09.02.11
22:17
Здрасти на всички!
Значи до сега съм тренирал все с прекъсвания от 3 години стажа в залата ми е година и половина. Сега март месец съм се решил да се хвана сериозно. Преди тренирах по 4 пъти седмично, но храненето ми е било неподходящо(след прочетеното във форума). Сега си изчислих КБ(калорииния баланс) сложих 350 калории за да имам излишък, направих си примерен хранителен режим и мисля да се храня по 6 пъти дневно. Мислите ли, че ще успея с тази диета, постоянство в залата и в храненето + ON Serious Mass голямата разфасовка да кача 5 кг. или повече за месец или с някой от True-Mass или Standart Gold-а?
На 20 год. съм, 172-3 см., 62-3 кг.
ЕДИТ: Ще наблягам на:
Въглехидрати 50%
Белтъчини 30 %
Мазнини 20 %
Хранителния ми режим. Още не съм го съставил изцяло, има да се коригират неща.
Реших да не почвам веднага с добавка, а да изчакам месец, но все пак искам мнение кой да избера?
Темата беше редактирана от Plamen Petrov на 10.02.11 22:43.
09.02.11
22:31
тренирай упорито и ще станеш як
09.02.11
22:55
Винаги съм бил против гейнърите... Има толкова по-добри начини да си набавиш въглехидрати. По-добре си купи качествен протеин и не го пести, а ако ти останат пари си вземи и креатинова матрица. Въглехидрати си набавяй от ориз, овесени ядки, картофи.
09.02.11
23:08
Аз в началото се колебаех между гейнър и протеин, но нали точно този съдържа 1200 калории в дневната доза, има също протеин някак си наклоних към гейнъра... Ако може препоръчайте ми нещо до 100 лв.
10.02.11
21:01
Ето ми го хранителния режим. Мисля, че приема ми на протеин ще е добър от храната, имам да направя още две хранения и някои корекции по пропорциите и вида храна. Насочвам се към гейнъра понеже има протеин, въглехидрати и ако не мога да спазвам постоянно режима на хранене, ще ми допълва липсващите дози въглехидрати и протеин. Моля за още мнения, особено от хора които са пили ON Serious Mass, BSN True-Mass и ON 100% Whey Gold Standard. За да реша кое от 3те да взема.