Най ефективните цикли които сте правили

Темата е заключена.

26.04.05
21:46

Предлагам следното, предполагам че доста от потребителите на бб-тийм имат изпадат в дилема като трябва да изберат препаратите, които да съчетаят, продължителноста на цикъла и т.н. И така всеки който иска да постне  най ефектнивния  цикъл който е правил и от които е бил най-доволен.

27.04.05
10:29

Братле каквото и да правиш първия цикал нека ти бъде само от 1 стероид. Няма нужда да се тровиш с два. Аз усетих истинското действие на стероидите едва при втория си цикал. Първия беше много лек и това което постигнах беше 130 клек. При втория нещата си дойдоха на местата. Нямаше вече само клек на 130 останалите мускули също си влязоха в нормата. Най-добрият ми цикал? Ето го:
1 седмица:
5 мг Метан
Таблетката се чупи на 2 защото времето на действие и е 12 часа. Половинка сутрин половинка вечер. Това е в период от 7 дена.
2 седмица:
10 мг Метан за 7 дена
3 седмица:
10 мг Метан 3 ампули Винстрол Депо. Винстрол го биех вторник, четвъртък и събота. по 150 на седмица.
4 седмица:
15 мг Метан 3 ампули Винстрол Депо
5 седмица:
10 мг Метан 3 ампули Винстрол Депо
6 седмица:
10 мг Метан тук мислех да прибавя примоболан, но се отказах.
Започнах от тук да пия креатин, Трибестан и Кленбутерол
7 седмица:
5 мг Метан
8,9, 10 Седмица:
някаде до тук продължи приема на креатин, трибестан и кленбутерол.
Искам да кажа че този цикал не го препоръчвам на никой, не защото неработи напротив, но просто е скъп и за българина не е по възможностите. Отдено имах суплементи на разположение. Аминокиселини и Протеин. И двете са вносни. Протекторите несъм ги писал, това неозначава че несъм ползвал. Ако има въпроси нека да ги видим. Ако може да не ми се коментира цикала.  :P

27.04.05
13:23

Най-ефективният ми цикъл е следният :
1 сед. 150 мг.Тренболон /150 мг. Нандролон Фенилпропионат
2 сед.150 мг.Тренболон /150 мг. Нандролон Фенилпропионат
3 сед.150 мг.Тренболон /150 мг. Нандролон Фенилпропионат/20мг. станозолол
4 сед.150 мг.Тренболон /150 мг. Нандролон Фенилпропионат/30 мг. станозолол
5 сед. 150 мг.Тренболон /150 мг. Нандролон Фенилпропионат/40 мг.станозоло
6сед.150 мг. Нандролон Фенилпропионат/40 мг. станозолол
7.сед. 100мг. Нандролон Фенилпропионат/30 мг. станозолол
8сед. 20 мг. станозолол
Препаратите,които взимах бяха Тринабол на Бритиш Драгън,Нандролона не си спомням, а Станозолола беше мексикански.
Тринабол си инжектирах веднъж седмично във вторник, Нандролона 3 пъти (понеделник,сряда и събота).
Резултатите бяха наистина добри теглото ми се качи със 6 кг., но беше само мускул без никаква водна задръжка и всичко се запази след цикъла. след цикъла взимах Требистан и Провирон и много ВСАА.
Но не ви съветвам да предприемате подобен цикъл,ако нямате нужните средства и сигурен източник ото , който да си куите химия. :wink:

27.04.05
14:59

Виждам че споделяте интересни цикли, эа тва и  аэ ще ви споделя моя.А тои е следния:

1ви ден: 1 ретаболил
4ти ден: 1 ретаболил и 1 омнадрен
11ти ден: 1 ретаболил и 1 омнадрен
19ти ден: 1 ретаболил и 1 омнадрен
28ми ден: 1 ретаболил и 1 омнадрен
38ми ден: 1 ретаболил и 1 омнадрен

Общо взето мноо елементарно 6 ретаболила и 5 омнадрена,обаче деиства.То се знае, че всяко просто нещо е гениално.
Които може да си намери дека ще му излезе и по евтино(а ако взима по 100 мг дека кадето има 1 ретаболил)и по ефектно цикалчето.
Тва е които иска да пробва.
Ааа и друго мое да си знаете ама аз да ви кажа, че ако се храните неадекватно къвто и цикъл да напрайте смисъл никакъв, само си хвърляте парите на вятъра.

Така че и според мен МАСА СЕ ПРАЙ НА МАСА.

PE

27.04.05
15:59

това с ретаболила и омнадрена е много добро ,взимах го в малко по-голяма доза и двата препарата.Свалях килограми и въпреки жестоката диета (една шепа ориз на ден + много ,много пиле и без други добавки ) успях да вдигна силата на лежанка с 20 килограма и качих мускулна маса ,при огромна загуба на мазнини (около 15 килограма ).
Но естествено това втори път няма да го направя защото такава отрова няма никъде :) айде лека

27.04.05
20:03

Ха, че кому е отровното :shock: ?Нали са инжекционни изобщо нетоварят черния дроб :) .Виж ако беше бионабол самсагласен, че е...  ОТРОВА,ама тъй нещо несхащам :? ?!

27.04.05
20:45

Бате полезно е ! Това е извора на живота .  :lol:
Твоя организъм само от черен дроб ли се състой, ако е така съм  съгласен .

KP

28.04.05
08:16

Относно:

1ви ден: 1 ретаболил
4ти ден: 1 ретаболил и 1 омнадрен
11ти ден: 1 ретаболил и 1 омнадрен
19ти ден: 1 ретаболил и 1 омнадрен
28ми ден: 1 ретаболил и 1 омнадрен
38ми ден: 1 ретаболил и 1 омнадрен

....и аз нещо не разбирам цялата тази история колко вреден е този цикъл, след като ретаболила е в малки дози, а омнандрена е смес от естери на тестостерона.
Определено в това нещо, [quote author=“Perl”]
такава отрова няма никъде :)

28.04.05
09:13

[quote author=“kpo”]омнандрена е смес от естери на тестостерона.
Определено в това нещо, такава отрова няма никъде :)

За мен лично омнадрена е един от най-неподходящите стероиди за хора занимаващи се с фитнес и културизъм (особено пък за такива дето нямат опит със стероидите)! Може и да не е отровен, но е много вероятно при неправилна употреба (което е най-честия случай) да си прецакаш много яко ендокринната система, а да не говорим за проблемите с ароматизацията, задържаната вода, мазната кожа...
Много по-добре е да се използва Сустанон (пак казвам - мое мнение)!

28.04.05
10:56

Омнадрена който се произвежда в момента е 1:1 като съдържание със Сустанона,и е по-евтин!

28.04.05
12:45

[quote author=“Trenirashtia”]Омнадрена който се произвежда в момента е 1:1 като съдържание със Сустанона,и е по-евтин!

Горе долу са близки по състав, омнадрена анистина е малко по-кофти, но компенсира с цена  :wink:

редактирано от Мартин

PE

28.04.05
12:51

Хора за омнадрена и ретаболила колкото и да са в малки дози все пак за болни хора не за здрави ,и аспирин да пиеш когато не се налага пак можеш да се отровиш,въпроса е принципен и дали си струва да взимаш тия препарати при условие че пари от това няма да спечелиш,евентуално да си докараш някой проблем

28.04.05
15:20

Е и аз не препоръчвам всеки да се зоби, които има акъл си преценява рисковете-ползите и взима решение за себеси.
Всичко си зависи от него, ако напрай хубаво тяло добре :D , ако обече скофти нещо той си е виновен :? .
Всеки носи отговорност за постъпките си и рано или късно си плаща :cry: .

KP

01.05.05
23:52

[quote author=“ximo”]Gore dolu sa blizki po sastav, omadrena anistina e malko po kofti , no kampensira s cena. :wink:

Ебаси и мнението!
Все едно да кажем
Горе долу Апирина и Упсарина са близки по състав!
Абе да си чувал че има фармакопеей, и състава на лекарствата се определя от комисии а не от горе долу?

MI

02.05.05
07:03

[quote author=“PaKo”]Предлагам следното, предполагам че доста от потребителите на бб-тийм имат изпадат в дилема като трябва да изберат препаратите, които да съчетаят, продължителноста на цикъла и т.н. И така всеки който иска да постне  най ефектнивния  цикъл който е правил и от които е бил най-доволен.

Отклонявате темата , моля от тук нататъка да продължите да пишете по зададената от Пако тема, а не да спамите!!!

09.05.05
10:44

[quote author=“kpo”][quote author=“ximo”]Gore dolu sa blizki po sastav, omadrena anistina e malko po kofti , no kampensira s cena. :wink:

Ебаси и мнението!
Все едно да кажем
Горе долу Апирина и Упсарина са близки по състав!
Абе да си чувал че има фармакопеей, и състава на лекарствата се определя от комисии а не от горе долу?

Абе ти да не си некакав доктор или фармацефт бе?!
Тва е коментар.
За да бъда точен ще кажа, че сустанона съдържа:
testosterone propionate-30 mg; testosterone phenylpropionate-60 mg; testosterone isocaproate-60mg; и testosterone decanoate-100 mg,
а омнадрена съдържа:
testosterone propionate-30 mg; testosterone phenylpropionate-60 mg; testosterone isohexanoate-60 mg; и testosterone hexanoate-100 mg.
Както сами виждате разликата е в двата естера на тестостерона, които при сустанона са: testosterone isocaproate-60mg и testosterone decanoate-100 mg, а при омдарена са заменени съответно с isohexanoate-60 mg и testosterone hexanoate-100 mg.
Който иска да провери и ще види, полуживота на съответстващите си естери е “горе долу”еднакъв така и действието на двата препарата е “горе долу”еднакво.
Ето за това казах, че са “горе долу”еднакви.
Ама съм забравил кавичките и ламерите не могат да стоплят!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1