Universal Animal Stak

Темата е заключена.

13.05.04
13:13

Понеже не видях отговор на това, което ме интересуваше..... да питам:

От понеделник почнах да пия тоя Animal Stak…. до момента нищо, което да ми направи впечатление.... нито положителни, нито отрицателни ефекти.....
Та мисълта ми е - горе-долу кога да очаквам някакви по-видими промени.... т.е. подобрение в килограмите на лежанка и т.н.?

Общо взето с голям ентусиазъм подходих към продукта и почнах да взимам повече протеин само заради него..... и някак си не искам да няма никакъв ефект накрая след 21 дни..... не ми е за парите.....

13.05.04
14:47

Да ти кажа за три седмици Анимал стака няма да те променят много - не е вълшебен! Нищо лошо не казвам за продукта - даже според мен си е много добър, но 3 седмици са нищожно малко време! И все пак би трябвало да качиш 2-3 кила чиста мускулатура при добри храна, почивка, тренировка!

13.05.04
18:19

Ами аз и не очаквам някакви чудеса.... но, мамка му, все някаква разлика в силата трябва да усетя..... уж толкова неща са му наблъскали..... Andro, DHEA, Tribestan и какво ли още не.... еб@си, че аз от Ефедрина усещах повече.....

13.05.04
19:31

[quote author=“Honzik”]Ами аз и не очаквам някакви чудеса.... но, мамка му, все някаква разлика в силата трябва да усетя..... уж толкова неща са му наблъскали..... Andro, DHEA, Tribestan и какво ли още не.... еб@си, че аз от Ефедрина усещах повече.....

За мен най-яката съставка в тоз стак е КРИЗИН-а! Той е много готино нещо, но и много скъпо :wink: ! Мисля, че ще усетиш резултати - изчакай още малко и пак кажи какво е положението! Дай му малко повече време и гледай да изпълниш и твоята част от сделката - много храна, яки тренировки и поне 8 часа здрав сън!

13.05.04
19:58

Ха.... не съм забелязал, че има и кризин.....

тоя Stack наистина предлага много съставки накуп, дето навсякъде четеш, че са много добри и комбинирани помежду си водят до много добри резултати..... ще видиме.

Както и да е - след като минат 21 дни и го свърша ще кажа какво е станало... все пак не очаквам нещата, дето ги пише на сайта на AnimalStak и по-точно feedback-а от разни потребители - дигнал 10 кила на лежанката още след първият ден и други такива лайна....

Но, честно казано, ако никакъв резултат няма ще съм много разочарован.  :roll:

13.05.04
22:38

1

14.05.04
16:56

Е, подобно твърдение ми се струва малко пресилено..... чка пък нищо да няма...  :roll:  Едва ли щеше да се продава все още, че и да е толкова скъпо...

HE

14.05.04
17:07

От къде си взел Анимал стак и каква му е цената?

14.05.04
17:12

[quote author=“head_hunter”]От къде си взел Анимал стак и каква му е цената?

Анимал стак на Юнивърсъл струва 115-120 кинта и е за 21 дена! Доста солена цена, но ако вярваме на това, което пише на опаковката, то цената е оправдана - има различни прохормони, енергетици и т.н. Все яки съставки са наблъскали!
Забравих да кажа, че би трябвало да го има във всеки уважаващ се магазин за суплементи :D !

14.05.04
20:43

Интересен факт - на сайта на Юнивърсъл Стака е $49,95, а аз съм го виждал и по 105 лева...

16.05.04
03:41

Мда, аз първо там видях цената..... после и на едно друго място, дето беше 29.95$..... без коментар....

И все пак реших да се пробвам.... ще видиме..... ако има ефект ще има по-голяма поръчка online по 30$.....

16.05.04
09:29

И все пак реших да се пробвам.... ще видиме..... ако има ефект ще има по-голяма поръчка online по 30$.....

Колко ти излиза тва нещо докат стигне до теб? Ако няма проблем (и имам кинти), трябва да се включа в поръчката :D !

16.05.04
12:59

Ами правих си изчисления и при Ground доставка, която е около 1 месец излиза около 40$ само доставката за 5бр. Animal Stak…. т.е. по 8$ на парче..... т.е. 38$ на парче AS…. което е доста далече от цената в SNC от 116лв... т.е. 70,3$.

17.05.04
12:09

Кога мислиш да поръчваш и има ли място за партньори в поръчката - аз ако имам средства ще се включа с 2бр. :D !

17.05.04
13:35

Изчакай до края на месеца да видим дали има сми да се купува отново.... че за момента не съм много въодушевен....

04.06.04
00:53

Ами.... да кажа резултата...... общо взето..... имам определено напредък по рамената и ръцете, както и малко в силата.... обаче за тия пари - мерси....  :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1