Помогнете

07.02.11
13:05

здравейте , искам да ви попитам , мисля да си взимам БЦАА + 100% Whey Gold Standard ( Optimum Nutrition ) + N.O. Xplode AVPT ( BSN )
та искам да разбера какво мислите за комбинацията между тези три продукта или някои ако може да ми предложи по-добра комбинация
също така за приема им
как , кога , по колко

искам да кача малко маса
тренирам през ден
190 висок
80 кг
19 г

07.02.11
13:08

Идеална комбинация  според мен.
Това са основните суплементи, които му трябват на човек, всичко останало би допринесло много по-малко отколкото тези 3 типа продукти.
Не съм запознат с N.O. Xplode и колко се взема, но бих добавил 5-10 грама БЦАА към него преди тренировка. След тренировката веднага бърз въглехидрат (банан, мед... и след 10 минути протеина). НЕ знам вземал ли си ON, но не е от най-добре разтварящите се и вкуса му също не е ТОП.

07.02.11
13:16

Вкуса няма значение ;) просто мисля да си ги взимам пъй не съм мн запознат с тези продукти и исках да чуя някакви мнения ;) та викаш комбинацията е добра и не ми трябва нищо друго освен тези три продукта

07.02.11
13:26

Другата основна добавка е Креатин.  И вече за малко диверсификация и примерно за вече се взема и една протеинова матрица.

07.02.11
13:31

Братле ти какво ще ми предложиш ? Освен тея трите продукта да взимам ли нещо друго или не ?

07.02.11
13:34

Кратин :).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1