First attempt

Темата е заключена.
Прескочи до:

Когато мъж пита дали може да се яде шоколадът размазан върху тялото на жена, той няма впредвид калории и т.н. ;)

05.02.11
18:21

Масажа мина добре, за тези които питаха - шоколада не се яде. Едвам се отмих обаче.

Освиних се.
14:00 гръцка салата 300гр + ципура на плоча 250 гр + айрян + бразилини за десерт ( реших да се наградя за 10те дена без сладко)

Сега не съм гладна грам, така че мисля да скипна вечерята и въобще да си легна по-рано. Нещо съм мнооого изморена.

Случайно попаднахме на сватбено изложение в Шератон, взех си цяла торба рекламни материали - много доволна!

Трябва ми съвет. Утре от 20 до 24 ще идват хора до офиса и трябва да ги придружавам, но мисля да не им седя на главите. Мислех си да ида до фитнеса за час и половина-два, но не знам какво да правя с храната, в смисъл кога?  в 13, после в 16:30-17:00 а после как? Ще се прибера чак към 1 през ноща след това ..

05.02.11
18:22

казано от Oranje на 05.02.11, 11:26:

Когато мъж пита дали може да се яде шоколадът размазан върху тялото на жена, той няма впредвид калории и т.н. ;)

душо, този шоколад горчи и е много противен на вкус, само мирише готино

05.02.11
18:28

Извинете невежеството ми, този масаж за какво се прилага? Звучи супер, иначе! Аз съм фен на масажите!

05.02.11
19:01

казано от maxxi на 05.02.11, 18:28:

Извинете невежеството ми, този масаж за какво се прилага? Звучи супер, иначе! Аз съм фен на масажите!

пилинг на цяло тяло за махане на мъртвите клетки) + имаше и шоколадова маска за лицето (увлажнява ужким).

Мнението беше редактирано от Elena Kotseva на 05.02.11 20:45.

06.02.11
13:46

не ми харесват почивните дни само заради нарушаването на режима на хранене..

10:00 палачинки 2 (бяхме канени на гости и не можех да откажа :( ), сложих им по не-повече от 5-7 гр шоколад, колкото да не са без нищо+чай
13:30 50 гр пълнозърнест хляб+50 грама пушена сьомга (обичам я таз сьомга бре)
16:00 2 варени яйца
20:00 130 гр кисело мляко + 20 гр суров бадем + 20 гр стафиди

мисля, че така е ок.. в смисъл за 15:30 и за 18:00. После от 20:30-22:00 фитнес. Това е за днес.

Мнението беше редактирано от Elena Kotseva на 06.02.11 19:56.

Добре си хапнала палачинки, не е лошо. Но нещо не виждам белтъчини в сутрешното хранене. Както и в това в 15.30.
А ако не сте спали в гостито, то май май някой е станал, оправил си е грима и т.н., отишъл е на гости ииииии...чак тогава за пръв път е хапнал през деня.

06.02.11
14:13

@Oranje еми почти така с гостито, само с грима не позна.. :)
трябва ли да добавя белтъчини в 15:30, няма ли ми дойде малко множко яденето.. Аз, както се вижда вече спрях с Байкова, но си признавам че не знам какво и колко да ям, малко го карам на измислени яденета..

Хубаво е, че си “уволнила” Байкова :)
Зависи колко белтъчини добавиш. 2 яйца или 50-60 g някаква мръвка не са чак толкова много, но ще ти балансират храненето. Идеи за хранене - колкото искаш. Открадни си от дневниците :)

P.S. Бобовите храни (фасул, грах, леща, нахут) са отличен източник на качествени въглехидрати (само овес писва бързичко, а той не с всичко се комбинира добре като вкус). Използвай подправки, мариновай... готви си вкусно! Да се храниш правилно не значи непременно безвкусно и еднообразно. :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.02.11 14:33.

06.02.11
15:15

Добрееее, нека се пробваме с НВД от утре. Меню за утре (ако нещо не е наред - корегирайте ме плиз):

9:40 150г кисело мляко+20гр овесени ядки+20 гр червена боровинка сушена
11:00 1 ябълка
13:00 200г пилешко филе (на парченца) варено + 1 домат + 30 г царевица
14:00-15:00 съм на кавитация, ще се прибера към 16:30
16:30 20 г суров бадем
20:00 омлет (2 яйца + 50 г сирене)

P.S. Кольо, някъде мисля, че спомена за стевия. От къде си я купуваш?

Мнението беше редактирано от Elena Kotseva на 07.02.11 09:41.

казано от Elena Kotseva на 06.02.11, 15:15:

Купих си известно количество такава стевия от Хит, но в друг магазин не съм я виждал за сега. В HealthStore ще намериш стевията на Now, но тя е малко по-скъпа.

06.02.11
20:45

казано от Кольо Пияндето на 06.02.11, 20:06:

казано от Elena Kotseva на 06.02.11, 15:15:

Купих си известно количество такава стевия от Хит, но в друг магазин не съм я виждал за сега. В HealthStore ще намериш стевията на Now, но тя е малко по-скъпа.

10х :*

06.02.11
22:18

Стана точно както планирах и съм много доволна. Изплъзнах се от офиса за цял час!
Тренировката мина супер, по план, без последните 20 мин колело - залата затвори и ме изгониха :(

1. 15 мин колело
2. 3*15 придърпване на вертикален скрипец * 15 кг (ето това http://www.bb-team.org/exercise/3772_pridarpvane-na-vertikalen-skripets-s-ramenen-i-shirok-hvat) не съм на “ти” с термините, и по-скоро за себе си слагам линкове към упражненията. Мога пък и да бъркам някое название
3. 3*12 повдигане на ръце встрани * 2 кг (http://www.bb-team.org/exercise/1165_povdigane-na-ratse-vstrani#axzz1D1X7AqOB). Това се оказа доста сложно за мен. Май най-сложното даже
4. 3*25 аддуктор външен * 10 кг (http://www.bb-team.org/exercise/1506_raztvaryane-na-abduktor-mashina-s-aktsent-varhu-bedrata#axzz1D1X7AqOB)
5. 3*25 аддуктор вътрешен * 10 кг (http://www.bb-team.org/exercise/1505_zatvaryane-na-bedra-na-adduktor-mashina#axzz1D1X7AqOB)
6. 3*25 коремни преси * 10 кг
7. 3*25 бедрено сгъване * 10 кг (http://www.bb-team.org/exercise/1154_bedreno-sgavane#axzz1D1X7AqOB но машината беше по-друга, седеше се на нея).
8. 3*25 бедрено разгъване * 15 кг (http://www.bb-team.org/exercise/1153_bedreno-razgavane#axzz1D1X7AqOB)
9. 20 мин колело

Прегледах пак менюто си за утре -70 гр въглехидрати и 1200 калории. Чудесно просто! :)

Мнението беше редактирано от Elena Kotseva на 07.02.11 13:16.

07.02.11
19:33

Днес не бях съвсем стриктна след обяда:

16:00 шейк (200 мл айрян + 20-30 гр замръзени ягоди)
19:00 шоколадче без захар (30 гр - 142.8 калории, 10.2 мазнини, 2.1 белтъчини, 2.4 въглехидрати)

хич не съм гладна сега, май няма да се хапва повече днес..

Мнението беше редактирано от Elena Kotseva на 07.02.11 19:58.

08.02.11
11:18

11:00 прясно мляко + 20 гр стафиди + 20 гр овесени ядки
13:30 салата Капрезе (1 домат + 125 гр моцарела)
15:00 100 гр кисели краставички
20:00 200 гр руло Стефани (по моите изчисления към 390 ккал / 9.7 гр въглехидрати)

Мнението беше редактирано от Elena Kotseva на 08.02.11 20:07.

09.02.11
21:54

09.02.2011

11:00 160 гр кисело мляко+20 гр овесени ядки + 20 гр червени боровинки сушени
14:00 150 гр руло Стефани
15:30 шоколадче
16:30 20 гр червени боровинки сушени
22:00 70 гр руло Стефани

09.02.11
22:07

Храненето ти малко по малко отива към нормално... Като гледам какво си яла в началото на дневника и какво ядеш сега - има голяма промяна и то към добро. Успех и ще следя с интерес :)

14.02.11
10:41

Върнах се :) Срам ме е да го кажа, но последните 3-4 дена не следях особено много какво ям. Гледах да не прекалявам де, ама като си болен ти се иска маааалко глезотийки. Аз между другото искам да питам. Предполагам че отговорите, които ще получа не са това, което искам да чуя но все пак (blush) Много ли е лошо за НВДто ако си хапвам по 1 шоколадче за диабетици на 2 дена. Мнооого ми е тежко без шоколад, страшно се изнервям без сладко, а меда не ми е достатъчен. Шоколадчето е без захар и е по 2.4 гр въглехидрати порцията (30гр)..

Днес:
9:00 йогурт за пиене 330 мл (270 ккал, 45 гр въглехидрати). Не се бях подготвила за закуска, а корема ми стържеше ...
11:00 20 гр суров бадем
13:00 100 гр пуешко филе + 30 гр бри + 250 мл айрян
15:00 10гр кашу
17:00 10 гр кашу
20:30 романтична вечеря. Какво ще включва - не знам!

За сега по сметките ми излиза около 64 гр въглехидрати и 800 калории.. значи романтична вечеря ще е пилешко или яйца ... а от няколко дена ми се ядят спагети ... ;(

Мнението беше редактирано от Elena Kotseva на 14.02.11 18:19.

15.02.11
09:19

вчера вечерята се състоеше от салата Капрезе (300гр), филе от сьомга (300гр) и 200мл бяло вино. Много, ама си ни беше праздник, няма как..

Днес:
9:00 чай с мента без захар+1 филийка пълнозърнест хляб+30гр бри
11:00 чай с мента без захар + 20гр сурово кашу
12:30 1 портокал
13:00 1 филийка пълнозърнест хляб+ пилешко шишче (100гр)+30 гр бри + 250 мл айрян
15:00 1 портокал
20:30 70 гр моцарела + 1 кренвирш (80 гр)

Мнението беше редактирано от Elena Kotseva на 15.02.11 20:38.

Когато реших да се занимавам по-сериозно с трениране, в смисъл - да не си губя времето само, а да има все пак и резултати, то си взех един календар и започнах да нанасям рождени дни на роднини и приятели, празници от рода на Великден, добавих и по няколко сватби и подобни годишно и...се оказа, че или трябва да стана Робинзон, или да измисля друг начин, защото се падаше през няколко дни по повод за ядене.
Започнах да мисля варианти и се сетих за дядо ми, който не ядеше агнешко. На всеки сбор, сватба и т.н., на които ходехме, на него предварително му се готвеше пилешко или свинско. Спомням си, как звъняха седмица преди съответния празник да го питат какво да му сготвят, защото го уважаваха.
След това си спомних някои инциденти, които са ми направили впечатление като малък - хора, биещи си инсулин, други болни... Никой не им се призмиваше и дори се стараеха от гостоприемство ли, от човещинка ли, да им осигурят по-добри условия и всички да са доволни от дадения празник.
И проумях, че някой уважава ли ме, ще ме приеме с всичките ми позитиви и негативи, ако може да се сметне за негатив това, че ще си взема парчето торта и ще го изям сутринта примерно. Каквото и да готвят хората, те ще предвидят това, че аз трябва да имам около 40гр протеин в храненето и да има отделно за мен допълнително филе, или пък ще сложат повече кайма за спагетите...
Оставаше ми само да си преценя така храненето, че да не ми се пада никакъв повод докато съм на много ниски калории, въглехидрати и/или мазнини. Но нямаше толкова дълъг период без повод.
И тогава стигнах до идеята, че най-добрият вариант за неактивно състезаващ се е балансираното хранене. Така и инцидентно да се случи излизане навън или нещо от сорта, то винаги има вариант какво да ям, за да съм ок. Пък и ако обичам шоколад и ям всеки ден по половин или един шоколад, то ще ми се яде ли непрекъснато шоколад? Защо да ям с дни по 800ккал и след това да имам такива с по 3800? Не ми е ли по-добре да си ям всеки ден добре и да не съм дебел?
Разбира се, по-бавно се изчистих, когато започнах да ям така. Но последните години само няколко месеца не съм имал видими плочки и то е, защото тръгнах да качвам повече тегло, за да покажа как става и после как се чисти без 15 бърнера и 150мин дневно кардио...
Изводите са няколко от горните бръщолевения, надявам се да са ясни :)

15.02.11
10:35

Oranje много си прав! И аз осъзнавам, че нямам възможността за редовно трениране, постоянно спазване на режима, но правя всичко възможно да не прекалявам. Вярно снощи изядох огромни за мен количества, с което си платих с една безсънна нощ с високо кръвно, но си взех поука. И то пак се стараех да не е мазно, тежко или с много въглехидрати. Относно сладкото също стигнах до извода, че е най-добре като ти се яде - да си хапнеш, но по-малки количества. Вместо 50 гр шоколад, можеш да се задоволиш и с 30, нали така? Ако не можеш да идеш на фитнес - опитай се да ходиш повече, или нещо подобно..Смятането на грамовете въглехидрати, калориите и т.н. е нещо ново за мен, не съм свикнала да си преценявам храната чак до такава степен, че да изчислявам някакви стойности за които буквално до преди една година както се казва не бях чувала. Но, както успях да спра цигарите, така ще се справя и с това. Колко му е да се научиш да спазваш режим? :) Повече време, търпение и повече старания само :)
П.С. От няколко дена си водя журнал, в който записвам и смятам какво и колко ям.. По формулите по сайта изчислих че трябва да поемам средно по 73 гр въглехидрати на ден и по около 1250 калории, за да отслабвам с моят начин на живот. Ще видим какви ще са показателите след 1 месец такъв режим ...

Мнението беше редактирано от Elena Kotseva на 15.02.11 10:38.

Да, стига това да е подходящ за теб режим, а не щото едикоя си звезда с него била се подготвила за новия си клип/филм.
Относно шоколада и сладките неща - там си има и тайминг. Не е подходящо преди лягане, но обикновено вие се лишавате през деня и накрая вечер не издържате и го вземате в най-неподходящия момент. По принцип яденето на сладко е като извършването на престъпление или изневярата - с лош тайминг получаваш негативен ефект и после дълго време се виниш. :)
Виждала ли си някой, който да са му присветнали 15 пъти с фаровете, да забелязва в далечината катаджиите и да дава яко газ? Не, просто изчаква да ги подмине и тогава натиска педала. Е, със сладкото е същото - изчакай да дойде времето, когато даже е нужно и си го хапни :)
Всеки може да тренира по-чесо, отколкото си мисли. Една табата е 4 минути, а изпушването на цигара може да е и повече. Т.е. 1 път седмично имаш време за табата. Ето, едната тренировка ти е готова. (знам, че не пушиш вече)
Въобще осъзнаването на следните 3 неща ще ти помогне много и в психическо, и във физическо отношение:
- не е лошо да изядеш и 200гр шоколад, лошото е да е в неправилно време и да не си го заслужила откъм физическа активност
- тренирането не е само когато навърташ на велото повече от Ланс Армстронг в най-натоварените му дни
- режим е да ставаш, лягаш, маршируваш, козируваш и т.н. според устав, измислен от някой друг. Когато се храниш според нуждите ти не е режим, а нещо, към което даже трябва да се стремиш, ако обичаш тялото си, себе си и другите, които те обичат и желаят здравето, щастието и дълголетието ти, за да бъдете по-дълго и по-щастливи заедно...

казано от Elena Kotseva на 15.02.11, 10:35:

П.С. От няколко дена си водя журнал, в който записвам и смятам какво и колко ям.. По формулите по сайта изчислих че трябва да поемам средно по 73 гр въглехидрати на ден и по около 1250 калории, за да отслабвам с моят начин на живот. Ще видим какви ще са показателите след 1 месец такъв режим ...

Днес писах на един пич да вземе да сметне верни ли са пророчествата за катаклизъма, който ще настъпи другата година. Поне да свърши нещо полезно, щом му се смята.
Всички тия формули с колко калории са ти нужни дори да са верни на 100% се сблъскват с феномена на Феномена. Кръщавам го така по повод Роналдо и вчерашното му отказване от футбола. Та: ти знаеш колко калории са ти нужни и колко приемаш. Обаче...знаеш ли колко от тях усвояваш? (devil)
Ако усвояването ти е 90% е едно, но при 75% усвояване на приетата храна вече отиваме на съвсем други калории и т.н.

15.02.11
11:00

Сравнението на хапването на сладко с минаването покрай катаджии много ми хареса :) Значи, предполагам, най-доброто време за това е преди обяд, правилно ли разбирам? А режима си е режим от където и да го погледнеш - трябва ли да ядеш на определени часове (т.е. през 2-3 часа) вече е режим на хранене, не толкова нужда, щот ако питаш повечето хора, не спортуващи темболее - достатъчно е и 1 път на ден да ядеш - като огладнееш - важното е да има от къде да черпиш енергия. А за мен все още е сложно да ям когато не съм гладна, мога да кажа, че реално глад сега чуствам само сутрин, така че останалите 3-4 хранения са ми общо взето само защото знам че трябва. Поне за сега де :)
Току що подкокоросах колегите да правим коремни преси в офиса, утре ще донеса килимче, не очаквах че ще ги омагьосам чак пък толкова :D А сега отивам да се поровя да видя какво е табата...

По-добре си изберете друго упражнение. Или, ако държите да е за корем, нека да е L-стойка. Лесно се прави между две бюра/маси, или на 2 подходящи стола. Може да си засичате време и правите минисъреднования и т.н. И без това в офисите хората седят криво и си товарят кръстовете, та няма нужда допълнително да рискуват с традиционните коремни преси...
Ти внимавай с килимчето да не са си мислили друго :D

15.02.11
11:09

казано от Oranje на 15.02.11, 10:49:

Всеки може да тренира по-чесо, отколкото си мисли. Една табата е 4 минути, а изпушването на цигара може да е и повече. Т.е. 1 път седмично имаш време за табата. Ето, едната тренировка ти е готова. (знам, че не пушиш вече)

Дарлинг, това ми се струва супер изтощително! Ако ако издържа 1 минута ще се чуствам герой :D Но ще го пробвам, стана ми интересно..

15.02.11
11:25

казано от Elena Kotseva на 15.02.11, 11:00:

А за мен все още е сложно да ям когато не съм гладна, мога да кажа, че реално глад сега чуствам само сутрин, така че останалите 3-4 хранения са ми общо взето само защото знам че трябва.

Ако тренираш както трябва, или си активна физически, ще си гладна доста по-често ;)

Това, по кое време е добре да се ядат въглехидратите (сладкото) зависи много от разпределението на калориите и физическата активност през деня.
При моя режим ям въглехидратите  преди лягане и не отчитам отрицателни ефекти. Не заклеймявайте толквоа лесно яденето на въглехидрати вечер!

казано от Freelancer на 15.02.11, 11:51:

Не заклеймявайте толкова лесно яденето на въглехидрати вечер!

Абсолютно съгласен съм, но това предполага едно по-високо ниво на познаване на собственото ти тяло и това кое натоварване как му се отразява. Аз също задължително ям въглехидрати вечер (тренирам от 19 до 21 часа). Да, вярно е, че не са шоколад или кекс, но не ги пропускам. Въпрос на баланс и индивидуален подход.

15.02.11
16:59

Хора много ви слушам ей, по-послушна от мен няма да знаете :)
Табата.. направих си схема по тази статия. Схемата е следната:

Сериите се редуват през една: клекове и подскоци с разтваряне на краката и ръцете. Реших, че като е по-разнообразно ще е и по-лесно.. 2 пъти седмично, като следва:
1 седмица: Аткивност 20 сек; Почивка 40 сек; Серии 6
Много съм кекаво, направих 4 серии и почна да ми причернява пред очите. Явно първата седмица сериите ще са по 4, пък после ще увеличаваме и така докато не почнем да правим по 8 серии с 10 секундни почивки. Както в едно от клипчетата което беше пейстнато тук в сайта. Каките там бяха като машини...

Oranje ще те разцелувам да знаеш, мерси за хубавите идеи. Аз както ми е трудно с времето за фитнес тази седмица, направо съм спасена от застой с тези упражнения. И килимче трябва да си намеря за утре все пак..

16.02.11
13:04

Днес:

9:30 1 портокал
11:00 30 гр бри + шоколад без захар 30 гр :P
12:20 коремни преси 3*20
13:00 250мл айрян + 1 кренвирш + 30 гр бри
16:00 шоколад без захар 30 гр

Имам някакъв ужасен апетит за сладко, и не мога да се спра! Ако си откажа - не спирам да мисля за шоколадче :( ама утре нищо сладко, че съвсем оплесках нещата :(

Мнението беше редактирано от Elena Kotseva на 16.02.11 15:51.

16.02.11
13:36

казано от Elena Kotseva на 16.02.11, 13:04:

Днес:

9:30 1 портокал
11:00 30 гр бри + шоколад без захар 30 гр :P
12:20 коремни преси 3*20
13:00 250мл айрян + 1 кренвирш + 30 гр бри

15:00 20 гр сурово кашу
17:00 20 гр сурово кашу

20:30 още не знам какво ще да е ...

Мисля, че храната ти е ужасна /казвам го с най-добри чуства/, това си е живо гладуване

16.02.11
15:09

@ina_V_
Не знам за какво гладуване говориш, дарлинг, но на мен ми е още тежко на корема от обяд..  :(

Мнението беше редактирано от Elena Kotseva на 16.02.11 15:10.

16.02.11
15:20

казано от Elena Kotseva на 16.02.11, 15:09:

@ina_V_
Не знам за какво гладуване говориш, дарлинг, но на мен ми е още тежко на корема от обяд..  :(

на обед си яла 250мл айрян + 1 кренвирш + 30 гр бри и после кашу 2 пъти по 20гр., аз лично с толкова храна не мога да издържа, а и не съм сигурна дали трябва да присъства този кренвириш в менюто ти, но щом се чустваш добре с толкова храна може би на  организма ти не му е нужно повече

Мнението беше редактирано от ina_V_ на 16.02.11 15:21.

16.02.11
15:24

по принцип не съм любител на кренвиршите, но ми се прияде страшно много, още вчера си хапнах един вечерта. Наистина се наяждам с много малко храна, като количество. Понякога и една салата ми е достатъчно.

16.02.11
15:37

Виж това не е лошо, за малкото количество, само, че трябва да даваш на организма си качествена храна, в този ден не виждам нито месо/кренвирша въобще не го броя/ нито яйца, нито извара/нея и аз не я ям, хахахахахах/ един айрян, дано да е от домашно мляко. Не, че при мен всичко е на 6, аз дори и дневник не водя, но за последните два месеца съм изяла повече яйца от колкото през целия ми съзнателен живот, месо и преди си ядях. Защо не включиш овесени палачинки или овесена питка за закуска - страшни са, абе ако се разровиш има страхотни идеи

16.02.11
15:54

не знам, ina_V_ , и пак последно време почти не поемам течности. Ако пия повече вода - хептен не ми се яде.. гледам дневниците на хората - пият по 4-5 литра (на мен максимума ми е 1,5л) на ден и ядят на едно ядене толкова колкото аз изяждам за цял ден - къде го побират???

16.02.11
16:02

Да ти кажа и аз преди не пиех вода, сега съм си сложила на бюрото едно шише и си наливам ама това е само в делничните дни и максимума ми е 2литра, повече не мога. Събота и неделя почти не пия, ако съм в залата си купувам едно малко шише и това е. Верно е, че пиенето на вода убива апетита но според мен трябва поне в началото съобразно плана за деня /работа, учене или каквото правиш/ да си налагаш да ядеш през 4часа. Ето примерно аз правя така, събуждам се и закусвам в 8ч. обедната ми почивка е в 12ч. тогава ми е следващото хранене и после в 16ч. в 17ч. приключвам работа и в 17 и 30съм в залата/четири пъти в седмицата/ и после вечеря, не ям преди заспиване извара, много хора го правят но аз не мога. Не съм казала, че го правя по най-правилния начин, но и аз не закусвах но си го наложих.

16.02.11
16:03

казано от Elena Kotseva на 16.02.11, 15:54:

не знам, ina_V_ , и пак последно време почти не поемам течности. Ако пия повече вода - хептен не ми се яде.. гледам дневниците на хората - пият по 4-5 литра (на мен максимума ми е 1,5л) на ден и ядят на едно ядене толкова колкото аз изяждам за цял ден - къде го побират???

Той Петко ти каза, вземи тренирай както трябва и ще видим дали няма да имаш апетит. И вода ще пропиеш :D Ти направи веднъж опит за табата и после казваш , че ти се яде сладко постоянно. Смятай ако правиш ежедневно такива ултраинтензивни тренировки, как ще ти се яде.
П.П Храната ти наистина е ужасна

16.02.11
16:08

казано от diva 97 на 16.02.11, 16:03:

Той Петко ти каза, вземи тренирай както трябва и ще видим дали няма да имаш апетит. И вода ще пропиеш :D Ти направи веднъж опит за табата и после казваш , че ти се яде сладко постоянно. Смятай ако правиш ежедневно такива ултраинтензивни тренировки, как ще ти се яде.
П.П Храната ти наистина е ужасна

И утре мисля пак да опитам с табата. Фитнеса ми е малко сложно в момента - готвим се за сватба и почти всяка вечер обикаляме града в търсене на ресторант, ди-джей и куп други глупости. Предполагам, че това ще продължи поне още 2-3 седмици, после ще се поуспокоят нещата.
П.П.П. Ще се опитам да пооправя нещата, но държа и разчитам да ми казвате като не се храня правилно, защото няма с какво да сравнявам особено, около мен никой не се храни здравословно..

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1