Вариaнти за хранителни добавки.

08.02.11
13:50

Привет! Реших да си зимам хранителни добавки . Целта ми е да влеза в тонус и да почна да тренирам предимно с цел да почна да правя повече набирания, кофички , лицеви и да направя маса на коремните мускили. Въпроса ми дали да взема креатин 300гр на оптимум, 5лб протеин на опт. , Jack3d и рибено масло или само 10лб протеин . Помогнете ми , отворен съм и към други предложения разполагам с 220лв.

Темата беше редактирана от emzo на 08.02.11 13:52.

08.02.11
14:02

Комбинацията изглежда добра. По-добре вземи всичките неща. После пак ще намериш пари!

08.02.11
14:04

казано от entwickler на 08.02.11, 14:02:

Комбинацията изглежда добра. По-добре вземи всичките неща. После пак ще намериш пари!

Да просто ми беше любопито да пробвам Джака след толкова много добри отзиви...

08.02.11
20:58

И все пак на колко си ?

Креатин с протеин си е класическа комбинация - мисля че ще ти е достатъчна за начало.
Рибеното масло винаги си е в плюс.

Джак3д е специфичен продукт и не избързвай с него. Или поне изчакай лятото ;)

08.02.11
22:14

казано от Caleb на 08.02.11, 20:58:

И все пак на колко си ?

Креатин с протеин си е класическа комбинация - мисля че ще ти е достатъчна за начало.
Рибеното масло винаги си е в плюс.

Джак3д е специфичен продукт и не избързвай с него. Или поне изчакай лятото ;)

А става ли първи месец да пия протеина и креатина , а като свърши креатина да почна джака? Може ли да ми дадеш някакво инфо да прочета по темата, за джака по специално.

08.02.11
22:23

В повечето сайтове за хранителни добавки е обяснено какво представлява джак3д. Даже мисля че и тук има ревю.
Това е предтренировъчен продукт, който ще ти помогне да си направиш тренировката по-интензивно.
Има доста “напомпващ” ефект, но от него мускули не се правят, въпреки че има и креатин в него.
То всичко може, но незнам дали има смисъл да пиеш сега джак3д - по-скоро лятото да да изглеждаш твърд и венозен :) Или като част от стак, за да можеш да вдигнеш интензивността на тренировките. Като цяло е доста добър продукта.
Креатина и протеина можеш да ги пиеш винаги , все пак прави по няколко седмици пауза при приема на креатин ( и за това можеш да прочетеш, има много писано).

HE

08.02.11
22:27

Тука си изговорихте един куп глупости!
Протеинчето и рибеното може да ти помогне “да влезеш в тонус”, но останалите продукти се взимат от сериозно трениращи в период на застой, а не за “тонус”. За тонус като ти е си взимай витаминчета. Във форма се влиза и с ядене и тренировка. Подозирам, че си се спрял на джакед и креатин, щото от тях си чул или прочел /по-малко вероятното като гледам писаното до тук/, че качваш зверска маса и сила, но греда - не е точно както пишат производителите /а с тея лицеви и кофички, пък да не говориме/.
Умишлено избягваш въпроса за годините, което от своя страна ме навежда на едни мисли, че си под 18, а да не казвам и под 16, а джакет е предимно стимулатор на нервната система и хич не е за малолетни и непълнолетни.
Все пак всеки си има глава на раменете, но скромното ми мнение е, че гореописаните продукти НЕ са препоръчителни за хора, които нямат изграден хранителен режим, тренировъчен план и са най-вече начинаещи.

08.02.11
22:42

казано от head_hunter на 08.02.11, 22:27:

Тука си изговорихте един куп глупости!
Протеинчето и рибеното може да ти помогне “да влезеш в тонус”, но останалите продукти се взимат от сериозно трениращи в период на застой, а не за “тонус”. За тонус като ти е си взимай витаминчета. Във форма се влиза и с ядене и тренировка. Подозирам, че си се спрял на джакед и креатин, щото от тях си чул или прочел /по-малко вероятното като гледам писаното до тук/, че качваш зверска маса и сила, но греда - не е точно както пишат производителите /а с тея лицеви и кофички, пък да не говориме/.
Умишлено избягваш въпроса за годините, което от своя страна ме навежда на едни мисли, че си под 18, а да не казвам и под 16, а джакет е предимно стимулатор на нервната система и хич не е за малолетни и непълнолетни.
Все пак всеки си има глава на раменете, но скромното ми мнение е, че гореописаните продукти НЕ са препоръчителни за хора, които нямат изграден хранителен режим, тренировъчен план и са най-вече начинаещи.

Прав си и мерси за мненията ... Иначе за годините съм на 19 , но на акъл за тези неща съм на по-малко и затова и пиша тук да търся съвет от хора с опит :) Иначе проблема при мене е че имам желание да тренирам и съм се закрепвал за по 3-4 месеца, но боледувам често от инфекции на гърлото , и след това нивото на мотивация отива по дяволите. Сега излизам от близо 3 месечно боледуване при което се залежах много изпих 3 антибиотика и сега съм в състояние на няква сънливост по цял ден. В заключение търся нещо което да ме събуди и напомпа.

HE

08.02.11
22:53

Мотивацията сам трява да си я дадеш - от добавка трудна работа. Витамините ще ти помогнат за тонуса и ще стимулират имунитета /не препоръчвам да се хвърляш веднага на спортни мултивитамини/. Това, което бих препоръчал е протеин, рибено масло и витамини. Другото е качествена и силна храна и упоритост, а за останалото ти е още много рано.

08.02.11
23:20

казано от head_hunter на 08.02.11, 22:53:

Мотивацията сам трява да си я дадеш - от добавка трудна работа. Витамините ще ти помогнат за тонуса и ще стимулират имунитета /не препоръчвам да се хвърляш веднага на спортни мултивитамини/. Това, което бих препоръчал е протеин, рибено масло и витамини. Другото е качествена и силна храна и упоритост, а за останалото ти е още много рано.

Благодаря за съвета ще направя режим на храненето и ще се пазя от болести най - вече.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1