31.01.11
22:46
Здравейте.
Отдавна се каня да тръгна на фитнес, но много ме спира фактът, че като начинаеща, си нямам понятие от уредите и какво ще ми бъде от полза за моите цели, а за момента не мога да си позволя допълнително инструктори и индивидуални програми, така че се надявам да ме насочите какво точно да правя.
Аз съм 163 см някъде, тежа 50 кг, но искам по-слаби крака, тъй като наистина не ги харесвам. Ходя два пъти седмично на плуване от известно време, и сега смятам да тръгна и два пъти седмично на фитнес, защото за други упражнения нямам време.
Бихте ли ми казали кои уреди във фитнеса да използвам за по-слаби бедра и прасци (не искам да натрупвам мускулна маса) и по възможност в рамките на едночасова тренировка кое колко дълго да правя. Ще ви бъда изключително благодарна!
06.02.11
14:17
За по-слаби крака : Диета ( отрицателен калориен баланс , не да вземеш да гладуваш ) , изчитено хранене + Кръгови тренировки или такива ,които наблягат на кардиото . Почни да четеш , има много начини . Но за мен най-добрият е 15-20 мин.HIIT на пътека ( спринтове ) , последвано от 20-30 мин. умерено кардио . И ако можеш да го правиш това на гладно , резултатите ще са впечатляващи . Но не на всеки му понася да тренира на гладно , някои хора задължително трябва да закусват ...
Отделно може да включиш по-базови упражнения като напади , клекове , плиета , etc. + за горна част , а не да се “помпаш” по машините , защото те не са с много отслабващ ефект ;)