08.02.11
16:25
Колеги, удачен ли е приемът на този протеин след интензивна кардио тренировка, която в случая се изразява в бягане под високо темпо на стадион. Задавам този въпрос заради съдържанието на този протеин вземайки предвид, че има повече въглехидрати, както и по-бавни протеини.. наред с бързите такива. А като цяло идеята е стягане и орелефяване на корема, като при мен процентът на мазнини е минимален, тъй като аз съм доста висок 192 - 85кг.
Същият въпрос бих задал и за другият вариант - фитнес тренировка в зала, след което незабавно кардио на стадиона.. и чак тогава ред на приема на протеин.
Благодаря Ви!
Точно след кардио, чиято цел е изчиствене, не е подходящ този продукт. Това е продукт по-скоро за маса.
казано от freaker на 08.02.11, 16:25:
Същият въпрос бих задал и за другият вариант - фитнес тренировка в зала, след което незабавно кардио на стадиона.. и чак тогава ред на приема на протеин.
В този случай нямаш грижи.
Иначе в деня, който е отреден само за кардио - преди и след него можеш да пиеш ВСАА/глутамин/протеин изолат.
08.02.11
19:28
Подкрепям Стоянчо. Просто тук въглехидратите са сложени точно за това след тренировката (силова и с тежести) да не се чудиш откъде да ги вземеш - съответно да подействат на кръвната захар, инсулина и от там на усвояването на протеина. Но ако е само кардио BCAA преди и след.