Amino BCAA

JS

09.02.11
22:09

Значи смятам да си зема Амино БЦАА,но се колебая между два вида ако можите да ми кажете кои са по-добри?
silabg.com/bg/6703-ULTRA-TEC-Ultra-BCAA-300-caps.html или silabg.com/bg/6194-OPTIMUM-NUTRITION-BCAA-1000-caps-200-caps.html И още един въпрос Аминото на оптимум 2222 същата работа ли ще ми върши,което е за маса и възтановяване.

GU

09.02.11
22:28

вземи на оптимум ще ти вършат работа за възтановяван,но не забравяй,че това е само добавка и не очакваи чудеса

JS

09.02.11
22:35

Трябва ми предимно да ме възстановява,а дали ще кача няква мускулна маса зависи ще се храня стаибилно,но при 5 6 пъти седмично тренировки незнам дали ще мога да кача нещо :)

Мнението беше редактирано от Jivko Stoichev на 09.02.11 22:37.

GU

09.02.11
22:43

да доста тренираш,но ти си знаеш определено ще ти е по-добре с тези добавки отколкото без тях,съвет от мене вземи си чай от бабини зъби дава доста сила и е евтин вариант за натоварена програма по аптеките билката е около 1 лев а ти стига за поне 3 дни и то доста концентрирана

09.02.11
22:43

Ето ти най-оптималният вариант,а и са намалени в момента.
silabg.com/bg/3984-PRIMAFORCE-BCAA-POWDER-500-grams.html

JS

09.02.11
22:50

Значи тренирам БИ и сега мисля да правя и силови тренировки 1 2 пъти седмично във фитнес залата за това смятам да си зема нещо такова,иначе чая го пия от неделя до сега пия около 500 600мл.на ден,но честно казано много не осещам ефект.

Мнението беше редактирано от Jivko Stoichev на 09.02.11 22:51.

GU

09.02.11
22:56

продължавай ще усетиш с времето то се натрупва аз усетих след около 40 дена,но искам да ти кажа,че няма гаранция че ще усетиш нещо и от аминкиселините
имам един приятел зобеше здрава химия 3 месеца(метан,сустенон,ретаболил и още куп други боклуци)не усети нищо и не качи и сила нито пак наедря.

казано от Guletlaskacha на 09.02.11, 22:43:

,съвет от мене вземи си чай от бабини зъби дава доста сила и е евтин вариант за натоварена програма по аптеките билката е около 1 лев а ти стига за поне 3 дни и то доста концентрирана

тази билка я знам,покрай факта,че пия трибулус и знам за какво служи. В момента съм в почивка от него и се чудих дали да не пробвам от този чай,но не знам кога се пие и в какви дози се прави. Може ли да ме светнеш малко по въпроса.

GU

10.02.11
10:36

едно пакетче от 0,40 гр го вариш в 3 литра вода оставяш го в хладилника да се изтуди и пиеш на ден по 1,5литър

ехее то си е доста чайче на ден :)
Мерси !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1