08.02.11
18:50
Въпросът ми е доста елементарен ,но съм неук и се допитвам до вас .
Та така:какви са храните които трябва да ям и какви не трябва да ям?Ако може да ми изредите определени храни ,които ще ми помогнат да качвам мускулна маса но не и мазнини.И ако може да се саобразите с това че сам ученик :) Ръст:180 Тегло:62 Години:16 :) Благодаря предварително на отговорилите ми :)
Темата ти е за коша още от заглавието, всичко е описано в сайта, да не говорим че има безброй теми във форума, може да прегледаш и дневниците на хората с успехи в спорта.
08.02.11
19:34
яж чисто месо.боб,леща,яйца,плодове зеленчуци пии зелен чай и чай от бабини зъби,ориз също яж,избягвай белия хляб,сладкото,мазното и пърженото това е основното
08.02.11
20:38
Благодаря ,а нещо като програмка за целия ден може ли да ми предложите ?
08.02.11
23:07
Не нещо като програмка не може да ти предложим...започва да става досадно 1000 теми с едни и същи въпроси,кое те кара да си мислиш,че си по-специален и точно за теб ще хвърляме боб и ще ти създадем един свръх супер мега гига добър хранителен режим,който ще ти помогне да качиш 50кг мускули за 2 дена?Хайде почети малко!
09.02.11
15:46
яж през 3 часа . сутрин 10 2-3 яйца,мед + филии с маргарин,прясно мляко попара или с овесени ядки , , обед 13:00 ориз,печени картофи, пилешки бутчета с картофи бе нещо такова.. разнообразяваи храненията.. 17:00 , ядки + и квото си решиш нещо ориз пак може , 20;00 ОРИЗ ЯИЦА БОБ ЛЕЩА ПАРЖОЛИ МЕСА ... и преди да легнеш извара тя е бавен въглихидрат.. много важно е да имаш 8ч сън и пии по 3-4 литра вода на ден , недеи очаква бързи резултати те сами ще си дойдат недеи да бързаш и много важно е да се храниш в едни и същи часове, наи важно ти е спането запомни мускулите не растат в залата а докато спиш !!!!!!!!!!!!!! И ДА ЗНАЕШ ЗАКУСКАТА СЪЩО Е ТОЛКОВА ВАЖНА !!!!
Мнението беше редактирано от Аре Сините на 09.02.11 15:48.
09.02.11
16:21
Благодаря ти ‘’Аре Сините’’ :) Ще се опитам да спазвам това което написа :)
09.02.11
16:23
казано от Genadi Angelov на 09.02.11, 16:21:
Благодаря ти ‘’Аре Сините’’ :) Ще се опитам да спазвам това което написа :)
Пропусни частта с маргарина поне.