07.02.11
00:36
Здравейте, търся си програма, по която да тренирам :)
На 14 години съм, тежа 80 кг, висок съм 187 и целта ми е релеф като цяло.
Също така да ми кажете и за режим на хранене, ако трябва :)
Благодаря предварително :)
Темата беше редактирана от Victor Angelov на 07.02.11 00:39.
Ок, тове е нещо много хубаво. ;) Само дето не мога да разбера какво ти пречи да я намериш? Информацията и статиите във сайта и форума са малко или какво?
07.02.11
00:41
Ами понеже съм нов и не разбирам мн. мн. ... не знам точно коя да избера :) Затова искам някой, който разбира да ми каже точно каква програма е подходяща за мене :)
Именно за това, се хвани да почетеш и когато имаш някаква база и имаш конкретни въпроси можеш да ги зададеш тук. Но да чакаш на готово просто няма да стане.
07.02.11
00:52
А аз не мисля ,че някой ще тръгне да ти убеснява подробно.Вместо да чакаш безсмислено някой да ти пише в малоумната тема ,в която си написал 1 изречение и чакаш да ти убеснят всичко ,по-добре влез ,позаинтересовай се,намери.И чак тогава пусни смислена тема ,ако нещо не ти е ясно или имаш въпрос отностно нещо.
07.02.11
07:46
Ето ти една програмка - http://www.bb-team.org/workout/1465_parvi-stapki-vav-fitnesa#axzz1DFHWhIfv . Изпълнявай я 1 месец и после ще се насочиш към нещо друго. За храненето, както казаха колегите, трябва сам да се потрудиш или да платиш на компетентно лице да го направи вместо теб. Разгледай раздел “Хранене” в сайта. Сигурен съм, че ще намериш полезна информация ;)