казано от Десо на 04.02.11, 20:15:
Всички са актьори, но на жените им отива да са лицемерки. Могат да те гледат влюбено право в очите и да те лъжат най-нагло и то за не маловажни неща.
(y)
Хич не страдайте, щото сте същите, без значение от ЕГН-то :D
Ние поне ви щадим егото.... понякога :D
04.02.11
23:04
Първото са очите, но моето момче ме спечели с постояноството и търпението си.
Абе, пак спорите за глупости ;)
Много ясно, че изборът е двустранен и всеки човек с действията и поведението си може да наклони везните в своя полза, но пък това не значи, че всеки може да е с всяка или обратното. Хората са различни, вкусовете също и понякога не си струват усилията или компромисите, и даже е по-добре, че нещата не се получават ;)
Вярно е също, че голяма част от хората (и жени и мъже) са пасивни в това отношение и просто чакат да ги “огрее” (т.е., да бъдат избрани).
05.02.11
01:20
Хаха,ми к’во ще кажете за ситуацията,когато момето избира,после избира друг,после друг,не може да се реши.
Ами когато те избере,ама после си промени решението..и така на няколко пъти?
Аз не чакам,натискам докато не изпука отнякъде,обикновено ме намразват накрая.
05.02.11
01:51
Такива моми са много интересни. В повечето случаи избират първия непознат който ги сваля, без дори да го харесват. И така си избират всеки път :D
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 05.02.11 01:52.
Темата е много интересна, между другото, но страшно обширна. Това дали двама души щесе харесат е въпрос на тоооолкова много обстоятелства, че направо си е невероятно.
Напр. оказа се, че с мъжа ми се познаваме от 12 год. - били сме заедно на един купон. Аз си го спомням, той си ме спомня. Понеже купонът беше невероятно просташки, както и неговото обкръжение /пък аз бях с гадже/, той си е казал - Е, да, ама си има гадже. Аз пък като го видях в тва обкръжение с казах - Е той и тоя е същия простак, нищо че е готин...
И после, като се запознавахме наново, аз пак в първия момент не го харесах, щото просто нямах нагласата, че си търся гадже. Не че не ми е харесал на външен вид или нещо друго. Просто е въпрос на много обстоятелства, моменти и емоции дали между двама души ще се получи искрата. Тва е, то звучи просто, но според мен е много сложно. То за това и на света има толкова много самотни хора.
а да, а пък за помашките села в България нека не говорим, щото точно там цари най-големият разврат. И между другото оръжията на жените не са само в това да изговарят 1000 знака в минута. Една жена така може да омае един мъж, даже и без да си отвори устата.
Maxxi, светлината се движи по-бързо от звука, ето защо повечето жени изглеждат блестящо, преди да проговорят.
05.02.11
09:46
казано от AbSs на 05.02.11, 09:33:
Maxxi, светлината се движи по-бързо от звука, ето защо повечето жени изглеждат блестящо, преди да проговорят.
Накара ме да се търкалям от смях :D
казано от head_hunter на 05.02.11, 09:46:
казано от AbSs на 05.02.11, 09:33:
Накара ме да се търкалям от смях :D
хихих, даааммм, това беше мноого добро! Отнася се с пълнасила и за повечето мъже!
05.02.11
16:11
http://www.youtube.com/watch?v=ZjPQspHT3zU&feature=player_embedded end of discussion hahahaha :D
Мнението беше редактирано от huckleberry на 05.02.11 16:12.
казано от DeadManWalking на 05.02.11, 01:20:
Хаха,ми к’во ще кажете за ситуацията,когато момето избира,после избира друг,после друг,не може да се реши.
Ами когато те избере,ама после си промени решението..и така на няколко пъти?
Е, гледаш с такива да не се занимаваш и толкова :) Лично аз смея да твърдя, че лесно ги надушвам подобни (не казвам, че не могат да ме заблудят де).
05.02.11
21:23
Викаш, може да те заблуди за една вечер ;)
05.02.11
21:26
според мен Стоянчо трябва да ги бие много с тея големи ръце .. така ще му излезе име на побойник и само жените със смелост и истински чувства ще се занимават с него :D а ние искаме до себе си уверена,смела,достойна жена със истински чувства нали така
казано от junkhead на 04.02.11, 18:26:
Вик, аз имам привилегията да съм горе-долу нормално изглеждащ, нормално образован и възпитан, и нормален психически индивид (по мое мнение - а може и да не е така). Имам един много широк избор на жени от почти всяка обществена прослойка, ментално ниво и външен вид. Надявам се да не звуча нескромно - същият избор го има и всеки самоуважаващ се мъж, който не вярва в превъзходството и божествената природа на жените.
Няма начин аз да стоя и да чакам някоя да ме “избере”. Когато искам нещо, намирам един или друг начин да го постигна... а ако на някой му харесва да мисли, че въпреки всички усилия, които вкарва за някоя мома, тя трябва да “избере” да го такова.... аз нямам нищо против, бъдете избирани. Аз пък повече се кефя да избирам :)
А и жените така си мислят де, хахахахах :)
junkhead!
Лошо няма да имаш самочувстние и покрите за него. Никога не съм изразявал съмнение във възможностите ти да привлечеш вниманието на противоположния пол. Така вероятно ще бъдеш избран за евентуален фаворит от повече момичета. НО (голямото НО!) няма да имаш никакъв успех с жена, която не те е харесала предварително, съответно избрала, както и да се пробваш.
И като казвам, че жените избират, не казвам да чакаш да те свалят (явно тук е причината за спора). Разпери опашка, покажи си перата, изпей любовната песен, пребори съперник (все пак трябва да впечатлиш, нали?) и... остава женската да те избере 8-). И не виждам къде е проблема в подобна схема и защо някой се дразнят толкова. Жената е длъжна да избере възможно най-добрия мъж (с най-подходящите гени) за баща на евентуалното поколение и в повечето случай това е несъзнателен процес. Ако си въплътената мечта на повечето девойки, ще имаш по-голяма възможност да се класираш, но пак ще си избран (един вид минал квалификациите, за участие в турнира).
Ти пак си имай твое мнение и не се съгласявай с мен, но срещу природните закони трудно се върви :).
Най-важното за мен е да е харизматичен,работлив ,скромен,възпитан и модерен .Не е важно нито тялото,нито обезкосмяването,нито портмонето.Никой не се е родил с пари.Когато имаш човек до себе си го мотивираш и работите заедно за по-добро бъдеще.По лесно ще бъде да слагаме снимки на идеалния мъж.
казано от ekaterina на 09.02.11, 09:18:
Най-важното за мен е да е харизматичен,работлив ,скромен,възпитан и модерен .Не е важно нито тялото,нито обезкосмяването,нито портмонето.Никой не се е родил с пари.Когато имаш човек до себе си го мотивираш и работите заедно за по-добро бъдеще.По лесно ще бъде да слагаме снимки на идеалния мъж.
СТРАХОТНО ИЗКАЗВАНЕ (BOW)
Мъж: Седя си аз спокоен, мирен у дома и превключвам каналите, защото нищо не дават. Жена ми видимо иска да ме помоли да пусна турския сериал, но не знае как да подходи и ме пита:
- Какво има по телевизора?
Аз: - Прах!
И се почна скандала!
Боре, какво значи да се избираме едни други? Кой кого ще хареса (=> избере) първи, кой кого ще допусне първи?
Означава да не взимаш нещата насериозно и да си активен :)
Този бутон “Препоръчай” все го натискам погрешка :)