08.02.11
20:30
Добър вечер на всички.Значи занимавам се активно с кикбокс около година и половина лятото правих силови тренировки на лостове качих доста сила и релеф.Сега искам да почна от март тренировки във фитнес зала за сила и издражливост.Имам добра програма,която ми я направи човек завършил НСА, общо взето занимава се човека с фитнес и бодибилдинг и ги разбира.Така тренирам 4 пъти седмично кикбокс и мисля да вкарам още 1 2 дена силови тренировки.Имам малък опит във фитнес залата,но съм чел доста и горе долу ги знам нещата.Ако можите да ме насочите към някоя добавка,която ще ми е от полза.Значи аз мисля да си зема БЦАА препоръчаха ми го.До сега не съм имал хранителен ремиж.Храня се с какво има у нас,а като съм на училище хапвам ориз или пилешки паржоли.НЕ ям тестени закуски,мазнотий и хамбургери и пия малко газирано.Мога до някъде да си набявам храната за един режим.Например : ориз,картофи,яйца,сирене,мляко,овесени ядки и малко месо.Ако можите да ми кажете как да си разпределя храната и по-точно кое,кога да ям.Мръвка по-трудно ще си намирам заради парите.На 15 години съм и тренирам стабилно и мисля,че ако си съставя режим и тренирам здраво и със силови тренивоки и кикбокса ще направя добро тяло,като казвам добро тяло говоря за добри гърди,гръб,ръце и така нататък.Като за 15 годишен без фитнес тренировки мисля,че съм добре.Като цяло съм много релефен и имам много добре развити крака.Ако може да ми помогнете по моят малък проблем,ще съм ви много благодарен приятели.Благодаря ви предваритлно.
П.С. Целите ми са да кача малко мускул чрез тези тренировки,които провежда,но не и да ставам масивен и да бия към фитнесджия.
Темата беше редактирана от Jivko Stoichev на 08.02.11 21:38.
Адашче,кажи колко килограма си и колко си висок,обзалагам се че не си повече от 55 кг,този релеф най-вероятно е от супер ниският процент мазнини,не толкова от мускулатура .Тези добре развити крака от къде са ти на 15 години,едва ли са от лостовете.
Не се притеснявай големи и обемни мускули,не се правят толкова лесно.
Темата ти е се казва “Въпрос”,аз такъв не видях.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 08.02.11 21:07.
08.02.11
21:37
184см. 68кг. съм и краката са ми развити от бягане и до ген.Искам да натрупвам малко мускули и следните ми въпроси са : Как да си разпределя храната,която съм посочил по-отгоре и някоя добавка полезна за моя спорт.
Здрасти и от мен адаш ;) Ако искаш да натрупаш ‘малко мускули’ гледай да има калориен излишък. Избери си някоя диета за качване от сайта и си състави меню -> http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742 . Добавките помагат когато имаш изграден хранителен режим. Един съвет от също трениращ кик-бокс - наблегни на трицепс и клекове в кик-бокса. Трицепса - ясно за ударите, а клековете за експлозивност при кик-овете ;)