09.02.11
11:43
Да запитам в магазина ми препоръчаха Hot Blood като прием преди тренировка и ATTACK като следтренировъчен възможно ли е приемът им заедно с синта шест да има някакви странични ефекти и оправдано ли е откъм средства.
Благодаря предварително:)
09.02.11
17:17
Мммм да в този магазин повече не бих влязъл на твое място. Азотен бустер преди транировка и азтоен бустер след тренировка. Това ми звучи като две филии хляб и по средата за пълнеж още една. Азотните бустери е добре да се окмбинират с монохидрат или креатинова матрица. Синта 6 е протеин!
Какви странични ефекти да има бе човек - това не са анаболи?!
Ми магазина си е изградил сериозно име пък и за първи път взимам подобни неща до са протеини и анимал пак и ми направи впечатление хот блъд ,че не се препоръчва за лица под 18 и така нататък. Иначе точно това е, че два сходни продукта единия за преди другия за след тренировка, ми го каза човек които в случая би трябвало да насочи незнаещите като мен какво точно и как да го взимат , а дори и да не разбираш нищо ще видиш че са сходни продукти и ще се зачудиш.
Да се чуди човек как не ти е препоръчал и N.O Explode и Jack3d за всеки случай :D
Най-много аритмия на сърцето да си докараш ...
Азотният бустер е за преди тренировка , 1 ти е достатъчен .Чети какво е написал производителя на етикета и спазвай.
Опасни странични ефетки няма .Само почни да го пиеш два -три дена в по-ниска доза ,защото ако го почнеш с макс доза ,ще “изкъртиш кочината” .
Ако имаш мерак да добавиш още нещо , креатина е добра добавка -прочети темата за него и избери нещо качествено .