ПОМОГНЕТЕ ?!

06.02.11
22:45

Здравейте преди 2 седмици започнах да тренирам фитнес , преди 4 дена си вземах EXPLODE MASS GAINER + CREATINE MONOHYDRATE дали ще ми помогнат да кача малко килца и мускулна маса че сам прекалено слаб 52 килограма на 17 години съм  , направих си режим по 4 пъти на ден се храня ЗАКУСКА : 11 часа , обед  3 часа , от 5 и 30 на тренировки час преди тренировка си пия гаинера и веднага след тренировка след това  в  7часа вечерям и 10 също :> :/  спането ми е 8-9часа не по малко не повече , ям обилно ОРИЗ , ЯЙЦА , ПРЯСНО МЛЯКО С МИУСЛИ ИЛИ ПОПАРА , ПИЛЕШКИ БУТЧЕТА и тнт ..  на ден пия по 3-4 литра вода ..

06.02.11
22:57

Ех.. все бързате със тези хранителни добавки.

добре де като ги купува незнаеше ли дали ще ти помогнат ?!

06.02.11
23:14

ми мисля си че требва да ми помогнат .. но все пак нали за това е форум исказваите мнения

06.02.11
23:17

Рано ти е за добавки, нищо няма да усетиш от тях.

06.02.11
23:46

17г - 2 седмици стаж - креатин.Просто няма кво да кажа по темата.Имам предложение за всички начинаещи направо от 1 ден в залата - дианабол, винстрол, анавар азотни бустери и се почвайте за 3 месеца и ще сте рамбо!

06.02.11
23:47

Класици..

07.02.11
00:26

това са подхранващи продукти не са химии ;) и кво общо има невзимането на добавки за начинаещи и за напреднали ?

07.02.11
01:02

Добавки можеш да пробваш след 6-тия месец, сега се стреми към програма за покачване на мускулна маса! :)

Дали ще ти помогнат добавките зависи само от теб. Затова се наричат “добавки”, защото се добавят към храната. Ако си изградил сравнително добър начин на хранене, добавките ще ти помогнат. Ако обаче ти е зле хранителния режим, няма хапче, което да притежава магическия ефект, който търсиш ;)

07.02.11
10:27

Защото не са ти се укрепили сухожилията, ставите, имаш лоша техника на упражненията, тялото ти още се адаптира към натоварването, не си знаеш работните тежести и т.н. Ти си прави извода дали имаш нужда от тях. Все си мислите че от 2 добавки ще станете като другите батки във фитнеса.

ти още незнаеш А-то и Б-то във фитнеса та вече си почнал със Ю-то ?! отзад напред не става програма имаш ли, знаеш ли упражненията методите на трениране въобще нямаш още усет за нещата.... истинския фитнес не е само да вдигаш дъмбели,щанги и да буташ на некви машинки.... в нашия фитнес има много такива почват веднага с добавките и се чудят аз на химия ли съм, че изглеждам по-добре от тях

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 07.02.11 10:27.

07.02.11
15:03

казано от kristiancho на 07.02.11, 10:27:

ти още незнаеш А-то и Б-то във фитнеса та вече си почнал със Ю-то ?! отзад напред не става програма имаш ли, знаеш ли упражненията методите на трениране въобще нямаш още усет за нещата.... истинския фитнес не е само да вдигаш дъмбели,щанги и да буташ на некви машинки.... в нашия фитнес има много такива почват веднага с добавките и се чудят аз на химия ли съм, че изглеждам по-добре от тях

хАхаха :D :D

07.02.11
15:42

навсякъде е така :) те повечето тийнове не са виновни , така им се набива в главите , пряко или косвено , в такъв чалга свят живеем ,че всеки иска да стане батка бързо за да впечатлява каките , да троши кратуни и да всява респект сред околните .  в залите масово инструктурите продават добавки естествено с луда надценка ,като надушат новобранец веднага му скачат с оферти ” между другото знаеш ли че, това и това ще те изтрелят на върха , вземи го от мен , в интернет е пълно с ментета, моето е 100% сигурно ” ...  има и особено агресивни търговци в залите които ги почват директно със сметаните и инжекциите . личната ми лекарка не надписала толкова рецепти дневно.  жалко е и  колко лесно се лъжат 15-16 годишните.

за да не съм оффтопик , така и така си ги взел , изпий си ги , на етикетите им има дозировка , спазвай я , не ги пести , иначе смисъла от тях съвсем е нула . но и не прекалявай особенно с монохидрата , в по големи дози натоварва бъбреците и води до разтройства.  с тия добавки няма да станеш як като батките от фитнеса или по списанията , може да ти вдъхнат малко пласибо ефект , което от една страна е добре , да се надъхаш да ходиш редовно на фитнес , но чудеса няма да станат . направи си диета , наистина добра . наблягай на месо , яйца , ориз , картофи , извара .  Обикновено  когато някой каже ,че яде нормално до засищане  , това означава ,че не яде достатъчно .  В началото така или иначе ще имаш най-голям прогрес и тялото ще е най-стресирано , но това няма да се дължи на добавките.

07.02.11
15:49

ще станеш машина с добавките

07.02.11
16:57

това са подхранващи продукти не са химии и кво общо има невзимането на добавки за начинаещи и за напреднали ?

Аз много добре знам кое какво е :Д въпроса беше да не се хвърляш на тия неща от сега, мене ако питаш изобщо, виж, че са те нахранили 15 човека хаха.. не ти го казвам с лошо :)

казано от Аре Сините на 06.02.11, 22:45:

Здравейте преди 2 седмици започнах да тренирам фитнес , преди 4 дена си вземах EXPLODE MASS GAINER + CREATINE MONOHYDRATE дали ще ми помогнат да кача малко килца и мускулна маса че сам прекалено слаб 52 килограма на 17 години съм  , направих си режим по 4 пъти на ден се храня ЗАКУСКА : 11 часа , обед  3 часа , от 5 и 30 на тренировки час преди тренировка си пия гаинера и веднага след тренировка след това  в  7часа вечерям и 10 също :> :/  спането ми е 8-9часа не по малко не повече , ям обилно ОРИЗ , ЯЙЦА , ПРЯСНО МЛЯКО С МИУСЛИ ИЛИ ПОПАРА , ПИЛЕШКИ БУТЧЕТА и тнт ..  на ден пия по 3-4 литра вода ..

Колега..моя съвет към теб е да си запазиш добавките за малко по-нататък.Следи си тялото и когато усетиш,че не растеж толкова “рязко” си глътни добавките (обикновено имат дълъг срок на годност),сега ако ги изпиеш само ще похабиш матряла :D колегите малко са ти се скарали,но това не е,защото имаме нещо против теб...просто в последно време всеки задава този въпрос..от няколко дена/седмици съм на фитнес какви добавки да пия...запомни!Фитнеса не е = на хранителни добавки,а на добра тренировка+добро хранене и много сън,които ти си си осигурил!Добавките са за да ги “добавиш” по-нататък,когато ще е нужно :) НЕ БЪРЗАЙ!

07.02.11
20:33

днес едвам не паднах от смях ... по точно ако не беше жалко , щеше да е смешно ... в залата където ходя днес пристигнаха групичка бъдещи абютиренти ,5-6 калпака сто процентови начинаещи с идеята за преси и гърди на бала.  хиените как ги налазиха просто не е истина . то децата  си бяха  доста шумни и неориентирани де , трудно е да не забележиш как са готови на всичко само и само като свалят ризите май месец и закачат вратовръзката на челото , всички други на ахнат , замечта се как еди коя си нямала да издържи на гледката...абе  за има няма 10-мин се договориха добавки за над 1000лв тоталка общо, на това му викам пазарна нисша и добър мениджърски нюх .  абе щом в залите така казват и  правят , взимай смело  .. :D остави ги тия некомпетентни мнения в интернет форумите :D :D hah

@CheFolino не е луд този,който яде баницата,а този който му я дава :) и аз да съм на мястото на въпросния търговец и аз ще продавам,като има неориентирани момченца с мангизи ;) иначе да...какво ли разбираме ние тук от фитнес :D

09.02.11
16:37

Прочетох мненията на всички и искам да попитам, същото ли е мнението ви и за Л-карнитина. Аз спортувам от 2 месеца и се старая да се храня правилно и имам страхотни резултати не като кг./ не съм мръднала/  а като см. обиколка. Чудех се дали ми е нужен Л карнитин? Защото ме убеждават, че не съм изчистила мазнини и нямало как без добавки да стане за 2месеца.

10.02.11
09:45

Л-карнитин може да взимаш не е проблем :)

10.02.11
11:22

Благодаря за отговора и се извинявам, че се намесих в чужда тема

10.02.11
12:34

Но предполагам спортуваш, иначе няма да има ефект от Л-карнитина :)

10.02.11
13:48

Да от 2месеца ходя на фитнес /4пъти в седмицата/, инструктора ми показа на кои уреди да да правя упражнения : 1път долна част на тялото, другия горна, и след всяка тренировка 10-15 интервално кардио и имам видими резултати но не съм свалила нито един килограм. Един познат ми каза, че без добавки нямало да сваля мазнини, дори и да се храня правилно. Лошото е че аз дори не знам какво да си купя и въобще дали има нужда да ги пия? Преди години бях пила само веднъж Л карнитин /ходих на Тае бо/ и не можах да спя цяла нощ. Та сега съм в размисъл

казано от ina_V_ на 10.02.11, 13:48:

Да от 2месеца ходя на фитнес /4пъти в седмицата/, инструктора ми показа на кои уреди да да правя упражнения : 1път долна част на тялото, другия горна, и след всяка тренировка 10-15 интервално кардио и имам видими резултати но не съм свалила нито един килограм. Един познат ми каза, че без добавки нямало да сваля мазнини, дори и да се храня правилно. Лошото е че аз дори не знам какво да си купя и въобще дали има нужда да ги пия? Преди години бях пила само веднъж Л карнитин /ходих на Тае бо/ и не можах да спя цяла нощ. Та сега съм в размисъл

Телесното тегло не е критерий за свалени мазнини. Може да си качила мускул и махнала мазнини, което да води до промяна в обиколки, но не и в теглото. А това е нещо обичайно при първите стъпки в залата.
Друго, което жените пропускате, е флуктоацията на теглото ви в месечен план. Това е свързано с цикъла ви и 1-2кг са напълно нормални разлики в зависимост от кой ден от началото му се намирате. Затова жените трябва да се мерят не само по едно и също време на деня (както ние правим), но и по едно и също време спрямо цикъла...
Добавки и мазнини...моето мнение е, че добавките са по-мощно оръжие, когато се употребени навреме. Отначалото трябва да оставим тялото само да се справя, и да го подпомогнем в подходящия момент с добавките. А не да се самоограничаваме откъм възможност тръгвайки с мегамикс от добавки.

10.02.11
14:08

аз съм на 14 и много бързах и аз да тръгвам с добавките...но почакай...направи 2-3 месеца стаж да ти укрепне тялото...и сега наблегни на храненето повече...а като почнеш още от началото с добавките няма да можеш да си развиеш потенциала до края...аз примерно изчаках 2 месеца преди да почна добавки...да ми укрепне тялото..и тогава си взех всичко на веднъш...това е стака ми - Creatine monohydrate + Attack(азотен буустър) + Mass 20(гейнър)
но не мисля че някой от тука ще те разобеди...затова ти препоръчвам масъл джуйс

10.02.11
14:17

казано от Oranje на 10.02.11, 14:04:

казано от ina_V_ на 10.02.11, 13:48:

Телесното тегло не е критерий за свалени мазнини. Може да си качила мускул и махнала мазнини, което да води до промяна в обиколки, но не и в теглото. А това е нещо обичайно при първите стъпки в залата.
Друго, което жените пропускате, е флуктоацията на теглото ви в месечен план. Това е свързано с цикъла ви и 1-2кг са напълно нормални разлики в зависимост от кой ден от началото му се намирате. Затова жените трябва да се мерят не само по едно и също време на деня (както ние правим), но и по едно и също време спрямо цикъла...
Добавки и мазнини...моето мнение е, че добавките са по-мощно оръжие, когато се употребени навреме. Отначалото трябва да оставим тялото само да се справя, и да го подпомогнем в подходящия момент с добавките. А не да се самоограничаваме откъм възможност тръгвайки с мегамикс от добавки.

Oranje,  много благодаря за съвета, аз следя всички мнения които си дал особено в дамските дневници и смятам да те послушам и да не пия все още нищо. Откакто се ровя и чета в този сайт вече съм на мнение, че килограмите не са най-важното нещо а това което виждаш в огледалото.

10.02.11
14:52

значи ако вземаш монохидрат трябва да пиеш не по малко от 7-8 литра за оптимални резултати...а пък яденето ти е пълна скръб...трябва да ядеш през 2 часа...демек най малко 6-7 пъти....яж предимно ориз и варени картофи...и прясно мляко...от всички храни то се смила най-трудно...

10.02.11
15:39

казано от kreedzeR на 10.02.11, 14:52:

значи ако вземаш монохидрат трябва да пиеш не по малко от 7-8 литра за оптимални резултати...

Да не са 5л !?

10.02.11
16:29

значи ако вземаш монохидрат трябва да пиеш не по малко от 7-8 литра за оптимални резултати...а пък яденето ти е пълна скръб...трябва да ядеш през 2 часа...демек най малко 6-7 пъти....яж предимно ориз и варени картофи...и прясно мляко...от всички храни то се смила най-трудно...

Спри се брато (tmi)

10.02.11
16:47

казано от korpusito на 10.02.11, 16:29:

Спри се брато (tmi)

Хахахахаха туш, туш

10.02.11
20:35

тоя малкия акъл тръгнал да ми дава хахахахахахаха

11.02.11
13:46

Някой хора пишат страшни глупости (tmi) Та този мила твой приятел който ти е казал, че без добавки няма да свалиш мазнини те лъже жестко, аз без никакваи добавки за 1 година съм свалил 40кг, без диета :) само с правилно и здравословно хранене, защото и с това се занимавам :) и естеветно страшно много спорт, но твоя приятел, май нищичко не разбира :)

11.02.11
14:05

казано от Bojidar Stefchev на 11.02.11, 13:46:

Някой хора пишат страшни глупости (tmi) Та този мила твой приятел който ти е казал, че без добавки няма да свалиш мазнини те лъже жестко, аз без никакваи добавки за 1 година съм свалил 40кг, без диета :) само с правилно и здравословно хранене, защото и с това се занимавам :) и естеветно страшно много спорт, но твоя приятел, май нищичко не разбира :)

И аз май стигнах до такъв извод.  За сега реших така, ще продължавам да спортувам и да се храня правилно / с малки прегрешения, хахахахах/ ще спортувам и ако видя, че спрат резултатите : 1/ ще си преразгледам хранителния режим  2/ ще си променя тренировъчна програма и чак тогава ще отида в магазин за добавки за да ме убеждават какво да си купя. Много благодаря за съвета.

АРЕ СИНИТЕ : ГОЛЯМО ИЗВИНЯВАЙ

11.02.11
15:55

НЕМА НИШО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1