/2000. Иначе бих защитил НВД защото е единствената , която може и да е лоша ,но работи.  РАБОТИ ДОБРЕ !

06.02.11
09:45

казано от AbSs на 06.02.11, 09:42:

Това ли е причината?

НВД не онзачава глад, а напротив:)

И аз това казвам , но говоря за психическия глад. Подтискане на психическия глад може би !

06.02.11
09:53

За вчеря снощи си хапнах 5 яйца на очи в масло, 100гр. филе елена, 125гр. сирене Бри, маслини. След 1,5 часа 300мл. пълномаслено прясно мляко с доза протеин и да ти кажа цяла нощ не съм го изпитал психическия глад:) А изварата въобще не трябва да те плаши с калории :)

06.02.11
09:57

BSN Dessert е добро попадение.

06.02.11
10:02

казано от AbSs на 06.02.11, 09:53:

За вчеря снощи си хапнах 5 яйца на очи в масло, 100гр. филе елена, 125гр. сирене Бри, маслини. След 1,5 часа 300мл. пълномаслено прясно мляко с доза протеин и да ти кажа цяла нощ не съм го изпитал психическия глад:) А изварата въобще не трябва да те плаши с калории :)

Да не искаш да кажеш, че може и да свалиш кила по този начин ?  Аз понеже съм предразположен към пълнеене не бих и пробвал ! И да наистина какъв психически глад така ...хахаха...без мен !

06.02.11
10:06

BSN Dessert ,не съм го пробвал ,но Syntha-6 ми хареса и наистина помагаше . Благодаря , бях го забравил от миналата година . МММ спомням си вкуса му ...перфектен !

06.02.11
10:07

Исках да кажа друго, най-вероятно изпитваш психологически глад, защото си физически гладен (до какъвто извод и ти стигна) :D Стоянчо ти даде добра идея, също може и с чист казеин да опиташ. Опиши какво ти е менюто :)

06.02.11
10:16

казано от Val’ Eri Cekov на 06.02.11, 09:45:

И аз това казвам , но говоря за психическия глад. Подтискане на психическия глад може би !

Няма психически глад тук - психически глад е като седнеш и да не можеш да се спреш да тъпчеш от лакомия (това му е другото име на психическия глад).
Това си е точно недостатъчни общи калории, при повечето хора точно към мераци за сладко избиват, като най-мощен калориен източник. Ако си с 5-600 калории под необходимите даже може да стане доста сериозен този глад. Повече ядене (мазнини по възможност, че с протеин все ще си гладен).

06.02.11
10:20

Като на всички на НВД  сутрин белтъци с домати или краставици, преди обяд 50 гр .сурови бадеми. обяда ми е от 300гр. пуешко или пилешко с зелена салата и задушени зеленчуци или салата, след обяд отново 50 гр бадеми и вечер около 300 грама пилешко или риба с салата преди лягане извара или сирене коуда без въгл. С тая диета аз винаги се чистя доста добре , но искам трикчета за убиване на глада

06.02.11
10:22

казано от G33K на 06.02.11, 10:16:

казано от Val’ Eri Cekov на 06.02.11, 09:45:

Няма психически глад тук - психически глад е като седнеш и да не можеш да се спреш да тъпчеш от лакомия (това му е другото име на психическия глад).
Това си е точно недостатъчни общи калории, при повечето хора точно към мераци за сладко избиват, като най-мощен калориен източник. Ако си с 5-600 калории под необходимите даже може да стане доста сериозен този глад. Повече ядене (мазнини по възможност, че с протеин все ще си гладен).

Мисля .че си прав и тази седмица ще пробвам с малко повече мазнини

06.02.11
10:25

Да, опитай, от меню-то ти се вижда, че ядеш само “изчистени” меса, без мазнини. Аз бих вкарал пълномаслено мляко, мазни сирена, масло, свинско филе и свинска пържолка:))

Мнението беше редактирано от AbSs на 06.02.11 10:26.

06.02.11
10:42

Хапвай обикновенно зеле, когато ти се яде, мисля че ще ти убие глада :))

06.02.11
10:54

Да ще определено ще пробвам с повече мазнини ! Благодаря !

06.02.11
11:01

Въпреки, че раздела е за храни - знам една добавка, но като прочетох, че Адипокила те прави нервен, определено не е за тебе :D

06.02.11
11:15

Хахаха ... ами леко казано нервен . Направо се карам и сам със себе си. хахахаха

ммм аз опитвам с храна и успявам (blush)

06.02.11
11:52

казано от Val’ Eri Cekov на 06.02.11, 09:37:

Примерно сега опитвам един трик с изплакване на устата с тези лютите препарати за след миене на зъби. Засега ми работи 2 нощи , но по натам мисля че ще ми писне , ако има повече методи и ги комбинирам мисля че ще е по добре.

Не мислиш ли, че тук вече става въпрос за самовнушение?

KR

06.02.11
12:03

http://www.vbox7.com/play:72f71d63 ми припомняй си тази сцена и няма да ти се яде нищо :D

освен, че няма да му се яде ... ще връща :D перфектната диета за отслабване на име ‘’Видео клип...’‘

06.02.11
14:40

казано от Nicolette Elias на 06.02.11, 11:52:

казано от Val’ Eri Cekov на 06.02.11, 09:37:

Примерно сега опитвам един трик с изплакване на устата с тези лютите препарати за след миене на зъби. Засега ми работи 2 нощи , но по натам мисля че ще ми писне , ако има повече методи и ги комбинирам мисля че ще е по добре.

Не мислиш ли, че тук вече става въпрос за самовнушение?

Ами да ти кажа честно има го и тоя момент ! дори и така да е какво да направя като се събудя нощем ? да си внуша че не съм гладен или какво ? това с миенето на зъбите поне нещо прави с главата ми . Трик които засега ми помага , но иначе да права си !!! ;)

06.02.11
15:04

А продукти от магазин за диабетици?  Не съм много наясно с калориите и енергийните стойности в тях, но е по-добре такива, ако наистина не издържаш за сладко.

Мнението беше редактирано от momentum . на 06.02.11 15:07.

06.02.11
16:21

Купувал съм си всякакви такива ,но като ги сравниш с нормалните имат почти същото количество въглехидрати, така че не вършат добра работа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1