100-150 лева ? Нещо друго или стандартния протеин ?

06.02.11
21:34

Здравейте ! Тренирам от 2-3 години 176 см 70 кг .. Искам да си взема някакви добавки за покачване на килограми .. след сесията вече всичко е спокойно и мога да се отдам на фитнеса хаха ;) И се чудя отново ли да си взема някакъв протеин (защото си взимам протеин горе долу през месец през два) или този път да си взема нещо друго ? Мислел съм си за някакви така наречени “Хардкор” продукти .. но има ли смисъл от тях ? И с какво да ги комбинирам в момента имам събрани около 100-150 лева.. ,но ако си заслужава винаги мога да почакам някоя друга седмица и да събера повечко така ,че кажете според вас какво би помогнало на покачването на мускулна маса ? (70 кг съм от доста доста време хах) Благодаря предварително!

06.02.11
22:29

Протеин с креатинова матрица. Хардкор продуктите са при положение че имаш достатъчен протеинов прием и всичко останало ти е на 6, както и суплиментацията, в което се съмнявам.

06.02.11
22:57

x2 @ Владо89

07.02.11
00:19

Протеин, омега-3, витамини, минерали.

07.02.11
10:22

Ами досега съм изпивал доста протеини. И вече направо съм се отчаял от тях.. смятал съм си протеиновия прием на ден съм стигал до 220 грама протеин на ден ,но определено не е имало някакъв ефект ( и това не е за 1 ден а в продължение на месец 2.. стабилно плюскане) Затова реших да се насоча към така наречените “Хардкор” продукти. За азотните буустъри преди около година съм пил Но Експлоуд и.. докато бях в залата много се кефих комбинирах го с някакъв протеин мисля че голд стандарт и в залата както казах беше 6 всичко .. чувствах се като пиян хах и имах голямо желание да тренирам ,но в крайна сметка освен това не видях отново разлика .. Мога да опитам отново с нещо подобно като Сайз Он ,но няма ли да е по-добре нещо по стабилно ? Просто искам да “порастна” малко от адски много време съм 70 кг с общо взето еднообразна фигура.

ако си приемал 220грама протеин от кутията разбирам защо нямаш напредък...само говориш за имена на продукти от кутии... храненето ти не е добро сигурно ;) тва’ е първата причина която ми идва на ум...отдолу на кутията пише ‘’Не замества храненето’‘

07.02.11
11:27

Взимай кофа Myofusion + Size ON max. perf. и не му мисли. 170-80 гр. протеин на ден + достатъчно въглени и ще отлепиш килата нагоре.

07.02.11
11:35

Много бързо си правиш изводи явно ? Обясни как ще погълнеш 220 грама протеин от кутия ??!?!? Това са секунда да сметна ако в 1 доза има около 22-25 грама протеин това са 10 дози протеин на ден ?!?! Значи съм пил по 10х50 грама т.е. половин килограм протеин на ден ?! Когато искам съвет от към добавки искам някой който е пробвал нещо и е бил доволен да ми каже какво е пил и какво е постигнал а не да ми развива теории какво евентуално съм ял и как съм карал на фотосинтеза и прахчета.
Разгледах silabg.com/bg/7530-LG-SCIENCE-GHENERATE.html и silabg.com/bg/8244-REVOLUTIONS-INSUSTIM-FORTE-100caps-.html ,но никога не съм ползвал подобни неща и изобщо не са ми ясни а горе долу описанията са идентични.. Някой има ли впечатления от подобни продукти ?

07.02.11
11:41

Много съжелявам за 2рия си коментар ,но не видях коментара на korpusito@
korpusito@ Май отново ще я карам на протеин ++ Само трябва да посъбера малко парички ,че и 2та продукта са си скъпички. Сайз он или Но Експлоуд е по-добър вариант ? Пил съм Но експ. и бях сравнително доволен както казах от самата тренировка ,но не и от крайния ефект (но това му е и идеята като цяло да подобрява тренировките) А освен с Myofusion някое друго сносно протеинче на по-добра цена може ли да се измисли ?

ем брат ми пил си всякакви протеини взимал си там N.O. Xplode и незнам си какво и няма никъв’ ефект... кое не е наред незнам мене пък тва ми дойде на ума точно ;)  храненето ти как е ?

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 07.02.11 11:47.

Тоя протеин Myofusion на GASPARI, като гейнър ли му го предлагате или да си го пие по 3 пъти на ден като обикновен протеин? Питам, защото за покачване на мускулна маса не ми се струва много удачен щом покачва трудно маса му трябват повечко калории..

07.02.11
12:35

Храненето сравнително добре когато съм си вкъщи ям стабилно по 5 яйца + мляко с миусли за закуска Пиле с ориз или пълнозърнест хляб или картофи за обяд после 2 ри път отново нещо такова и така общо взето я карам на пиле най-вече и слати с пълнозърнест хляб ориз каквото има. Преди лягане ям по 1 кофичка обезмаслено мляко (преди ядох извара ама нещо ми е много гадна). И така .. общо взето към 1 печено пиле с сумати глупости изяждам на ден. А когато съм в общежитията закусвам мляко с овесени ядки после по столове по няколко пъти на ден и накрая пак мляко. Преди съм правил режими в толкова часа това.. а-у извара глупости и както казах съм стигал до 220 грама протеин плюс минус .. ,но ефекта не бил достатъчен. Затова и искам да пробвам нещо което не съм пробвал преди - нещо по “Хард” тъй като ми писна всички около мен за по 3-4 месеца да стават ИзрудИ.. докато аз си цикля горе долу на 1 място.

07.02.11
14:36

Най-вероятно си с много бърз метаболизъм.Пробвай гейнър със сайз он макс перф , което мисля ,че е наи-добрият вариант за теб.Само ще си хвърлиш парите на вятъра за хард кор добавки,на този етап.

07.02.11
14:44

Vpx Stealth или Muscle juice новия , или напрао си вземи и 2та тъй като един стига за 15-20 дни + Сайз он-а и си ти

07.02.11
14:49

Аз файда в гейнъра не виждам. Както и в самостоятелната употреба на азотен буустър, затова ти предлагам комбо с креатинова матрица. А и ако знаеш откъде да поръчваш цените не са толкова високи ;) Всеки протеин ще ти свърши работа, просто аз предпочитам матрици. 2 дози на ден (50 гр.) са добре, през другото време храна.

Сигурни ли сме, че тренировките са ок и усвояването на храната е над 90%?

07.02.11
14:54

x3 @ Vlado89 :)

07.02.11
15:03

Oranje за тренировките ,че са добре, добре са :) Но за усвояването не знам.. ако можеш да ми подскажеш с какво мога да го “усетя”

Ами ок значи май ще се ориентирам към Протеин+Креатинова матрица .. Сега въпроса е коя креатинова матрица хах :) И имам 1 голям проблем пия много кафе средно по 1-2-3 кафета на ден това проблем ли е при приемането на креатинова матрица тъй като знам ,че когато се пие чист креатин монохидрат не трябва да се пие (или поне трябва да се избягва) кафе, кола, алкохол тъй като имат дехидратиращо действие...

07.02.11
15:45

За тези пари бих ти пропоръчал протеин+креатинова матрица. За протеинът няма какво да ти препоръчам - марки много и би следвало да са със съпоставимо качество, така че избери нещо на добра цена и с добро име. За креатинова матрица ти препоръчвам MAN Clout, скъпичък, но работещ (поне при мен) продукт. Ако събереш още някой лев, може да добавиш и Jack3D и мисля, че ще си доволен от резултатите. Виждам, че си ползвал бустер, разбрал си, че няма какво да чакаш от него освен повече енергия и фокус. Това ще ти е напълно достатъчно, съчетано с добра храна и горните добавки, за да напреднеш с килограмите.

07.02.11
15:50

Протеин с креатин е класическа комбинация.
Ама разбирам, че си с бърз метаболизъм, както и аз самият, затова от личен опит ще те посъветвам да приемаш протеина с гейнър. Не чак дози от типа 200-300 гр., колкото пише на кутията, но примерно 20 гр. протеин (ако е изолат) или 25-30 гр. (ако е концентрат), смесени с 30-60 гр. гейнър (в него също има протеин, но в малки количества - обикновено около 20 %) преди и след тренировка. Изобщо смесвай протеина винаги с гейнър.
Разбирам те отлично как се чувстваш, дори и това, което те съветвам няма да помогне много, просто когато в гена ти е заложено да си слаб, резултатите идват трудно и с много усилия (само с добавки просто не става).

07.02.11
16:34

Така благодаря ви за отговорите сега разгледах в сайта силабг и видях ,че silabg.com/bg/3031-SCIVATION-VasoCharge.html този продукт е на промоция скивейшън са добра фирма и мисля ,че няма да е лош, но не съм пробвал преди има ли някой впечатления ? Или някаква креатинова матрица на по сносна цена :)

soul rebel@ Да разгледах този продукт ,но ще ми дойде в повечко да го комбинирам със протеин :/

07.02.11
21:29

казано от D_Hun7eR на 07.02.11, 15:03:

Oranje за тренировките ,че са добре, добре са :) Но за усвояването не знам.. ако можеш да ми подскажеш с какво мога да го “усетя”

Ами ок значи май ще се ориентирам към Протеин+Креатинова матрица .. Сега въпроса е коя креатинова матрица хах :) И имам 1 голям проблем пия много кафе средно по 1-2-3 кафета на ден това проблем ли е при приемането на креатинова матрица тъй като знам ,че когато се пие чист креатин монохидрат не трябва да се пие (или поне трябва да се избягва) кафе, кола, алкохол тъй като имат дехидратиращо действие...

най-лесния начин да разбереш е като си вземеш ензими - ще усетиш дали имаш подобрение за 2-3 седмици ... месец

13.02.11
17:31

Здравейте отново ! Направих равносметка на ресурсите и останових ,че мога да заделя до 170 лева. Та може ли да ми помогните но направо с имена да знам към какво да се ориентирам ? Какъв протеин (мисля да е Синта 6 или silabg.com/bg/7200-VPX-SYNGEX.html ) и каква креатинова матрица .. ? Също се чудех ако взема този протеин на SYNGEX ще мога да сзема и silabg.com/bg/3031-SCIVATION-VasoCharge.html и още нещо ? Дайте съвет Благодаря предварително !!!!

13.02.11
19:38

Как ти се струва SizeON Max Performance + MyoFusion (2 KG + ) ? На една фирма са и определено изглеждат стабилни продукти.

13.02.11
21:24

Така това малко надвишава бюджета ми ...  някакви други предложения.. ?
Пък може и да се пробвам да събера още някой лев... :/ май ще си струва толкова хвалене по този сайз Он :)

14.02.11
23:34

Хора видях в един сайт H-Droll това вече наистина е Хард добавка .. какво мислите ? Би трябвало да получА добри резултати също и как се взима и с какво трябва да се комбинира. Ако някой е пробвал моля да сподели мнение ! ? Благодаря :)

15.02.11
09:29

хипердрола не е точно “добавка”, а си е дизаинерски стероид с всичките му + и - .... сам прецени дали си готов за нея

15.02.11
12:52

Той не е ли изваден от производство от доста време?

HE

15.02.11
14:08

казано от padre на 15.02.11, 12:52:

Той не е ли изваден от производство от доста време?

Изваден е, но автора е прочел само тази част за “увеличаване на обема” и се е впуснал във фантазии :D
Писнало му било да гледа как всички около него ставали изруди :D
В една друга тема препоръчваше л-карнЕтин щото чувал от негови приятели как действал :D
Минахме през протеин и креатин, азотен бустер и накрая сме се спряли на h-drol, но всичко на думи :D
Очаквам следващата седмица въпрос за стероиди, защото тея нещица ще му се видят слабички /нищо, че не е пробвал/.

казано от D_Hun7eR на 07.02.11, 12:35:

нещо по “Хард” тъй като ми писна всички около мен за по 3-4 месеца да стават ИзрудИ.. докато аз си цикля горе долу на 1 място.

Тук в случая е ключовата фраза и цялата фабула. Автора иска за 3-4 месеца и той да става изруд :D
На въпроса на Oranje за тренировките отговаря с:

казано от D_Hun7eR на 07.02.11, 15:03:

И аз мисля, че са си добре тренировките, но на други хора :D Не споменава обаче какви са /най-вероятно се притеснява, че ще бъде критикуван/.
В заключение: Тази година летните подраняват. Предполагам, че е поради резките температурни колебания.

п.п. Опитах се да не пиша в тази тема, но така като стои най-отгоре и като гледам съдържанието й - просто не се стърпях.

21.02.11
14:01

head_hunter@ Благодаря за прекрасния отговор наистина много поучителен и адски много ми помогна в избора!

Та така реших да пробвам продуктите на Гаспари и си поръчах протеина Майофйужън и Сайз он Макс перформънс Та ще споделя мнение като свърша с тях Благодаря на всички които ми помогнаха в избора!

27.02.11
17:50

Аз бих ти препоръчал стандартното папкане :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1