Днес
Гребане с щанга 5 х 8 х 100
Лег 5 х 5 х 110
Гребане с дъмбел 3 х 10 х 40
Горен лег с дъмбели 10,8,7
Гребане на скрипец с тесен хват 3 х 10 х 90
Кофички 8,7,6,5 х 20, 8 х СТ
Днес
Клек 1 х 20 х 100, 3 х 5 х 120, 1 х 3 х 140
Коремни на пейка 3 х 20
Тяга с прави крака 5 х 8 х 80
Повдигане на краката от вис 3 х 20
Прасец с щанга на раменете 5 х 20 х 100
89 кг.
Днес
Набиране подхват 6 х СТ, 5 х 6 х 18, 8 х СТ
Военна преса 8,7,5,5,5 х 60 :(
Набиране надхват 3 х 10
Разтваряне встрани с дъмбел 3 х 12 х 10
Набиране с тясна ръкохватка 3 х 8
Раменни преси с дъмбел 3 х 8 х 25
Мнението беше редактирано от junkhead на 02.02.11 22:09.
@junkhead, привет!
Струва ми се, че си се стопил направо! Ау, да започваш да качваш вече :D
Поздравления за формата и волята, и все по - силен!
П.П. Наистина много си свалил и на снимката на предишната страница ясно личи....само мускул и вени.
Мнението беше редактирано от Инис на 03.02.11 18:32.
Много добра форма показваш. Евала! Пиши и храната, като имаш възможност.
Мнението беше редактирано от Fallen на 03.02.11 20:43.
03.02.11
21:04
Малко обем в перките и картинката става завършена. :)
Инис, стига бе.... не съм се стопил толкова хахаха :) Като докарам корема, започвам един дълъг период на качване и съм си направил тук една касичка, в която всеки ден пускам каквито стотинки имам, за суплементи - и съм събрал доста вече :) Ще взема креатин етил естер, даже си имам към 200 грама, БЦАА и може би м-стак или нещо от сорта. Трябва да проуча по-подробно, това е само на прима виста, но нямам търпение да започна, защото по цял ден умирам от глад.
GreyKnight, гърба и раменете са ми за никъде и удивително напомням едно друго нещо, дето си има само глава и няма рамене. А ги тренирам супер сериозно. Нямам идея откъде да ги подхвана, че да вземат да растат.
Утре ще напиша и храната :)
Супер върви чистенето и много ме кефи трапеца- точно до косата ти се е качил. :D
Това е защото съм се одървил като статуя, иначе са зле нещата :)
Да напиша храната, че може би после няма да имам време. В тренировъчен ден правя така:
1. 100 гр овес, 6 белтъка, 3 жълтъка, 100 гр сирене
2. 100 гр овес, 150 гр пилешко
3. 100 гр овес, 150 гр пилешко
4. 100 гр овес, 150 гр пилешко, маслини
5. Следтренировъчен шейк - 40 гр протеин, 50 гр мед
6. Консерва риба тон с едно кюфте или 50 гр пилешко, 50 гр орехи, маслини
Орехите може да се заместят с 30 гр зехтин, а овеса с хляб “Вита” и така :) Маслините по малко, така че не ги броя за калории. Ако имам 4 голяма дупка между храненията в двата дни, пия протеин.
Нетренировъчен ден
1. 100 гр овес, 6 белтъка, 3 жълтъка, 100 гр сирене
2. 2 филии вита, 150 гр пилешко
3. 150 гр пилешко.
4. 150 гр пилешко, маслини
5. 150 грама пилешко, маслини и 50 гр орехи
Използвам случая да вметна, че и тренировките, и храненето ми са заимствани от съфорумници :)
Мнението беше редактирано от junkhead на 04.02.11 18:44.
04.02.11
18:48
Евала, луд! (bow) Определено си се изчистил. Радва upper back-a :) И рамото ще оправиш, споко :)
Доста овес хапваш, а да те питам какъв подсладител му слагаш?Никога не съм ял овес с вода и имам чувството, че е гадно на вкус.
Значи, няма да си кривя душата и ще си призная, че коментарите ви ме радват :) На живо съм много лейм, ама снимките някак улавят сенките и е файн :)
Някакъв течен подсладител слагам. Задължително го накисвам овеса и след като го притопля става много вкусен :)
Тренировката днес
Тяга 5,5,5,5,5,5 х 100,140,150,160,170,180, 1 х 200 без фитили
Лег тесен хват 3 х 10 х 70
Бицепс с крив лост 3 х 12 х 46
Френско 3 х 10 х 40
Скотово с дъмбел 10,10,8 х 20
Прасец на машина.... не ми хареса
Става ми все по-трудно и по-трудно... ама още малко... :)
Доста хора тук правят тяга, и съм сигурен, че на никого не му пречи, ако някой в залата прави тяга, нали? Във фитнеса, където ходя, подът е бетонов и е застлан с ПВЦ настилка, а дисковете са метални с гумени кантове и при пускането на щангата на земята се чува сериозен трясък. Няма bumper plates, то само аз правя тяга там май. И така, дърпам си днес, пускам си съответно на земята и повтарям процедурата съвсем добронамерено, и в една от почивките идва при мен една жена (изкушавам се да кажа момиче, ама беше около трийсетака), и ми вика да престана с това, защото се стряскала, милата. Аз се опитах да й обясня, че това е част от упражнението и няма как да се избегне, на мен също не ми е особено приятно, но се примирявам... а тя ме контрира с думите “Като не можеш да ги вдигаш, не ги вдигай”. Аз си замълчах, какво да кажа... пък следващата серия ми беше на 180 и можете да си представите шума, еле па на единичката :)
Давам ситуацията за подкрепа на твърдението ми, че жените са доста лабилни психически. Аз се въздържах от цитиране на Йовкови герои и от изразяване на дълбокото ми подозрение, че някъде в недалечното минало “тя” някак си се е промушила под дъгата, но май френдс, повечето са така, за съжаление. Мисля, че когато някой неосъзнато мрази себе си, мрази и целия свят след това. Тъжно.
(ама имам перфектен anger management, a? :) )
казано от junkhead на 04.02.11, 21:52:
Значи, няма да си кривя душата и ще си призная, че коментарите ви ме радват :) На живо съм много лейм, ама снимките някак улавят сенките и е файн :)
Ще ме прощаваш, junkhead, днес ми е ден за писане. Мисля, че си много самокритичен - наистина снимките изкривяват, но не е чак толкова, колкото се опитваш да го изкараш. А да кажеш, че си лейм с 200 тяга... просто няма начин!
Тяга 5,5,5,5,5,5 х 100,140,150,160,170,180, 1 х 200 без фитили
......И така, дърпам си днес, пускам си съответно на земята и повтарям процедурата съвсем добронамерено, и в една от почивките идва при мен една жена (изкушавам се да кажа момиче, ама беше около трийсетака)....
Хмммм, нещо на възрастова дискриминация ми прилича. Накъде отива този свят?!
Давам ситуацията за подкрепа на твърдението ми, че жените са доста лабилни психически. ....Мисля, че когато някой неосъзнато мрази себе си, мрази и целия свят след това. Тъжно.
Това е, защото с такива жени тренираш. Подбирай ги : D
Майтапя се, естествено, аз лично бих реагирала остро на подобна забележка, браво на теб, че си се въздържал. Наистина мило спрямо възрастната жена :D
А ние иначе сме склонни да проектираме собствените си тревоги във външния свят именно чрез агресия (визирам старата дама) :D
Ама ти си ме виждал на повече кила, затова :) иначе няма да е зле да направим някой път строежа найт флайт
Инис, искам да тренирам със хубави и сериозни жени, ама нямаааа :)
казано от junkhead на 05.02.11, 18:06:
Ама ти си ме виждал на повече кила, затова :)
Абе има присъствие, т.е. не става дума за силното ръкостискане, ами имаш яко излъчване. ;)
Днес
Гребане с щанга 5 х 8 х 100
Лег 100 х 3, 120 х 1, 130 х 1, 140 х 0, 140 х 1 :) 5,5,5,5,4 х 110
Гребане с дъмбел 3 х 10 х 40
Горен лег с дъмбели 10,8,7 х 30
Гребане на скрипец с тесен хват 3 х 10 х 90
Кофички 8,8,6,5 х 20, 8 х СТ
Още маааалко и край на постоянния глад и умора, едва издържам вече. Като се прибирам от работа, правя две почивки на стълбищата до третия етаж.
Вчера сутринта си мерих корема през пъпа празен - 89 см, под 89 кг съм също. От другата седмица почвам лека полека да увеличавам храната, ще започна пак креатин и не съм решил още какво друго.
So 80`s :)
Ле-ле, я се виж! Много си добре, ама малко слабичък вече :P
С талията почти си ме стигнал :D
Ще ставаш ли сплитаджия или само храната ще качваш?
Ще гоня 100 :) Аз в момента си тренирам горе-долу сплитаджйски, ще добавя още едно-две упражнения за ръце и в деня за крака ще правя клек в 20 повторения, ако условията ми позволяват. Ще кача храната в тренировъчни дни с около 500 калории, като за клека ще добавя и малко сурово мляко, а в нетренировъчни ще си я оставя същата. Чудя се освен креатин и протеин какво да добавя, за да улесня малко нещата - витамини, бцаа, йохимбин... Отворен съм към всякакви предложения :)
Има едно предимство на това, че съм позаслабнал - мога да нося ризи и дънки вече :)
Поздравления! Добра форма! Обаче ми се струва, че рамената леко изостават?
Изостават, при това хич не е леко :) Имам много, наистина много тесни рамене и гръден кош, затова сега ще се опитам да кача там малко. Ген ли е, не е ли, ама ще го преборя някак. Имам 3 упражнения за рамене и уж ги усещам много добре, ама... Както и гърба - същата работа...
Днес си сметнах храната - 70 лева на седмица. Другото, което мислех днес - първият ми почивен ден от месец насам - е какво да “стакна”:
-креатин етил естер на primaforce
-протеин
-BCAA primaforce
-? витамини някакви
-?..... стимулатор на ЦНС
Мишо, специално ти знам че си ползвал креатина, а за бцаа-то нещо да кажеш? :)
Ми бодни някой предтренировъчен продукт или пък някакъв аргининов шит : )
ПП Подстригал си се- браво : )
ПП2 Трябва да се измисли някоя вечер строеж наистина.
08.02.11
20:27
казано от korpusito на 08.02.11, 20:12:
Now Adam + Jack3d :P И ако не ходите в Строежа, звънкайте :D
Хахахах, дайте да направим едно бб-тийм събиране и да видим кой колко може да държи на алкохол :D
Днес
Клек 20 х 100, 3 х 5 х 120, 1 х 5 х 140 (бях го объркал)
Повдигане на краката от вис 3 х 20
Тяга с прави крака 5 х 8 х 80
Молитва на скрипец 3 х 12 х 70
Прасец с щанга на раменете 25 х 100, 4 х 20 х 120 хич не го усещам това
Интраболика ми е много пари :) Тия пичове знаят ли как се изкарват :P Абе дали в склада на ПИККО имаше аргинин и бета аланин, или се лъжа? Jackass не искам, едно кафе преди тренировка ми върши същата работа като него. До края на седмицата ще реша, ама дано промоцията на бцаа в силабг не свърши, че ще псувам мнооого....
А утре да ви карам на ретро парти в Строежа? Аз ще ходя, както ми приляга на възрастта :)
Мнението беше редактирано от junkhead на 08.02.11 22:57.
казано от junkhead на 08.02.11, 19:32:
Както и гърба - същата работа...
Какво ти е на гърба, бре?Супер си е гърба!
В ПИКО-то не знам дали има, но виж в iherb.com там за 25 долара е 500грама на NOW… нещо такова... за Строежа утре е възможно да е вероятно да се засечем.
Абе, не ви ли е малко неудобно да си правите публично частни уговорки :D
junkhead, един хай - пул ще ти се отрази чудесно на раменете и на трапеца. Оня ден забравих да го напиша, мисля, че това ти трябва.
Инис, това ли имаш предвид:
или упражнението хеликоптер с щанга с широк хват?
Търся из нета, но не намерих хубава статия за него. Не че съм се и претърсил де :)
Но ще го пробвам още утре :)
Ами те изглеждат много подобни, но всъщност нямат чак толкова общо. Аз харесвам хай пула, защото е експлозивно упражнение, въвлича задната верига и гърба, използват се доста по - големи тежести. Всъщност е подготовка за обръщане и като такова се инциира от долната част на тялото, което го няма при хеликоптера. Хеликоптерът пък удря повече задното рамо и си е типично бодибилдърско упражнение. Не че е лошо, де : ))))
На този от клипа не ми допадна изпълнението много, но идеята е тази.....аз съм правила хай пул с 50 кг. и не съм си и мечтала за такъв ряз, както този юнак...Вдигането е до гърдите обикновено.
Ще ти хареса...и е размазващо.
Мнението беше редактирано от Инис на 09.02.11 22:52.
Днес
Набиране подхват 6 х СТ, 5 х 6 х 18, 8 х СТ
Военна преса 3 х 8 х 60
Набиране надхват 3 х 10
Хеликоптер с широк хват или хай пул - не съм сигурен как да го нарека - 3 х 12 х 40
Набиране с тясна ръкохватка 3 х 8
Раменни преси с дъмбели 3 х 8 х 25
Хеликоптера ми хареса, към десетото повторение раменете ми се подпалиха направо... Не съм сигурен дали го правя правилно и май си помагам с ръцете, въпреки че ползвах фитили, че много болят китките. Не го правя с ряз, ами се опитвам само с раменете да дърпам, доколкото това е възможно.
Свалил съм храната още малко, за да използвам пълноценно последните дни от този така черен период в моята история и по цял ден ми е лошо, спи ми се и от време на време ми се завива свят. Неделя е краят :) Другата седмица е встъпителна и ще вдигам храната малко по малко, за да се адаптирам, то не че ще е пируване, ама пак ще е по-добре от сега. Сметнал съм калориите в тренировъчен ден - 3600 - и в нетренировъчен - 2300. Измислил съм си и супер хай-тек олдскуул хардкор стак - креатин, протеин и витамини. Другите добавки - ммм, с тоя маркетинг ще ме хванат за ****.
А си мисля и да смеся етил естер с монохидрат - дали ще стане нещо хубаво? :)
Да добавя - възстановяването след двайсетте повторения клек с тази храна е невъзможно.
Мнението беше редактирано от junkhead на 10.02.11 21:44.
То хубаво хеликоптер, но защо така с тия китки? А с фитили не те болят, така ли?
Мисля, че болката в дясната китка е от винтоверта, с който доста работя, или тесния хват при клека. Стойката във фитнеса е някаква детска и тясна и хващам щангата вътрешно от пръстените. И изобщо при странично извиване имам дискомфорт в китките. Ще го преживея де :) С фитили отпускам малко лоста и не е нетърпимо.
А за витамините - Оптимум или Нау, ааа? :)
Ама то е неприятно да тренираш с болки в китките, е, преживява се, ясно, то всеки нещо го приболява тук - там....
Питам те, защото аз току - що си взех накитници и се зачудих дали на теб няма да ти свършат добра работа....колко и да не е, ще застопорят китката....
Аз съм някакъв (доста рехав) привърженик на НАУ :D
На последната тренировка за гърди си намотах много здраво ластичен бинт около китките и не ме боляха толкова. Така че върщи работа :) Аз накитници съм си търсил в аптеката, ама са ми все малки, а в силабг са ми много - 30 лв май бяха, а твоите какви са?
Ами толкова - 26 или 28 на Schiek. Харесаха ми, като ги пробвах, макар че още нямам тренировка с тях. Но като гледам как ми захапаха китките, 70 лег не ми мърда : ))))) Ама май толкова си струват по принцип...